Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

03 Ekim 2022

​Ukrayna "Büyük Sıfırlama" için bir test alanıdır

Ukrayna'daki savaş neden dünyadaki tüm diğer çatışmalardan daha fazla dikkat çekiyor?

Türkiye hariç Batı, neden çatışmayı sona erdirmek için diplomatik çabalar gösterme zahmetine bile girmiyor?

Ukrayna ve Ukraynalıların kaderi neden Batı'nın tüm ülkeleri ve halklarınınkinden daha önemli hale geldi?

Ana akım medya neden ısrarla Ukrayna ve Ukraynalıları göz önünde bulunduruyor ve onları yeni “seçilmiş insanlar” olarak görüyor?

Esasen nedeni gayet basit.

Çünkü bu ülke üzerinden iki ayrı sistem, gelecek savaşı veriyor.

En önemlisi de Ukrayna, Büyük Sıfırlama için bir test alanı olarak görülüyor.

Anlayacağınız bu yeni vaat edilen topraklar, yapay zekâ tarafından kontrol edilecek.

Yani bu yeni Kenan'da, Yeni Dünya Düzeni test edilecek. Ve oradan tüm dünyaya yayılacak.

Tam da bu nedenle, savaşı körüklemek ve uzatmak niyetindeler.Çünkü yangının bıraktığı bu çorak arazide yeni bir dünya düzeni için bir pilot proje inşa etmek gibi amaçları var.

Temmuz ayında, İsviçre Lugano’da Ukrayna'nın Yeniden İnşası Konferansı gerçekleşti.

Burada Zelenski’nin dostu olan Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov da vardı. Bu adam, Google, YouTube, Apple ve Netflix üst düzey yöneticilerinden Rus hizmetlerini engellemelerini veya sınırlamalarını istemişti.

Fedorov, orada bulunanlara hükümetinin Ukrayna'da dijital bir devrim yapmak istediğini açıkladı. Ülkesini "dijital olarak yok edilemez" hale getirmek için dünyanın önde gelen teknoloji şirketleri olan Big Tech ile çok yakın çalışmak istediğini söyledi.

Dijital Dönüşüm Bakanı olan Fedorov, İsviçre'de“Digital4Freedom" adlı bir proje sundu.

Burada, elektronik formda vergi sertifikası, e-vekâletname, e-girişimci, gaziler için e-hizmetler, e mahkeme, nüfusun %100'üne 1 Gbps internet erişimi sağlamak, otomatik kamu izleme (kontrol) sistemi vs gibi başlıklar var.

Bunun amacı, Ukrayna’yı önümüzdeki yıllarda “dünyanın en dijitalleşmiş devleti” haline getirmek.

Anlayacağınız gelecekte, Ukrayna hükümeti ve Big Tech "yakın bağlantı" içinde hareket edecek ve burayı "Avrupa İsraili" yapacaklar.

Fedorov, ise Ukrayna'nın yakın gelecekte "%100 dijitalleştirilmesini" ve Amazon ve Microsoft sunucularında depolanan tüm verilerin "füzeler tarafından yok edilemeyeceğini" söylüyor.

Tüm idari hizmetler, araba ve emlak kaydından, vergi ödemeye, seçimlere, sağlık, eğitim, yargı ve paraya varana kadar topyekûn dijitalleştirilmiş bir Ukrayna’dan bahsediyorlar.

Diğer taraftan hatırlarsanız Zelenski, ülkesinin savaşın ardından "büyük İsrail" olacağını söylemişti.

ABD merkezli düşünce kuruluşu Atlantik Konseyi de Ukrayna'nın nasıl "büyük bir İsrail"e dönüştürüleceğini inceleyen bir "yol haritası" yayınlamıştı.

Yani Ukrayna'yı İsrail tarzı bir güvenlik devletine dönüştürmek için gerekli bilgileri içeren bir yol haritasıydı bu.

Şimdi ekranlarda konuşulmayan mesele şu:

Rusya kaybederse, Putin hükümeti çökecek ve ABD ülkeyi ele geçirip birkaç parçaya ayırabilecek. Oradan daÇin'i izole edecek. Bu da ABD, Avrupa ve İsrail'deki Yahudi güç merkezlerinin rehberliğinde benzersiz bir dünya düzeninin nihai olarak kurulmasına yol açacaktır.

ABD savaşı kaybederse, Batı ekonomik ve askeri düzeninin çöküşünü dolayısıyla yükselen bir Avrasya’yı ve Dünyadaki tüm güç dengesinin yeniden örgütlenmesini göreceğiz.

Benim de Rusya’yı desteklemenin temel nedeni budur; yani Amerikan saltanatının çöküşünün hızlanması ve WEF’in büyük sıfırlama emeline ulaşamaması içindir. Zira bu hepimiz için bir felaket olacak.