Dolar (USD)
34.02
Euro (EUR)
37.98
Gram Altın
2830.97
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Yusuf gitti içime kan damladı

ANADOLU’NUN bağrından çıkan, ard arda altı kere şampiyon olan Trabzonspor yeniden diriliyor mu? Eski özlenen günlerine dönecek mi? Yeni oyuncularla çıkış yakalayacak gibiydi. Geçen yıl mükemmel bir performans yakaladılar.

Bu arada yetenekli ve klas oyuncular alt yapıdan devreye girdiler. Bunlardan birisi de Yusuf Yazıcı idi. Diğerleri de yavaş yavaş aşağıdan tepelere tırmanıyorlar. Birçok genç futbolcu değişik takımlarda harikalar ortaya koyuyorlar. Ülkemizde İstanbul-Taşra arasındaki spor seviyesi birbirine yaklaşıyor.

Yıldız oyunculardan Yusuf Yazıcı, Fransa’nın Lille takımına transfer oldu. İyi de para aldı. Büyük bir takıma, Avrupa’ya olan bu gidiş ülkemiz ve Trabzon için gurur kaynağıdır. Bu değerli yıldız oyuncumuz Trabzon ile Avrupa arasında köprü olacaktır. Yusuf Yazıcı’nın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun duygu yüklü mesajını dikkatle okuduk: “Yusuf’un kararına saygı duyuyorum, içim elvermese de. Kırgınlık söz konusu değil. Kapak yazısı yazılana kadar, hiçbir oyuncumuzu göndermek niyetinde değiliz. O hikayedeki rolleri bitinceye kadar.”

Takımlarımızın antrenörlerinin çoğunluğu Türk’tür. Bu durum gurur ve heyecan vericidir. Yerli oyuncular sporun her dalında yetişiyor, madalyaları topluyorlar. Avrupa’da ve değişik ülkelerde bizleri temsil eden gençlerin sayısı hızla artıyor. Biz onlarla övünüyoruz.

Not-1: Kızımı ameliyat eden ve sağlığına kavuşturan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Rıza Madazlı ve Prof. Dr. İsmail Çepni’ye teşekkür borcumuz var.

Not-2: Ülkemiz ateş çemberiyle çevrili. Ulusal birlik ve bütünlüğümüze daha çok dikkat etmek gerekiyor.

Not-3: İnece-Erikliman-Giresun yolunun yapımı için değerli dostlarımızın yardımını istiyoruz.

Not-4: Orman yangınları ülkemizin ciğerlerini bitiriyor.

Not-5: Bahçelievler-Eminönü ve Bahçelievler-Taksim otobüslerine ihtiyaç var. İETT’ye duyurulur.

Sonuç: ‘Yusuf Yazıcı gibi yerli oyunculara sahip çıkmalıyız.’