Dolar (USD)
34.30
Euro (EUR)
37.03
Gram Altın
3030.20
BIST 100
8908.47
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

TUSAŞ saldırısının arkasındaki gerçekler

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin Başkent Ankara’nın Kahraman kazan ilçesindeki yerleşkesine yapılan alçak terör saldırısında 5 vatan evladı şehit oldu, 22 vatan evladı da yaralandı. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Terör örgütü tarafından yapılan bu alçak saldırı aslında, Aziz Türk Milletine yapılmıştır. Bu saldırıda dikkat çeken detaylar var. Geçen sene Meclisin açılışında İçişleri Bakanlığına yapılan saldırının başka bir versiyonu, bu sene Tusaş’a yapıldı. Tamda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kazan’da düzenlenen BRICS Zirvesi’ne katılmak üzere Rusya’da bulunduğu sırada, bölücü terör örgütü bu hain saldırıyı gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin savunma sanayinde dışa bağımlı olmaktan kurtaran hamleleri neticesinde yerli ve Milli Silah sanayisini %25’lerden %80’ lere çıkaran bir ülke olması, bu sektörde bende varım demesi, anlaşılan o ki ABD, AB ülkeleri ve İsrail’i harekete geçirdi.

Türkiye’nin güneyinde ABD ve İsrail’in desteğiyle kendi amaçlarını gerçekleştirmek için sözde kurulmak istenen bir Kürt devletine, ABD yıllık 20 milyon dolar silah yardımı yapıyor. Ancak Türkiye’nin buna müsaade etmeyeceğini de ABD ve yandaşları biliyor.

Yapılan bu eyleme CIA, MOSSAD gibi istihbarat örgütleride destek vermiştir. Çünkü Türkiye’nin bölgede bir aktör olarak, bir oyun kurucu olarak bende varım demesi, ABD, AB ve İsrail’i tedirgin etmiştir.

1071’den beri bu toprakları kendine yurt edinmiş Türk Milleti şunu da iyi bilmektedir, bu coğrafyada, batı emperyalizminin hep hayalleri vardı.

Türkiye 85 milyon nüfusuyla savunma sanayinde ürettiği ürün çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Türkiye'nin savunma ve havacılık sanayisinde öncü şirketlerinden biri olan Tusaş, ülkemizi 5. nesil savaş uçağı üretebilen seçkin ülkeler arasında yeralacak olan Milli Muharip Uçak KAAN başta olmak üzere, birçok kritik projeyi hayata geçiriyor.

Türkiye artık eski Türkiye değil savunma sanayinde bende varım diyor ve gücünü, Azarbaycan- Ermenistan savaşında İHA’lar ve SİHA’lar ile kanıtlamış durumda olup tüm dünyanın dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmıştır.

ABD, AB ve İsrail ise dünya silah ve savunma sanayi pazarına giren Türkiye’yi, engellemek, için her türlü yollara başvuruyorlar, ama batılı devletler şunu iyi bilsin ki bu terör saldırıları Türk Milletini ve Türk devletini yıldıramaz ve yolundan döndüremez. Bu saatten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Çünkü 2200 yıllık mazisi olan bu devlet emin ve kararlı adımlarla yoluna devam edecektir. Artık Türkiye’yi hiçbir güç durduramaz.

TUSAŞ’a yapılan saldırı sonrası, tahliyeler sürerken bir Tusaş mühendisinin kameralara dönerek, "Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz. Hainlere inat" demesi aslında Türkiye’nin net mesajını dünyaya vermiştir. Hedef savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti, yaşasın Türk Milleti… Hayırlı bir hafta sonu diliyorum, kalın sağlıcakla

 
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme