Dolar (USD)
34.28
Euro (EUR)
37.46
Gram Altın
2928.55
BIST 100
8876.22
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE
12 Ekim 2024

​Lan! Birleşmiş Milletleri ne için kurdunuz?

Ey Birleşmiş Milletler’in 5 daimi üyesi: Yeriyle daimi üye olsanız, hatta altından olsanız ne yazar? Siz ki Afrika’da yaptığınız soykırım neticesinde en vahşi hayvanlardan bile daha fazla kemik yığınları bırakmışsınız... Siz ki dünyadan topladığınız yerli insanları kafeslere koyup “insanat bahçesi” adı altında yetmiş sene öncesine kadar Avrupa ve Amerika’nın göbeğinde matah bir şeymiş gibi sergilemişsiniz... Siz ki yüz binler Japon’u atomun hayâsız alevlerinde ızgara yapıp, çoğunu da buharlaştırarak insanlıktan istifa ettiğinizi mantar şeklinde ki patlama ile semavat âlemine bile ilan etmişsiniz… Sizlerden daha temiz ve daha medeni yaşayan Kızılderilileri kafatasçı gösterip, hatta Afrikalıyı yamyam gösterip, şehvetle katliamlar yapıp, birde üzerine şirin görünmeye çalışarak, tarihin bile sizden nefret etmesini sağlamış cahil ve gaddarlarsınız… Siz ki halklara eşitlik, özgürlük diyerek; Asya’yı tarumar, Doğu Türkistan’da, Myanmar’da Avrupa’nın göbeğinde Müslüman katliamına sessiz kalmış ve elde kadehlerinizle iğrenç medeniyetinizin ayinini yapmışsınız ve BM’İ toplumsal ve kültürel iş birliği oluşturmak için değil de sanki sadece sapık Siyonist İsrail kültürünü korumak için kurmuşsunuz. Sizden asla BM’nin kuruluş amacına uygun hareket beklenilmez! Sizden insanlık ve gerçek medeniyet hiç beklenmez!

Siz, BM’İ çocuklara ve kadınlara tecavüz edilsin diye mi kurdunuz? Ana rahmindeki çocuğun cinsiyeti üzerine eli kanlı İsrail eşkıyasının bahis yapıp, karın deşmesi için mi BM’İ kurdunuz? Filmlerle, sanatla ve kurulan dernek ve sosyal örgütlerle hem milletin duygularına oynayıp, parasını toplayıp, hem de tamamen insanlıktan, merhametten uzak şekilde dünyanın her yerinde zulümler yaşatasınız diye mi Birleşmiş Milletleri kurdunuz? Ey insanlık seciyeleriyle leşleşmiş üyeler: Barış ve güvenliği korumak için değil de sadece Müslüman kanı dökmek için mi BM’yi kurdunuz? Kuduz it İsrail’e cami, kilise ve ibadet yerlerini, acil servisleri, hastane ve okulları bombalatmak için mi BM’yi kurdunuz?

Lan! İsrail kahpesine bebek ve çocukları kuşbaşı ettirmek, ana ve babaları tarifsiz acılara gark etmek, yuvaları yakıp yıktırmak için mi BM’İ kurdunuz? Lan! Gazeteci öldürülsün, düşünen ve hakkı yazan öldürülsün, sapık ayinlerle bebekler katledilsin diye mi İsrail ve BM’İ kurdunuz. Lan! Hastane, cami, okul, silahsız kadın ve çocukların sığındıkları yerleri terörist İsrail alev topuna çevirsin diye mi BM’İ kurdunuz? Lan! Irak’ta on binlerce kadına tecavüz edip, milyonları katletmek için mi; Suriye’de hem katliam yapıp, hem de milyonları yersiz yurtsuz bırakıp, özellikle kendiniz sahip çıkmayıp, Türkiye’ye doğru itekleyerek, içerde hadiseler çıkması için mi BM’İ kurdunuz? Lan! Biz o yersiz yurtsuz kalmış Suriyeliye kucağımızı, yüreğimizi açtık ki şanlı Türk Milletine de yakışan odur ama siz bugüne kadar hiçbir meselede samimi olarak yüreğinizi açmadınız, asıl niyetinizi ise hiç açmadınız. Ama sizi hakir ve maraba gören, her bulduğu fırsatta size de madik atan alçak İsrail’e kollarınızı, kesenizi açtınız… Hz. Musa’ya defalarca kelek yapmış, acımasızca peygamberleri katletmiş millete hiç kucak açıp, yaptıklarına göz yumulur mu?

İsrail istediği şerefsizliği yapsın diye kendi vatandaşını bile gözden çıkaracak kadar haysiyetsiz beş daimi dalaverecinin BM’yi insan hakları ve hukuku için çalıştırması, İsrail’in kulağından tutup yere çarpması mümkün değildir! Sizin bütün değerleriniz, inancınız yerin dibine batsın! Gelecek nesiller sizin demokrasinize, hukukunuza, medeniyetinize asla inanmayacaklar... Sizleri bilimle uğraşan ama cehalet ve pislik içinde yaşayan, tüm değerlerden yoksun olarak hatırlayacaklar! Siz İsrail’in her alçaklığına mühimmatçı olarak hatırlanacaksınız. Oturun eseriniz İsrail’i ve dünya zalimlerini izleyerek, başka masum yerlere götüreceğiniz demokrasiyi düşünün… İnşallah bir gün size insan hakları ve adalet ve de demokrasi öyle bir musallat olacak ki...