Dolar (USD)
34.30
Euro (EUR)
37.03
Gram Altın
3030.20
BIST 100
8908.47
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE
26 Ekim 2024

Teröristana izin yok

Atasözleri ve kelamı kibarlar kutsal metinler olmasa da yüzyılların süzgecinden geçirildikleri için hem değerlidir hem de itibarlıdır.

Uyuyan hücre kavramının hem biyolojik hem de sosyolojik zemini vardır.

Tıbbi bazı hastalıkların sebeplerinden bir tanesi uyuyan hücrelerin uyanması ve uyandırılmasıdır.

Örnek çok ancak halk arasında bilinen bir hastalık olan uçuk virüsünün sebep olduğu Herpes hastalığı (uçuk)ismini bilen ve sık görüldüğü içinde anlatmak istediğim daha iyi anlaşılır.

Bu virüs insan bünyesinde uyuyan virüslerden bir tanesidir ve çeşitli sebeplerden dolayı uyanır ve sıklıkla dudaklarda bazen yüzde hatta sırtta başka bölgelerde kendini hemen belli eden döküntülerle ben uyuyan hücremden çıktım diyerek malum hastalığa sebep olur.

Bu duruma vücut direncimizin zayıfladığında, uykusuz stresli gün ve geceler geçirdiğimizde veya savunma sistemimizde oluşan bazı aksaklıklarda bu uyuyan virüs uyanır ve hastalık yapar.

Hafta içinde TUSAŞ a yapılan hain saldırınında uyuyan bir hücrenin uyandırılması sonucu gerçekleştirildiğini düşünüyorum.

Terör belasından bir türlü kurtulamayan devletimiz çare ve çözüm için ne zaman bir harekete geçse ,bu uyuyan veya uyuyutulan hücrelerden cevap gecikmiyor.

Biz bunu ASALA belasından ,PKK belasından hatta başka irili ufaklı belalardan biliyoruz.

Osmanlı dedelerimizin mirascısı olmanın bedeli olsa gerek bu yaşadıklarımız.

Tarihinden ve dedelerinden gurur duyan bir millet olarak benzer saldırlara karşı hem uyanık olmalı hem de dik duruşumuzu devam ettirerek hazırlıklı olmalıyız.

Ankara’nın göbeğine sıkılan kurşunun elbette zalimler için bir anlamı var ama çok şükür devletimiz dimdik ayakta ve gecikmeden yaptığı hamlelerle bu zulmü işleyenlere anında cevabını verdi ve vermeye devam ediyor.

Devletimiz menfur olayın arka bahçesini kimlerin tahkim ettiğinin bilincinde ve yaptığı hamlelerle teröristan kurucularının heveslerini kursaklarında bıraktı.

Rabbim şehidlerimize rahmetiyle muamele eylesin mekanları cennet olsun.Yaralı gazilerimizde sıhhat ve afiyet nasip eylesin.

Gazze’yi unutma unutturma !

Çarşamba günü TUSAŞ a yapılan menfur saldırı sonu yaşadığımız derin acı bize GAZZE zulmünü unutturmamalı.

Zalim gaddar kan emici vampir Netanyahu bir saniye bile boş durmadan ha bire saldırıyor ve taş üstünde taş bırakmamak için gece gündüz demiyor masum sivilleri öldürmeye devam ediyor .

Unutma unutturm…..

Acımasız saldırılar sürerken terör devletinin bakanları ve azmanları arkalarında duran ABD ve batı ülkelerine güvenerek niyetlerini daha açık eder oldular.

İsrail’in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich'in yakın geçmişte yaptığı açıklamadan da anlaşılıyor ki,siyonist zorbaların akıllanmaya niyetleri yok.

Alçak terörist bakan aynen şunları söylemişti.

"Açıkça söylüyorum ki Yahudi devleti , Suudi Arabistan,

Ürdün,Mısır,Irak, Suriye ve Lübnan'ı içerecek “simdilik ağzından dökülen bu ama satır aralarında Şam ve hatta İstanbul

‘da var.

Başka bir İsrail alçağı

, Avi Lipkin ise” 4000 yıllık kehanetler gerçek oluyor. Önünde ya da sonunda sınırlarımızı Lübnan'dan Suudi Arabistana, Akdeniz'den Fırat'a genişletip Mekke, Medine ve Sina Dağını alacağız.” diyebiliyor.

İçimizden ve dışarıdan ard niyetli alçak ve hainler bekleye dursunlar batınin vicdan yoksunu lider bozuntuları sürü halinde bu zulme seyirci kalmaya devam ederek İsrail’i müslümanların başına bela etmeye var güçleri ile çalışsın ve üç maymun oyununu oynasınlar.

Tüm dünyada , özellikle üniversite gençliğinin kıyamını önemsiyorum. Bilinçli bir şekilde oluşturulan kör düğümü bu gençlerin çözeceğine tüm kalbimle inanıyorum.

ABD başta olmak üzere , cinayet şebekesine üye batı devletlerinde fevç fevç artan kalabalıklar şehirlerin meydanlarında ve caddelerinde yeter artık bitsin bu insanlık dışı zulüm pankartları ile meydanları doldurmaları tek umudum.

Zulümle abad olunmadığı, olunsa olunsa berbat olunduğu gerçekliği bir kez daha tecelli edecek.Tek dişli acımasız batı medeniyetini , bu onurlu haykırış tarumar edecektir.

Gün birlik günü…

 
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme