Dolar (USD)
33.98
Euro (EUR)
37.61
Gram Altın
2728.37
BIST 100
9771.16
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

24 Haziran 2024

​Tüm insanlık için tehlike

Mel’ûn kavim Yahudi, asırlarca hep kovulup sürgün edildiğini ve ısrarla zulme uğradığını tüm dünyaya ilan ediyor. Ama sürgün ediliş sebebini ve neden hiçbir ülke tarafından kabul edilmediğini ustaca gözden kaçırıyor. Kontrolüne aldığı para ve medya gücüyle kendisinin kapkara yüzünü kendince örtmeye çalışıyor. Tarih boyu nereye gitmişse oraya fitne, fücur ve bozgunculuk götürdüğünü gizliyor. Ancak işinde farkında olanların Siyonizm’in kapkara yüzünü daha çok deşifre etmesi gerekir. Çünkü Yahudi sadece İslam ümmeti için değil tüm insanlık için büyük bir tehlikedir.

Mesela Yahudi; değişik “Kurban sunma ayınları” ve “İğneli Fıçı” icadıyla nice insanları, özelliklede çocukları işkenceyle katlettiğini gizliyor. “Yahudi olmayanı öldürmenin Allah'a (cc) kurban sunmak” olduğu inancını gizliyor. “Yahudi’den başka tüm insanların Yahudi’ye hizmet için yaratılmış köleler olduğu” inancını ve daha nice sadist ve sapık fikirlerini ustaca gözden kaçırıyor. Sadece “Aksa Tufanı” sonrasındaki şu kısa zaman zarfında açıkladıkları bazı düşünceler bile kan donduracak cinsten. İşte bazıları:

Katliam Çağrısı

İsrail ordusunda yedek subay olarak görev yapan 95 yaşındaki Ezra Yachin, "eli silah tutan her Yahudi'ye" Filistinlileri öldürme ve onların geçmişini silme" çağrısı yaptı.

Geride Bir Kişi Bile Bırakmayın

Muzaffer olun ve hepsini öldürün. Geride bir kişi bile bırakmayın. Hafızalarını silin. Ailelerini, annelerini, çocuklarını hepsini yok edin. Bu hayvanlar artık yaşayamaz. Bugünlerde artık mazeretimiz yok. Hizbullah yarın hava saldırısı yapabilir.

Arap komşunuz varsa beklemeyin. Evine gidin ve öldürün onları

Araplar da bize saldırabilir. Durmamamız lazım. Her bir Yahudi silahlanıp onları öldürmeli. Arap komşunuz varsa beklemeyin. Evine gidin ve öldürün onları. Saldırın, onların hava saldırısı yapıp Demir Kubbe'nin aktif olmasını beklemeyin. Öncesinde saldırın onlara. İşgal etmek istiyoruz ama öncekiler gibi değil. Girip önümüze gelen her şeyi yok etmek istiyoruz. Evlerini tek tek yerle bir etmek istiyoruz. Bütün gücümüzle toptan imha! Gireceğiz ve yıkacağız. Sizin de gördüğünüz gibi. Daha önce yaşamadığımız şeylere şahit olduk. Bombaları bırakalım ve haritadan silelim onları. Evlerini tek tek yerle bir etmek istiyoruz. Bütün gücümüzle toptan imha!

Peygamberlerin Söyledikleri Gerçekleşmek Üzere

Gireceğiz ve yıkacağız. Sizin de gördüğünüz gibi. Daha önce yaşamadığımız şeylere şahit olduk. Bombaları bırakalım ve haritadan silelim onları. Bütün peygamberlerin söyledikleri gerçekleşmek üzere.

İŞTE SİZE İNSANLIK SUÇU

Eski milletvekili Moshe Feiglin Gazze'nin kimyasal bombalarla tamamen yok edilmesi gerektiğini söyledi. Feiglin ayrıca kara operasyonunun bir türlü başlatılamamasının "korkuyu azalttığını" söyledi.

Haham Meir Mazuz katıldığı bir televizyon programında Gazzeliler için "“İnsanlarla uğraşıyor olsaydık Gazze'ye insani yardım gönderirdik ama hayvanlarla uğraşıyoruz, ne yapacağız? Sadece bize zarar vermek istiyorlar." dedi.

İsrailli milletvekilinden skandal çağrı: “Gazze yeryüzünden silinmeli”

İsrail’de iktidardaki Likud partisi milletvekili Galit Distel Atbaryan, “Gazze’nin tamamen yeryüzünden silinmesi gerektiğini" söyledi.

Düşmandan Nefret Edin, Canavarlardan Nefret Edin

İsraillilere, “Birbirinizden nefret etmeyin. Canavarlar sizden yeterince nefret ediyor. Düşmandan nefret edin. Canavarlardan nefret edin.” şeklinde seslenen Atbaryan, şu ifadeleri kullandı:

GAZZE YERYÜZÜNDEN SİLİNMELİ

“İç çekişmenin en ufak bir kırıntısı, çıldırtıcı derecede aptalca bir enerji israfıdır. Bu enerjiyi tek bir şeye yatırın; Gazze'nin tamamını yeryüzünden silmek. Gazzeli canavarlar ya güneydeki çitlere gidecek ve Mısır topraklarına girmeye çalışacak ya da ölecekler. Gazze yeryüzünden silinmeli.”

Filistinlileri Naziler Olarak Tanımladı

İşgal altındaki Batı Şeria’daki Filistinlileri de “Naziler” olarak tanımlayan ve onlar için “ateş ve duman” dileyen İsrailli milletvekili, “İntikamcı ve zalim bir İsrail ordusuna ihtiyaç var. Daha azı ahlaka aykırıdır. Tamamen etik dışıdır.” yorumunu yaptı. (https://hurseda.net/dunya/254343)