Dolar (USD)
33.99
Euro (EUR)
37.82
Gram Altın
2820.22
BIST 100
9577.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


​Transfer mevsi̇mi̇ ve muştular

DİKKAT ediyoruz da takımlarımız futbolcu almaya başladılar. Transfer mevsimi geldi çattı. Haklı olarak başarılı olmak istiyorlar. Daha önceden ölçüsüz harcamalar yapılıyordu. Şimdi gelen mali disiplin sebebiyle kulüplerimiz kendilerine çekidüzen vermek zorunda kaldı. Bu da işin olumlu yanıdır.

Dikkatimizi verdiğimiz husus yerli oyuncularımızın ne durumda olduğudur. Onlara az da olsa şans veriliyor. Bekliyoruz ki yerli sporculara daha çok önem ve değer verilsin. Kulüplerimiz haklı olarak şampiyon olmak istiyorlar ama ölçüsüz borca girmemelidirler.

Not-1: Refikam kafa travması geçirdi. Beyin kanaması sebebiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Beyin Cerrahisi Servisi’ne yatırıldı. Prof. Dr. Op. Erhan Emel beyefendinin şifa veren ellerine teslim ettik. Kendisine minnet ve şükran borçluyuz. Hastamız iyilikle taburcu oldu. Başhekim Prof. Dr. Murat Erkıran beye ayrıca teşekkür ederiz. Hastane hizmetleri mükemmeldi ve personel güleryüzlü idi. Hepsi ayrı ayrı takdiri hak ediyor.

Not-2: Kızılelmamız Ayasofya, camiye dönüştü. Karadenizde doğalgaz muştusunu aldık. Güzel gelişmeler oluyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin mükemmel idaresinde ülkemiz şaha kalkıyor ve geleceğe umutla bakıyoruz.

Not-3: Memleketimiz Giresun’da meydana gelen afete üzüldük. Ölenlere Allah’tan rahmet, hastalara acil şifa diliyoruz. Devletimiz halkımızın yardımına koştu.

Not-4: Orman yangınlarında kasıt ve ihanet aransa diyoruz.

Not-5: Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım.

Sonuç: “Sporda etik değerlere dikkat edelim ve öfke kontrolünü öğrenelim.”