Dolar (USD)
34.06
Euro (EUR)
38.09
Gram Altın
2827.30
BIST 100
9864.24
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Yahûdilik-Masonluk münâsebeti (25)

“c) Topluluğun fizikî mevcûdiyetini, kasden, onun toptan veyâ kısmen yok oluşunu intâc edecek hayât şartlarına tâbi kılma (Soumission intentionnelle du groupe à des conditions d'existence devant entraîner sa destruction physique totale ou partielle);

“ç) Topluluk içinde doğumları engellemeye mâtûf tedbîrler alma (Mesures visant à entraver les naissances au sein du groupe);

“d) Topluluğa mensûb bir mikdâr çocuğun zorla bir başka topluluğa nakledilmesi (Transfert forcé d'enfants du groupe à un autre groupe).”

Târifin arkasından, III. Maddede de, “Cezâlandırılacak fiiller” sayılıyor (Seront punis les actes suivants):

“a) Jenosid irtikâbı (Le génocide); b) Jenosid irtikâbı için birileriyle anlaşma (L'entente en vue de commettre le génocide); c) Doğrudan ve alenen jenosid irtikâbına teşvîk (L'incitation directe et publique à commettre le génocide); ç) Jenoside teşebbüs (La tentative de génocide); d) Jenosid irtikâbında suç ortaklığı (La complicité dans le génocide):” (Birleşmiş Milletler Teşkîlâtı İnsan Hakları Âmirliği’nin -Haut-Commissariat des Nations Unies aux droits de l’homme- İnternet Sitesinden; http://www2.ohchr.org/french/law/genocide.htm; 2.4.2010)

Bugün, Filistin mes’elesinin objektif târihine –hiç olmazsa ana hatlarıyle- vâkıf olan ve hele İsrâil’in Filistinlilere karşı hâlihâzırda bütün dünyânın gözleri önünde cereyân eden jenosidci harbini tâkîb eden vicdânı kararmamış herkes, hemen tasdîk etmekde gecikmiyecekdir ki Beynelmilel Siyonizm (evet, ne sâdece Netanyahu, ne de İsrâil idârecileri, ordusu, bu harbi destekliyen vatandaşları değil, bir-bir buçuk asırdır, şu veyâ bu şekilde, Filistinli jenosidine destek olan bütün Siyonistler), Birleşmiş Milletler’in jenosid târifinin –en azından- ilk dört maddesinde sayılan bütün cürümleri işlemiştir ve pervâsızca işlemiye devâm etmektedir!

dgh-dh_e98478753d227e0d607218d757635fb1.jpg

(Yılmaz Bilgen’in haberi, Türkiye, 26.6.2024, s. 1)

Şurası muhakkaktır ki Siyonist Hareketini ve Jenosidci, Emperyalist İsrâil Devleti’ni destekliyen hiçbir Yahûdi, sâdık ve dürüst bir Türk vatandaşı olamaz! Böyleleriyle dostluk kuranlar da, onlarla aynı kefeye konulur! Aksini iddiâ, hamâkattir! Buna mukâbil, hakîkî mânâda sâdık her Türk vatandaşına ancak muhabbet besleriz!

***

İnsan Hakları sâdece onlar için var!

Menfûr Siyonist ideolojinin kör ettiği vicdânları, Filistinlilere karşı bir asırdır tâkîb ettikleri jenosid siyâsetine, her devirde, kılıflar uyduruyor, onu meşrû göstermiye çalışıyor!

İnsan Hakları sâdece kendileri için mûteberdir!

Filistinlilere gelince onlar imhâ veyâ def’edilmesi gereken haşerâttır! Veyâhud -Jabotinski’nin avenesinin îlân ettiği gibi- “lağım fâreleridir”!

