Dolar (USD)
34.01
Euro (EUR)
38.00
Gram Altın
2830.57
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Voleybolu da konuşalım

Hayatımızın bütün anlarını futbol dolduruyor. Yatıp kalkıp futbol konuşuyoruz. Futbol para makinası gibi, geliyor dağıtıyor. Şans oyunları futbolda çok yer tutuyor. Futbol adeta bir endüstri sektörü haline geldi.

Futbolun güncelliği ve yaygınlığı toplumları yönetenlerin işine geliyor. Problemler çözülmek yerine halının altına süpürülüyor. Üstelik futbolumuz kalite yönünden ileri düzeyde değil. Futbol bağdaş kurmuş bize hükmediyor. Üstelik bunun farkına varamıyoruz.

Futbolun dışındaki spor dallarında da başarılarımız var. Mesela voleybolda dünyada ve Avrupa’da söz sahibiyiz. Bireysel ve takım olarak diğer takımlara kök söktürüyoruz. Filenin sultanları başarılarının göz ardı edilmesinden yakınıyorlar ve topluma sitem ediyorlar.

FIVB Uluslar Ligi’nde A Milli Kadın Voleybol Takımımız’da turnuvanın rüya takımına giren ve en iyi pasör çaprazı seçilen Ebrar Karakuş adlı bir evladımızdan kimsenin haberi yok. O diyor ki “ 3 yıldır profesyonelim ve dünya çapında iki madalyam var. Biz başarılıyız ama kimse görmüyor. Umarım ileride voleybolu basketbol ve futboldan daha çok konuşuruz.”

Not:-1: Ligler başlarken takım yöneticilerinin ve teknik kadrolarının kışkırtıcı konuşmalar yapmamasını diliyoruz.

Not:-2: Liglerin hepsinde yerli oyunculara ağırlık verilmeli ve gençlerin önü açılmalıdır.

Not:-3: Kurban Bayramı tatilinde yollarda trafik kazalarının önüne geçilmelidir. Sürücülerimiz risk almamalıdırlar.

Not:-4: Hükümetimizden Giresun’daki 2B arazisi ile ilgili olumlu haberler bekliyoruz.

Not:-5: İnece-Erikliman-Giresun yolu mutlaka yapılmalıdır. İlgililerden destek ve yardım bekliyoruz. Muhtarımız Reha Ümit Goluoğlu’nun çabalarını takdir ediyoruz.

Sonuç: Voleybol göz ardı edilmemelidir.