Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

27 May 2015

Türkiye'nin umudu heyecan yarattı

Bekledim,
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de Şeytan bir günahıu2026 Seni beklediğim kadar.

Seni gözümdeki yaş gibi bekledim(bunu yazının son cümlesiyle bağlıyabilirsiniz!).

Bekledim, amansız bir umutla, sanki birşey değişecekmiş gibiu2026 Bekledim toprağın yağmuru beklediği gibiu2026 Ve nihayet Kılıçdaroğlu, duayen gazeteci Dündar'a asrın 'pürocesini' anlattı ve ufkumuzu 'lebriz' etti.

Bu 'enterasan' fikir, akıllara durgunluk veren püroce dünyada 'geniş yankı' buldu! Vallahi, Kılıçdroğlu'nun kendileri söylüyor!

Öyle deme, kardeş. Bak, halka kulak verdiğimizde, özellikle 2035'i görme ihtimali düşükler, 'Merkez Türkiye Pürocesi' heyecanını, en son 'gerdek gecesinde' yaşadıklarının 'altını çiziyorlar!'

Bu heyecanın sebebinin, ilk başta 'hAm bilginin' daha sonra 14 uzman kişi tarafından aylarca 'üstünden geçilmesinden' kaynaklı yanlış anlaşılma olasılığını, yine uzmanlara tevdi ediyoruz.

Erdoğan'dan alışığız. Bir kıtır atar, sazanlar toplaşır haftalarca indirir kaldırır, işin soğuduğunu gören Erdoğan, ya tekrar ısıtır yahut ara sıcaklara geçer.

Anlaşılan Erdoğan mahareti, sadece siyasette tenvir ettiğiyle değil başka alanlara da taşımış, muhalefete yeni esintilerde de mülhem oluyor. CHP'nin yeni pürocesini bu minvalde okuyunuz.

İyi de, Erdoğan bunu iktidarda olduğu için yapıyor, siz ne iktidardasınız, ne yakın, ne de uzak bir gelecekte böyle bir ihtimaliniz yok! Peki, bu neyin kafası!

Seçime kadar oyalansınlar, sonra da döner 'cahil, eğitilmesi gereken halk işte' bizi anlamadılar ayağına mı yatmak niyetiniz!

Bir oyalama taktiği, hele 2019 seçimlerine Allah kerim türevi mi!

He, bu püroce için o kadar tali yol ossun, suyu ossun, aletiriği ossun, iletişimi, yani bayındırı ossun ve bunun masrafı, külfeti ossun. Sonracığıma, şehirlerin bu püroceye göre düzenlenmesi ossun. Efendime söyliim, nası ossa püroceyi de tee 2035'e havale ettik. Elbet o güne dek AKP bunun da altyapısını yapar biz de zaten seçim vaadi olarak söylemiştik bizden 'intihal' ettiler der geçeriz!...

Mesela 3. Köprü ha bitti ha bitecek. TANAP tam gaz. Limanlar uluslararası ticarette rakipleriyle atbaşı. 3. Havaalanın da eli kulağındau2026

Oh, suyundan koy, Nezaket! Kız şöyle sırtıma, sırtımau2026

Gülmek için enerjinizi tüketmeyin dedik size! Adam hem projeyi çalıyor hem de pişkin pişkin ne var bunda diyor! Bu cümlede hatalı kelime yahut anlatım bozukluğu nerede sorusuna herkes 'adam' yanıtı veriyorsa, endişe etmeyin, ülkede herşey yolunda demektir!