Dolar (USD)
34.00
Euro (EUR)
37.84
Gram Altın
2820.57
BIST 100
9577.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Yabancı hayranlığı

BAŞTAN belirtelim ki misafirimiz olan spor insanları var. Piontek, Derwall, Lucescu, Hagi ve Alex gibi öğretmen vasıflı spor adamlarını şükranla yad ediyoruz.

Bu satırları kaleme almamızın sebebi kendi gençlerimize yapılan üvey evlat işlemidir. Onlara ödenen paraların düşük tutulması, geri plana itilmeleri, değer verilmemesidir. Tersine çözümü tükenmiş yabancılarda arıyoruz.

Aynı işlemi Şenol Güneş, Fatih Terim, Abdullah Avcı gibi yerli değerlerimize de yapıyoruz, onları göz ardı ediyoruz. Onlar aldıkları ücretlerle gündeme geliyor. En ufak başarısızlıkta onları yargılıyoruz. Özveriyi onlardan bekliyoruz ve okları onlara çeviriyoruz.

Halbuki onlara gerekli fırsatı vermeliyiz, kendilerini gösterme şansı tanımalıyız. Aynı gençlerimiz yurt dışına gidince harikalar ortaya koyuyorlar.

Ülkemizde oynanan futbol bir sisteme ait değil, Edirne’nin ötesinde takımlarımız ezilip geliyorlar.

Not-1: Basketbol Milli Takım antrenörlüğüne gelen Orhun Ene’yi kutluyoruz. Not-2: Abdullah Avcı’ya Trabzon’da fırsat ve zaman tanınmalıdır. Not-3: Hakemlere yönelik eleştiriler yapıcı olmalıdır. Not-4: Pandemi devam ediyor. Maske, mesafe ve temizlik kuralına riayet edelim. Not-5: Değerli Bilim adamı Aziz Sancar’ın Azerbaycan Türkleri’nin yetim çocuklarına yardımı takdire şayandır. Not-6: Yeni bir Haçlı Seferi’nin ayak seslerini duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız muhterem Recep Tayyip Erdoğan Bey’in etrafında kenetlenmeliyiz. Not-7: Meslektaşımız Prof. Dr. Sefa Saygılı’nın yazdığı kitapları okumanızı öneriyoruz.

Sonuç: ”Yerli antrenörlerimizin değerini bilelim.”