İnanılmaz bir hayâsızlıkla, bir asırdır devâm ettirdikleri jenosid siyâsetini, şimdi (Haziran 2024), aylardır (Ekim 2023’ten beri), bütün dünyânın gözü önünde, bütün dehşetiyle ve pervâsızca icrâ ediyorlar! Hiçbir mukaddes tanımadan, hiçbir ayırım yapmadan (tâ küvözlerdeki bebeklere kadar, hâmilelere, hastalara, yaralılara kadar) on binlerce mâsûmu vahşîce, gaddârca, sadistce katlederek, milyonlarca bîçâre insanı çeşid çeşid işkencelere mârûz bırakarak, acılara garkederek, hânümânlarını yakıp yıkarak, taş üstünde taş bırkamamacasına hastahâneleri, mâbedleri, mezarlıkları dahi berhavâ ederek, Memlekette yaşanacak tek köşe bırakmıyarak hepsini (canavarca katliâmlardan arta kalan hepsini) toptan vatanlarını terketmiye, Filistinli hüviyetiyle yok olmıya icbâr ediyorlar!

Üstelik, yine onlar mazlûm, Filistinliler zâlim! Ellerindeki muazzam propaganda imkânlarıyle, neredeyse bütün Devletlere şâmil muazzam iktisâdî-siyâsî nüfûzlarıyle, mûtâd vechiyle, kendilerini yine mâsûm, yine mağdûr, yine mazlûm gösteriyorlar! Herkesi insanlığından utandıran zulümlerine isyân eden, aksini ileri sürmek cür’etini gösteren her kim olursa, derhâl ona karşı bir iftirâ kampanyası başlatılıyor, cür’etkâr, “Yahûdi aleyhdârı” ve “Irkçı” damgasıyle gözden düşürülüyor, en azından mânen tepelenip sesini çıkaramıyacak hâle gelinciye kadar maddî-mânevî baskılar altında bırakılıyor! Her şeye rağmen, şu veyâ bu memlekette meydanlara dökülen, nümâyişler, protestolar tertîb eden insanların feryâdları da, onlara sinek vızıltısı gibi geliyor!

O kadar kuvvetlendiler ki artık şımarıklıkları bir had tanımıyor! Âdetâ bütün dünyâyle, bütün Beşeriyetle alay ediyorlar!

errr_961577e66fee79cc09114a7f96f4f4f8.jpg

İslâm Âlemi dâhil, bütün dünyâ, İsrâil’in, (Ekim 2023’ten beri) dokuz aydır, pervâsızca devâm ettirdiği jenosidci harbi acz içinde seyrediyor; hattâ iktisâden ve askerî olarak kudretli bâzı Devletler ona alenen yardım ediyor! Acabâ neden?

“Mesîhî Devir” aldatmacası

Husûsen Gayr-i Yahûdilere hitâb eden o “Mesîhî Devir” tasvîrlerinin de büyük bir aldatmaca olduğu o kadar âşikâr ki!

Evvelki Fasıllarda, La Vérité israélite nâşiri Joseph Cohen’in veyâ Haham İsidore Epstein’ın kaleminden yukarıda okuduğumuz gibi, bu tasvîrlerde, “Mesîh Çağı”, Yahûdilerin tekrâr Filistin’e dönüp İsrâil Devleti’ne vücûd vermeleriyle başlıyor, İsrâil ve Kudüs, bütün dünyânın kalbgâhı hâline geliyor, Benî İsrâil’in rehberliğinde, yeryüzüne sulh ve adâlet hâkim oluyor… Bu “altın çağ”da, milletler arasında artık çekişme yok, savaş yok, zulüm yok; her tarafta huzûr ve refâh hüküm sürüyor!

Bir de vâkıaya bakalım: Yahûdiler (daha doğrusu, bütün o Fanatik Siyonistler), Filistin’e, sulh içinde, oranın yerli halkıyle anlaşarak ve onlarla işbirliği yaparak dönmediler; bilakis, bir asırdır devâm eden bir jenosid siyâsetiyle, Filistin halkını imhâ etmiye, sağ kalanlarını da, vatanlarından kaçırmıya çalışıyor, bu uğurda onlara en zâlim, en vahşî, en barbar muâmeleri revâ görüyorlar! Filistin halkına karşı büyük bir pervâsızlıkla yürüttükleri son jenosidci savaşla, artık vahşette kendilerini de aşmış bulunuyorlar!

Bütün dünyâ üzerinde hissedilen tahakkümleri o kadar ağır ki bütün Beşeriyet onları durdurmak husûsunda âciz kalıyor!

DEVAM EDECEK