Dolar (USD)
34.27
Euro (EUR)
37.05
Gram Altın
3004.28
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE
24 Ekim 2024

​Tuhaf Bir Durum

Sn. Cumhurbaşkanımızın; “SİNSİ PLAN UYGULAMAYA KONDU. İSRAİL ELİYLE PAYLAŞIM SAVAŞI YÜRÜTÜLÜYOR. TEDBİRLERİMİZİ ALDIK” açıklamaları çok kritik. Bu sözleri sarf edenin, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başkanı olmasıysa bir o kadar önemli. Gerçi soykırımcı İsrail ve çetesi, bu planlarını artık gizleme lüzumunda bile bulunmuyor. Keza Netanyahu’nun dile getirdiği “Yeaşaya kehanetinden”, İsrail askerlerinin peç’lerine dikilen Arzı Mevut haritasına, aynı şeye dikkat çektikleri ortada. Geçenlerde İsrail Maliye Bakanının; “Ürdün'ü, Suudi Arabistan'ı, Mısır'ı, Irak'ı, Suriye'yi ve Lübnan'ı kapsayan bir Yahudi devleti istediğimizi çok açık söylüyorum” ifadelerini de bu minvalde okuyabiliriz. Tabi Siyonizm’in kurucusu Teodor Herzl’in 1900’lü yıllarda; “BİZİM KUZEY SINIRIMIZ KAPADOKYA’DIR” sözü de cabası. Elbette bazı stratejistlerin; “İsrail’in, ABD-Hindistan güdümlü, Baharat Yolunu oluşturduğu” tezine yanlış denilemez. Ama Batıyı arkasına alan İsrail’in Gazze soykırımından sonra, Lübnan’ı işgale soyunması ve Suriye’yi bombalamaya başlamasının, TEO POLİTİK bir saplantıdan ibaret seyrettiğini de kimse inkâr edemez.

Ancak ortada TUHAF BİR DURUMUN söz konusu olduğu da muhakkak. Neticede SİYONİSTLER, EVANJGELİSTLER ve ANGLOSAKSONLAR bölgede YENİ HARİTA üzerinde çalışırken ve de bu yolda Suriye’yi de bombalarken, Şam Rejiminin SESSİZLİĞİ hiç normal değil. Çünkü Suriye rejiminin Golan’dan giren İsrail tankları yerine, İran yanlısı gruplarla Türkiye sınırındaki İDLİP ve HALEP BÖLGESİNE ASKER YIĞMASI oldukça manidar. Sonuçta İsrail şayet bir askerî harekâta girişirse, önünde herhangi bir mukavemetle karşılaşmayacağı net. Birde buna İsrail’in hava saldırına karşı, Suriye’deki Rus S-300 Sistemlerinin devreye girmemesi de eklenirse, kafalardaki soru işaretleri artıyor doğal olarak. Öyle ki bu konu hakkında konuşan Suriye Türkmen Meclisi eski Başkanının; “İsrail saldırılarına neden müdahale etmiyorsunuz” sorusuna Putin’in; “BİZ ORTA DOĞU İLE İLGİLİ MAKRO PLANIN STRATEJİK ORTAĞIYIZ” şeklindeki sözlerini hatırlatması, yenilir yutulur cinsten sayılmaz.

Kısacası gördüklerimiz ve perde ardında olanlarla birlikte, BÜYÜK ve TEHLİKELİ BİR PLAN ile karşı karşıyayız maalesef. Bölgemizi işgal edip bölecekleri, akabinde de kuklalarını yerleştirecekleri federatif yapılarla, VOLTRANI OLUŞTURMA niyetinde ilerliyorlar açıkça. Bunun önündeki tek engelin ise TÜRK DEVLETİ ve Sn. ERDOĞAN olduğunun pek ala farkındalar. Zaten İsrailli Bakanların, sürekli Sn. Erdoğan’ı hedef alan paylaşımlar yapması bunu bariz belli ediyor. O yüzden paralı uşaklarıyla bizi içerde birbirimize düşürüp, yapabilirlerse ÇATIŞTIRMA derdinde olduklarını kesinlikle yadsıyamayız. Devlet Büyüklerinin “İÇ CEPHE” üzerinde hassasiyetle durmalarının, boşuna olmadığını ise buradan anlamak mümkün.

Hal böyleyken herkesin, çok dikkatli olması bir zorunluk taşıyor günümüzde. Evet, İsrail belki yekten bize saldır/a/mayacaktır. Bu sebeple küresel konsorsiyumun hem içeriden hem de dışarıdan, PKK/YPG’yi kullanacağı sır da değil. Nitekim ABD'li Albay Douglas McGregor’un; “ABD VE İSRAİL’İN TÜRKİYE’YE SALDIRMASI İÇİN SURİYE’DEKİ PKK/YPG’LİLERİ HAZIRLADIĞINI” itiraf etmesi özetle bu demek. O nedenle SN. BAHÇELİ’nin “Teröristbaşı DEM Grubu'nda silah bırakıldığını ilan etsin, bunu da sineye çekeriz” açıklamasını İYİ İRDELEMEK elzem. Nasıl mı? Mesela böyle bir çağrı gelip de, PKK silah bırakırsa ne ala. Fakat bahsettiğimiz KÜRESEL ÇETENİN, TERÖR ÖRGÜTÜN LAĞVEDİLMESİNİ İSTEMEYECEĞİYSE KESİN. İşte o zaman PKK/YPG’nin kimin güdümünde olduğu ispatlanacak ve örgütün içinde bir ayrışma yaşaması sürpriz sayılmayacaktır. Böylelikle küresel odakların elinden bu KOZ ALINACAK, Türkiye içinden DESTEK ALAMAYACAK ve K.Suriye’deki TERÖR UNSURLARINA MÜDAHALE KAPISI SONUNA KADAR AÇILACAKTIR. Yoksa Devlet Bey gibi bir lider, niçin bu tarz bir çıkış yapsın ki? Bilmem yanılıyor muyum? Siz ne dersiniz?

 
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme