Dolar (USD)
34.24
Euro (EUR)
37.13
Gram Altın
3013.41
BIST 100
8872.85
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE
24 Ekim 2024

Bütüne bakma zamanı!

Ülke gündemi neredeyse her saniye değişiyor. Devlet Bahçeli’nin çıkışını bunamışlıkla yorumlayanlar,dünyada olup biteni bırakın ülkeye bile hakim değil. Koca koca siyaset bilimcileri, gazeteciler.. Bütüne bakıcak olursak Bahçeli’nin en aklı başında hali bu. Ömrünü milliyetçiliğe adamış bir adamın bir günde çıkıp bu lafları etmesini öyle bunamayla falan açıklayamazsınız.

Peki ne oluyor?

Devlet bahçeli’nin açıklamasından sonra İsrail, Abd ve Pkkdan yanıt gecikmedi ve terör saldırısı oldu. Bir çok pencereden bakabiliriz.

1. Bahçeli saldırının olcağını bilip bu konuşmayı yaptı.

2. İsrail’in göz göre göre sızmakta olduğu sınırlarımıza işaret ederek “Pkk’nın aslında bir hiç olduğunu” tehlikenin daha büyük olduğunu gösterdi. İsrail’in yeni hedefi İran, güneyde PKK devleti kurulması gündemde, sonraki hedef Türkiye, burada birlik beraberlik istiyor olabilir. Hal böyle iken, akıllara şu soru da geliyor. Yarım asırlık bir örgüt, bir sözle, söylemle tamam hadi gel birlikte olalım der mi? Bu çok fantastik olur. O halde istenen söylenen şey bambaşka. Bütüne bakmalıyız. İsrail’e!

 
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme