Dolar (USD)
32.66
Euro (EUR)
35.41
Gram Altın
2511.33
BIST 100
10851.78
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Temmuz 2024

​Ülkemde Siyonist istemiyorum!

Siyonizm insanlık düşmanlığı demektir.

Hamasi değil, gerçekte böyledir. Siyonistlere göre, Yahudi olmayanlar insanımsı, yarı hayvan varlıklardır ve yaşama hakkını sadece Yahudilere köle olayı kabul ederse kazanabilir. Bu inancın fiiliyata dökülüşünü Gazze’de yaptıkları vahşetle bizzat görüyorsunuz…

Gazze’de soykırım yapan işgalci İsrail kabinesi başta olmak üzere bütün Siyonistlerin “Filistinliler hayvandır, insan değildir, bebekleri de dahil hiç biri hayatta bırakılmamalıdır” şeklindeki açıklamalarını duymayan kimse kaldı mı?

Bu onların inancının temelini oluşturuyor. Şimdilik önlerinde Filistinliler var onlara diyorlar sıra bize gelince bize diyecekler.

Siyonist caniler dünyanın gözü önünde dokuz aydır Filistinlilere soykırım yapıyor.

Siyonizm, emperyalist sistemin omurgasıdır. Siyonizm yıkılırsa emperyalizm de yıkılacaktır. Bu yüzden Amerika ve birçok Batı ülkesi soykırıma doğrudan destek veriyor.

Müslüman ülkeler ise, başlarındaki kukla liderlerin peşinde hala zillet içinde esaret altındalar. Gazze’yle birlikte Müslüman ülkelerin de esaretten kurtulması gerektiğini bir kez daha gösterdi Gazze!.

İktidarlar ve emperyalizmi yaşatan rejimleri yıkılmadan, maalesef zilletten kurtulamayacak durumda koca ümmet…

Özellikle Filistin’e komşu olan Arap ülkelerindeki Hamas karşıtlığı ve soykırıma tepkisiz kalmaları rezil esaretlerine ayna tuttuğu için aslında.

Ülkemizde ise devlet politikası olarak en üst mercilerden Hamas’ın ülkesini savunan direniş ordusu olduğu, milli bir mücadele verdiği ve Siyonist İsrail’in soykırım yaptığı sık sık dile getirilmekte ve tepki gösterilmekte.

En başından beri bu tutumun her platformda ve diplomatik noktada dile getirilmesi çok önemli.

Fakat sözün ötesine geçerek Siyonist vahşileri sıkıştırabilecek bazı adımların atılması bu tavrın altını doldurmak için hayati bir zarurettir.

Birinci nokta; İsrail ile doğrudan veya dolaylı olarak ticaret yapmaya devam eden bütün bezirgânların ticaretini kati surette durdurmalıyız artık.

Amerika ve Avrupa ülkeleri ne kadar desteklerse desteklesin, lojistik olarak çevre ülkelere muhtaç durumdaki Siyonistler, gıda ve diğer alt grup lojistik malzemelerine erişemezlerse soykırımı sürdüremezler.

İkinci nokta; Türk Ceza Kanunu’nda, dünyanın neresinde kime karşı işlenmiş olursa olsun soykırım ve insanlığa karşı işlenmiş suçlar en ağır suç kapsamındadır. Ve bu suçu işleyenler yabancı bir ülkede dahi işleseler, Türk vatandaşı olsun veya olmasın evrensel yargılama yetkisini benimseyen Türk Mahkemelerinde yargılanıp ceza verilebilir. Böyle bir suçlunun Türkiye'de yargılanması, Adalet Bakanının talebine bağlıdır.

Gazze’de soykırım yapan Siyonist lider ve askerler hakkında birçok şehirde gerçekleştirilen suç duyuruları işleme alınmalı ve bu katillerin yargılanması gerçekleştirilmelidir. Bu o kadar önemli bir hamle olur ki, Türkiye’nin başlatacağı bu girişim Siyonist soykırıma tepki gösterip nasıl bir yol izleyeceğini bilemeyen birçok ülkeye emsal olacaktır. Türkiye’nin açtığı yoldan giderek Siyonistleri kendi iç hukuklarında yargılayıp ceza veren ülke sayısı arttığında Siyonist katillerin dünyada kıpırdayacak hali kalmaz.

Üstelik uluslararası hukuku, emperyalist sömürü çarkını ve Siyonistleri korumak için kullanan Amerika ve Avrupa’nın tahakkümünden kurtarmanın, fiili bir durumla gerçek bir uluslararası hukuk oluşturmanın yolunu da açacaktır.

Son olarak; Ülkemizde yaşayıp İsrail ile çifte vatandaşlık sahibi olan- İsrail diye bir devlet yoktur- Siyonistler derhal yargılanmalı, soykırım suçundan cezalandırılıp vatandaşlıktan da çıkartılarak ülkemizden def edilmelidir.

Bu, Gazze’de yaptıkları soykırıma gereken tepkinin de ötesinde, ülkemizi de doğrudan ilgilendiren bir mesele.

Siyonistler Filistin’i-Gazze’yi, “Büyük İsrail” idealini gerçekleştirmek için işgal ediyor. “Arzı Mevud-Büyük İsrail” sınırları içine ülkemizin birçok şehri de giriyor. Bunu gizlemiyorlar bile…

Amerika’nın PKK’ya devlet kurma çabası, aslında İsrail’in bu idealini hayata geçirme planıdır. Daha dün bu plan için neler yapabileceklerini, mülteci meselesi üzerinden ülkemizi yangın yerine çevirmeye çalışarak gösterdiler.

Ülkemizden Filistin’e gidip bebek katleden, Siyonizm için bebekleri, mazlum insanları öldüren ve gerekirse ölmeyi göze alan birisi İsrail için ülkemizde ne yapmaz ki?

İsrail içimizdeki Siyonistleri istihbarî, askeri, ekonomik veya algı operatörü olarak kullanmak istediğinde, İsrail adına ölmek ve öldürmek için gönüllü giden bu katiller bağlı oldukları “Siyonist devletin” bu isteklerini yapmayacak mı zannediyorsunuz? Veya yıllar boyunca yapmadılar mı zannediyorsunuz?

Bunun için diyoruz, bu mesele insani tepkinin yanında aynı zamanda bir milli güvenlik sorunudur.

Ülkemizde yaşayıp Siyonist soykırıma katılan, destek olan ve hatta tepki göstermeyenler derhal yargılanmalı ve vatandaşlıktan çıkartılmalıdır.