Dolar (USD)
33.99
Euro (EUR)
37.82
Gram Altın
2820.22
BIST 100
9577.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Transfer gündemi̇ ve hastalık

DÜNYA ve ülkemiz çok önemli ve sıkıntılı günler yaşıyor. Birey ve toplum olarak bu dertlerden nasibimizi alıyoruz. Sağlığımız ve gündelik hayatımız bu dertlerden etkileniyor.

Pandemi her yanımızı kuşattı. Çocuklarımızın eğitim sorunlarını tartışıyoruz.

Küresel boyuttaki doğal ve yapay afetler canlıları ve çevreyi yok ediyor. Sağlığımız da bundan etkileniyor.

Bu gergin ortamda toplumun rahatlamasına ihtiyaç vardır. Bunun aracı da futbol özellikle futboldur.

Şu ayda transfer konusu tartışılıyor. Özellikle yabancı oyuncu almak moda haline geldi, bu tutkudan kurtulamıyoruz. Üstad Şenol Güneş diyor ki, ”Genç ve yerli oyunculara yatırım yapmamız lazımdır.”

Bu uyarıya kulak vermeliyiz.

Not-1: Akdeniz’de gerilim tırmanıyor. Haçlı Seferleri yeniden başlıyor gibi mi? Uyanık olmalıyız.

Not-2: Refikamı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne yatırdık. Hematoloji servisindeki personelin hepsine, Doç. Dr. Emre Eşkazan Beye, Dr. Abdülkadir Erçalışkan’a, Dr. Ülkü Yurttaş’a, Prof. Dr. Hilal Aki hanıma teşekkür ederiz. Uzun yıllar hocalığını yaptığım fakültemle gurur duydum.

Not-3: Diyarımız Giresun sel afeti yaşadı. Devletimiz halkımızın yanında oldu. Cumhurbaşkanımıza hemşehrilerimiz büyük ilgi gösterdiler. Onu görünce devlete güvenleri arttı.

Not-4: İçişleri Bakanımız Devlet Adamı Süleyman Soylu Bey hem halkın yanında hem de güvenlikle ilgileniyor. Cumhurbaşkanımız ve diğer muhterem zevatla halka güven veriyorlar.

Not-5: Pandemi dünyayı kuşatıyor. Maske, mesafe ve temizlik kuralına uyalım.

Not-6: Merhum Hocamız Ayhan Songar’ın adı bir sağlık kuruluşuna verilebilir mi? Bu hususu yüksek makamın tensiplerine sunarız.

Sonuç: ”Sporumuzun geleceği genç ve yerli oyunculardadır.”