Dolar (USD)
32.49
Euro (EUR)
34.93
Gram Altın
2429.02
BIST 100
9786.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 May 2016

Tepegöz(ler) : FETÖ-PKK

PKK: (Pensilvanya - Kandil Konseyi...) Diyarbakır/ Dürümlü'de Kemalistlerin kan çağrısına uydu.

Dede Korkut Hikayeleri'nden " Basat'ın Tepegöz'ü Öldürdüğü Boyu" hikayesindeki olaylar, sanki bugünü anlatıyor. İçinde yaşadığı toplumun canına, malına, geleceğine düşman olup dağa çıkan, her gün iki adam beş yüz koyun yiyerek milleti sosyal ve ekonomik olarak tüketmeye çalışan Tepegöz'ün günümüzdeki temsilcileri: PKK/ FETÖ... Biri, çocukları Kandil'e, diğeri de "Işık Evleri"ne kaçırıp casus, terörist yapıyor.

PKK'nın yüzde 40'ı 11-18 yaş aralığındaki çocuklardan oluşuyor. 9-15 yaş aralığındaki çocuk oranı; yüzde 10. (Milat, 06.05.2016 PKK'nın Kirli Yüzü: Çocuk İstismarı)

FETÖ ise Anaokulundan üniversiteye kadar çocukları zehirliyor. Devletin kılcal damarlarındaki virüs...

Bu, bir milletin siyasi ve ekonomik olarak çökertilmesi, soykırıma tabii tutulmasıdır. Asırlarca milleti yok etmeye çalışan Haçlı zihniyeti, terörü bu amacına ulaşmak için kullanıyor. Kendisi ( Batı) sınırları kaldırıp birleşirken, Doğuyu, özellikle de İslam coğrafyasını bölüp sömürgeleştirmeye çalışıyor. Bunun için de PKK ve FETÖ benzeri örgütleri kurup yönetiyor. Bunlara destek sağlayacak "medya "ve "aydın" tipi, Tepegözler oluşturuyor.

Diyarbakır'ın Sur ilçesi, Tanışık köyünü 15 ton bombayla kana bulayan terör örgütü, "çağdaş" Tepegöz'dür. On altı vatandaşın katledilmesini bir "özürle" geçiştirmeye çalışan terör örgütünün siyasi uzantısı da Tepegöz'ün yamağı.

Milletin parasıyla millete düşmanlık ediyor, Tepegöz(ler).

Biri, "cemaat"- "himmet", diğeri de "belediyecilik" ve "milletvekilliği" adı altında milletten aldıklarıyla milleti katletmek için kullanıyorlar.

PKK- FETÖ, çocukları, canlıbombaya , casusa, din simsarına dönüştürüyor.

Her gün iki adam, beş yüz koyun yiyen Tepegöz'ün modern versiyonu FETÖ- PKK.

Caddeleri, sokakları bombalarla tuzaklayan, evleri yağmalayan, millu00ee ve manevu00ee değerleri istismar eden Tepegöz(ler), hayatı zehirliyor, kin tohumları saçıyor.

Dağa kaçırılan çocuklarını isteyen anne- babaları ajan olmakla suçladılar. Meydanlarda oturma eylemleri yaparak çocuklarını isteyen o annelerin, gözyaşları, teröristlerin, terör yandaşlarının kalplerini yumuşatmadı. Günlerce, Diyarbakır'da, Ankara'da çocuklarına kavuşmak için çırpınıp durdular. Babalar, anneler, çocuklarını istediler.

Evlat candan bir parça ... Birileri gelip evladını elinden, evinden alıp götürüyor. Seni senden koparıyor, bu hoyrat eller. Mel'un emellerine alet ediyor, taptaze bedenleri.Tepegöz hükümran oluyor, çocuğuna. Elinden kayıp giden çocuğunun arkasından feryat eden anneyi, babayı ajan olmakla itham ediyor, Tepegöz'ün parlamento sözcüleri. Gencecik bedenler üzerinden kan akıtmaya devam ediyorlar. Anneler ağlıyor!..

Terör, bir sömürgeleştirme aracı. Ülkeleri şekillendirmek için modern Nemrutların, Emperyalistlerin, son buluşu, en etkili silahı.

Tepegözler, cançekişenlerin üzerinde kanlı viskilerini zevkle yudumluyorlar , annelerin feryatları arasında.

Dede Korkut Hikayesindeki annenin, çocuğunu Tepegöz'e vermek istemediği gibi, Diyarbakırlı anne de terör örğütünün kaçırdığı çocuğunu istiyor.

Dede Korkut Hikayesi'nde; iki oğlundan birini Tepegöz'ün yediği, bir oğlu kalan anne, cihattan yeni gelen Basat'a durumu anlatır: "Dört oğlu olan birini verdi, üçü kaldı. Üç olan birini verdi, iki kaldı. İki olan birini verdi, biri kaldı. İki oğlancığım vardı, birini verdim, biri kaldı. Çevrildi sıra yine bana geldi, onu da isterler, hanım, bana yardım dedi."(Orhan Şaik Gökyay, Dede Korkut Hikayeleri,s.136)

Nihayetinde, Basat, toplumu rehin alan, sadece gözüne ok işleyebilen Tepegöz'ü Salahane'de etkisiz hale getirir.

Analar, Kandil'deki, Pensilvanya'daki Tepegözlere karşı mücadelelerini sürdürecekler. Millet olarak çocuklarımızı bu zalimlerin elinden kurtaracağız.

Tarihin yeni Basat'ı , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır, hükumettir, Mehmetçik'tir, polisimizdir, annelerdir, babalardır, teröre karşı olan 78 milyon vatandaştır.

Dedem Korkut'un duasıyla Basatlara dua ediyoruz :" Kadir Allah yüzünü ak etsin. Ölüm vakti geldiğinde arı imandan ayırmasın! Günahınızı adı görklü Muhammed Mustafa'ya bağışlasın!" (age)

Ve... Dürümlü / Tanışık'ta on altı cana kıyanlara, katliama kör, sağır olanlara, kan siyaseti yapanlara, gençliği sokağa döküp kaos peşinde koşan terör yandaşlarına, darbeci siyasiler (Tepegözler)e dokunulacak. Onları adaletin elinden kimse kurtaramayacak. TBMM, terör yandaşlarından (Tepegözlerden) temizlenecek.