Dolar (USD)
34.24
Euro (EUR)
37.28
Gram Altın
2928.11
BIST 100
8860.3
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE
16 Ekim 2024

​Uludağ'a kar yağmış gibi...

Değerli okurlarım, gündeme gelip hemen yok olan her konu gibi, şu meşhur Köftecinin ürünlerinde domuz etine rastlanması konusuda gündemimizden düşmek üzere...



Peki konu gündemdeyken yapılan açıklamalar tatmin edici miydi? Ben kendi adıma söyleyeyim... Kesinlikle ama kesinlikle HAYIR...


Herhalde bundan sonra mecbur kalmadıkça, ismi geçen o Köfteciye gitmem... Çünkü orada yemek yerken, aklıma Kamuoyunda konuşulan iddialar gelecektir.


Aslında bu durum sadece benim için geçerli değildir. İnancı gereği, domuz eti hassasiyeti olan herkes için geçerlidir.


Eskiler atılan çamurun mutlaka bir iz bırakacağını söylemişlerdir. İşte firmalar için dillendirilen iddialarda böyledirler.


O yüzden, firmalara düşen, haklarındaki iddiaları alabildiğince net anlaşılır bir şekilde çürütmektir.


Yazık oluyor...


Değerli okurlar, Kamuoyuna mal olmuş; vatandaş nezdinde belli bir karşılığı olan firmaları böyle hatalara kurban etmemek lazımdır.


Burada yapılması gereken, firmaları büyütürken, kurumsal hassasiyetleride büyütmektir. Üzülerek yazıyorum... Bahsi geçen Firmada süreç böyle ilerlemedi.


Buna örnek olarakta, son yıllarda müşterilerine sunduğu etlerin kalitesinin düşmesini gösterebiliriz. Halbuki, ilk başlarda bu Firmanın etleri hem ucuz; hem de kaliteliydi.


Ne yalan söyleyeyim... İkram konusunda elleride boldu. Mesela Bursadaki şubesinde tatlı isterken, -"Tatlının üzerindeki kaymak Uludağ'a kar yağmış gibi olsun" dediğimizde...


Gerçektende tatlı kaymaktan görünmüyordu.
 
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme