Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.67
Gram Altın
2508.60
BIST 100
9524.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

13 Eylül 2021

​Tekil mi çoğul mu?

Her şey Cihan Paçacı’nın “Tekil konuşuyor, vaatleri ortaklaşa kararlaştırıp birlikte açıklamalıyız.” sözleriyle başladı. Cihan Bey, tecrübeli bir siyasetçi. DYP’de başlayan yolculuğu ile Sayın Bahçeli’nin yanında yetişmiş duayen bir isim. Bu sözü rastgele söyleme imkânı var mı? Elbette ki yok.

Bazı yorumcular, İYİ PARTİ artık CHP’ye dayanamadı ve bu çıkışı yaptı, diyerek yorumladı bu sözleri. Daha sonra İYİ Partili ismini vermeyen bir yetkili (!) bu sözler Cihan Paçacı’yı bağlar, dedi. Anlaşılan o ki tekil mekil derken o cenahta bir kopuş yaşanacak gibi…

Adaylık Krizi

Çevir gazı yanmasın. Herhalde en zevkli konu Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı. Sürekli nitelikleri söyleniyor ama nedense somut bir isim belirlenemiyor. Neyse 2023’te Sayın Erdoğan, cumhurbaşkanı olunca belirlenir herhalde o sürpriz aday J

Eğitimde yeni dönem

Her şeyden önce Milli Eğitim Bakanımız, değerli hemşehrim Prof.Dr.Mahmut Özer Bey’i hem tebrik ediyorum hem de kendisine teşekkür ediyorum. İki yıldır kaotik bir yapıya dönen,bir muamma şeklini alan okulların açılması konusuna cesaretle adım attığı için.Sayın Bakan,daha koltuğa oturmadan gayet net: “Okullar açılacak.” dedi.Ve nokta nokta,adım adım ne yapılacağını kamuoyuna anlattı.Geçen hafta da öğretmenler olarak okullarımıza kavuştuk. Değerli Bakanımıza, yeni görevinde başarılar diliyorum.

Şenol Hoca

A Milli takımımızı dünya 3.sü yaparken Şenol Hoca iyiydi, başarılara imza atarken Şenol Hoca iyiydi. Şimdi kötü oldu öyle mi?

Olmaz! Vefa her şeyden önce gelir. Evet, Şenol Hoca’ya yakışan bu işi noktalamak. Ama bu tavrı hak etmiyor.

Zeki Müren reklamı

Değişik yorumlar yapıldı. Yakın zamanda Rahmetli Kemal Sunal’ı da bir reklamda gördük. Kimisi ürkütücü buldu kimisi özgün. Çok da abartmamak lazım bu işleri. Zaten Rahmetli Zeki Müren ne diyor: “Taklitler, aslını yaşatır.” Bu sözün patenti de ona aittir kimse bilmez.

Üniversiteler bugün açılıyor

Uzun bir aradan sonra bilim merkezi olan üniversiteler açılıyor. Bu vesileyle yeni dönemde üniversiteye yerleşen tıp, eczacılık, mühendislik başta olmak üzere tüm öğrencilerime başarılar diliyorum.