Dolar (USD)
34.08
Euro (EUR)
38.04
Gram Altın
2834.89
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

13 Mart 2017

Teşekkür ederiz Hollanda

Bu bir ironi değil. Hollanda'ya tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum. Çünkü yıllardır bizim söyleyip te bir türlü anlatamadığımız bir hakikati ortaya çıkardı. İçimizdeki aleni Batı işbirlikçisi laik/sekülerlerden tutun da eziği, "Sarıklı Frenkler"i, boynu batı yönüne doğru meflu00fbçları, "frankofon"larına kadar bil umum Batı cürufu bizi tekzip etmek için uğraşıyorlardı.

Tamı tamına 27 yılımızı aldı. Gazetelerde, matbuatta, medyada görüşlerimi dile getirme imkanım olduğu daha "çocuk yaşlardan" bu yana Batı'nın ahlaksızlığını anlatmaya çalıştık ama dinleyen olmadı.

27 yılda yapamadığımızı; AB'nin maskesini düşürüp gerçek; yani faşist yüzünü gösteren Hollanda'ya teşekkür ederiz. Hain ve ahmakların dışında herkes gerçeği gördü

Sadece Hollanda değil, Almanlar, Avrupa Parlamentosu, İsveç, vs. hepsinin yüzündeki demokrasi maskesi döküldü.

Peki, Batı neden böyle bir anda toplu hezeyan yaşayarak Nazist ruhun esiri oldu yeniden?

Cevabı çok açık ve net: Avrupa Birliği, yani III. Roma İmparatorluğu hayali doğmadan yıkıldı. AB, III. Roma İmparatorluğu'nun maskeli ismi idi.

İlginçtir önceki iki Roma'yı da Türkler yıktı. Birincisi, Atilla'nın sert tokadına çarptı, ikincisi Fatih Sultan Mehmed tarafından 1453'te yıkıldı. Üçüncüsü de daha doğum aşamasında iken, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yıkılmıştır.

Avrupa'nın en büyük hayali, "3. Bin yıl"da yeniden kendi küllerinden doğmaktı. Ama o hayal, Erdoğan'ın ayakları altındadır.

Erdoğan'ın dünya siyaseti sahnesine çıkması ile birlikte III. Roma fiili olarak bitmiş ve Postwest (Batı Sonrası) döneme girdik. Batının Erdoğan'ın şahsında Türkiye'ye böylesine topyeku00fbn saldırmasının tek sebebi budur.

Hollanda'nın yaptığı terbiyesizlik, modern dünya tarihinde bir ilktir. Uluslararası anlaşmaları ayaklar altına almış diplomat ve diplomatik pasaportun dokunulmazlığını tanımamıştır. Daha da ötesi, müttefik (NATO) ve ticari ortağı (Gümrük Birliği) olan ülkenin bakanını silah zoru ile engellemesi, aslında savaş sebebidir. Ancak Türkiye, soğukkanlılığını korumayı başardı.

Hollanda'nın bu küstahlığına karşı Türkiye'nin acil olarak ekonomik müeyyideler uygulaması zaruridir. Hollanda'nın Türkiye'de faaliyet gösteren finans kuruluşlarından başlanmalıdır. Kendi ülkelerinde yüzde bir faiz ile kredi veren bu soyguncular, Türkiye'de yüzde 9 ile kredi veriyorlar. Türkiye, acilen Hollandalı banka ve finans kuruluşlarının ruhsatlarını iptal etmeli.

Soğukkanlılığı ile bildiğim Hollanda kraliçesi, Türkiye'nin bu tedbir girişiminden sonra kalpten gider. Çünkü Türkiye'de faaliyet gösteren Hollanda bankası, bizzat kraliçenindir.

Hollanda markalı Turizm işletmelerinin ruhsatları derhal iptal edilmelidir.

Türkiye'deki AVM'lerin yüzde 90'ına yakını Hollanda'ya aittir. Ve bu AVM'lerden toplanan yüz milyonlarca dolarlık kiralar Hollanda'ya nakit olarak akıtılmaktadır. Türkiye, bir an önce Hollanda menşeli bu şirketlerin yurtdışı para transferlerine engel koymalıdır.

Örneğin ING Bank'ın ruhsatı iptal edilirse, Hollanda ekonomisi İtalya'dan daha beter hale gelir. Çünkü ING, bütün dünyada mali kriz yaşıyor.

Avrupa Faşizme yenilmiştir. 2020'lerin Avrupası hak ve özgürlükler konusunda cehenneme dönecektir. Bunun en somut örneği, Avrupalı kurum ve kuruluşların, kendi siyasi ve ekonomik ortağı olan Müslüman ülkenin bakanına karşı yapılan terbiyesiz ve hukuksuz esir alma eylemine karşı suskun olmalarıdır. Bu da Hollanda'nın bu yaptığı, Avrupa'nın görüşünü fiiliyata dökmesi demektir.

Batı düşüncesi ve ideolojisi hep ırkçı, ötekileştirici temeller üzerinedir. Bu yüzdendir ki Türkiye'deki bütün Batıcılar faşisttir. Çünkü Faşizm batı imanının, fikriyatının, sanayisinin sosyolojisinin ve ekonomisinin temelidir. Yıllar önce Erdoğan ne demişti: "Önümüzdeki yıllarda Kopenhag Kriterleri değil Ankara kriterleri konuşulacak." Avrupa'nın demokrasi cilası dökülüyor. Demokrasi, Türkiye'den yükseliyor.

AB'nin maskesini düşürüp gerçek; yani faşist yüzünü gösteren Hollanda'ya teşekkür ederim.

[email protected]

@esimsek571