Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

12 Haziran 2021

​Yalana dolana son

Gündem olan her bir meselemizde yalan dolanın baş çekiyor olmasını hak etmiyoruz. Sadece siyasette değil nerede ise tüm alanlarda yalan dolan ile prim yapanlara artık son deme zamanı geldi. Eski Türkiye'de yaşıyor olsak amenna derim belki ancak artık yeni Türkiye'mizde yaşıyoruz çok şükür.

Şükür diyorum çünkü yalancıların mumu yatsıya kalmadan hemen sönüyor ve rezil rüsva oluyorlar.

Hükümet devirmek, bakan veya bürokrat yemek ve beşinci kol faaliyeti olarak ülkemizi düşmanlara jurnallemek gibi alçaklıkları ve saman altından su vererek işi bulandırmalar artık kolay olmuyor.

Bu alçaklığa yeltenenlerde bir bir yakalanarak hesap vermek zorunda kalınca geçmiş alışkanlıkları ile bazı mahfiller son günlerde ağababalarından aldıkları talimatlarla işi yine iyice azıttılar ve mafya yalanlarından medet umar hale geldiler.

Eski Türkiye'de olsalardı işleri elbette daha kolaydı.

Beşinci kolcular önce senaryoyu yazıyor sonra figüranları bularak filmi sahneye sürüp piyasaya servis edilerek işi bitiriyorlardı.

Gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor ve hedef tahtasında kim varsa kısa sürede işi bitiriliyordu. Bu sürece mafyada dâhil olduğundan susturulması gerekenler kolayca sus pus ettirilip bağımsız yargı(!) ile de işler bitiriliyordu.

Şimdi öyle mi?

Evet diyenler hatta daha beter diyenler elbette çıkacak.

Ancak aklını kiraya vermeyenler ya da akılları kirada olsa bile akıllarına mukayyet olabilenler bugünün düne göre farklı olduğunu kabul eder ve haklının hakkını verir.

Azgın azınlık son günlerde yine iyice zıvanadan çıktı. Ortalığı toz dumana vererek puslu havada bir kez daha av peşine düştüler ama avuçlarını yalayacaklarına inanıyorum.

Kinleri içinde bir kez daha boğulacaklar.

Diğerlerinde olduğu gibi bu kez de başaramayacaklar.

Rüyasında darı gören tavuklar gibi gıdaklamaları ile kalacaklar.

Buldukları her fırsattan vurun abalıya dercesine devleti ve milleti dövmek eski alışkanlıklara dönmek artık eskisi gibi kolay olmuyor.

Müjdeler....

Cumhurbaşkanımızın milletimizle paylaştığı ve hepimizi heyecanlandıran müjdesi her zaman olduğu gibi yine malum kesim tarafından tiye alındı ve istemezukcuların salya sümük saldırılarına maruz kaldı.

Zihniyeti bozuk bu güruha yaranmanın tek yolu olan devlet ve millet düşmanlığı olduğu için yaranmak elbette mümkün değil.

Şimdi son umutları (!) Biden-Erdoğan görüşmesinin fiyasko ile sonuçlanması. Olur mu olmaz mı nasipse önümüzdeki hafta göreceğiz.

Benim umudum kör dünyanın ve onun zindelerinin artık gerçeği görmesi. Yoksa daha çok görüşme çok badireler atlatma ve hatta millet olarak daha zor ve zahmetli günler yaşasak ta dik duruşumuzun devam edeceği yönünde.

Eski Türkiye özlemcilerinin etrafa bir kez daha yaydığı pis kokular burun direklerimizi sızlatsa da Bor’un pazarı çoktan geçti.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.