Dolar (USD)
34.08
Euro (EUR)
38.00
Gram Altın
2834.43
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 May 2017

Ya Kavurmacı Hukuku, ya HALK MAHKEMELERİ

Ömer Faruk Kavurmacı, Fetullahçı TerörÖrgütü'nün önemli finansörü ve destekçilerinden olduğu için önce gözaltına alındı, sonra da tutuklandı.

Ortaya çıkan görüntülerde, Kavurmacı'nın FETÖ'nün ana finansal odağı olan TUSKON adlı çeteleşmenin en aktif ve iştiyaklı üyesi olduğu net bir şekilde görülüyor.

17-25 Aralık FETÖ'cü polis-yargı çetesinin darbesinden sonra Kavurmacı, bu melun örgütün hala en aktif görevlisi olduğu birçok delille ortaya konmuş durumda. HattaPensilvanyaŞeytanı'nın"has oda oğlanı" olan Rızanur Meral, TUSKON kürsüsünde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfredip "millet hırsızlık yapasınız diye size iktidarı vermedi" diye iftira attığı anda Ömer Faruk Kavurmacı, avuçlarını patlatırcasına en ön sırada alkışlıyordu.

***

Ve 15 Temmuz Amerikancı FETÖ İşgal Darbesi akamete uğrayınca, Kavurmacı da tutuklandı. Yaklaşık bir yıldır tutuklu.

Geçtiğimiz Cuma günü bir anda salıverildi bu terör zanlısı "epilepsi" ve "vitamin eksikliği" gerekçesi ile serbest bırakıldı. İçeride kalması, telafisi mümkün olmayan sonuç doğurabilirmiş. Bir yıldır ne hikmetse öyle bir sonuç doğurmadı.

Tabi Erdoğan'a inanmış, onun etrafında toplanan kitleler kıyameti kopardı. Yani 15 Temmuz Ruhu'nun sahipleri. (Bu arada çok ilginçtir, Küçük Enişte'nin trolleri ile Kraliçe'nin sömürge valisi ekibinden tek bir protesto sesi çıkmaması oldukça dikkat çekici.) Kelimenin tam anlamı ile Türkiye ayağa kalktı.

Çünkü FEM dershanesinde bulaşıkçı ve temizlikçi olarak çalışan ve 8 yetime bakmak zorunda olan kadın "FETÖ'cü terörist" diye tutuklanırken, adı terör örgütü üyeliği ve finansörlüğünde en ön sırada geçen Kavurmacı serbest bırakılıyor.

Yaşlı dul kadını tutuklama gerekçesi de şudur: Terör örgütünün bankası olan Bank Asya'da hesabı olmasıdır. Kadıncağız hem polis, hem savcılık sorgulaması, hem de mahkemedeki ifadesinde, maaşlarının mezku00fbr bankaya yattığını bu yüzden zorunlu olarak orada hesap açtığını söylemesine rağmen kodese atıldı. Merak ediyorum onu kodese tıkayan hakimler firarda mı hala kriptosal faaliyetlerini devam ettiriyorlar mı?

***

15 Temmuz Ruhu'nu diriltenler, yani bu ülkede ilk kez Halk Devrimi'ni gerçekleştirenlerin Ömer Faruk Kavurmacı'nın serbest bırakılmasına isyan etmelerinin bir diğer sebebi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı olması.

Kadir Topbaş'a yönelik hem İstanbul hem de Türkiye genelinde ciddi bir tepki var. Topbaş için iddialar şöyle;

-Gezi'de ortalıkta yoktu.

-FETÖ ile mücadele etmiyor.

-15 Temmuz'da da ABD'de idi ve Türkiye'ye gelişini erteletmişti.

-Topbaş, referandumda ortalıkta görünmedi. Bir tek mitinge, toplantıya katılmadı. Ve bu tavrı "Hayırcı çete"yeyaradı.

***

15 Temmuz'dan sonra, İstanbul'da Erdoğan'a gönül veren AK Parti seçmeni bile Topbaş'ın görevden alınacağını tahmin ediyordu.

Topbaş'ın damadı Kavurmacı'nın basit ve tedavisi çok kolay bir hastalıktan dolayı tahliye edilmesi, "Kavurmacı Hukuku" kavramını doğurmuştur. Kavurmacı ile birlikte son bir ayda bin civarında FETÖ'cü terörist ve terörizm zanlısı serbest bırakıldı. Onları bırakan hakimlerinByLockçu çıkması ayrıca manidar.

Artık bir'Kavurmacı Hukuku'nun olduğu gün gibi ortaya çıkmıştır. Mevcut adliyelerin tasfiye edilmesi ya da FETÖ zanlılarının yargılanması bu adliyelerden alınmalıdır.

Bugünkü adliyelerle FETÖ ile mücadele imkansız hale gelmiştir. Tek çözüm yolu vardır: HALK MAHKEMELERİ

Halk Mahkemeleri olmazsa 15 Temmuz Ruhunun, Kavurmacı Hukuku'na yenileceği gün gibi aşikardır.

[email protected]

@esmisek571