Dolar (USD)
32.51
Euro (EUR)
34.88
Gram Altın
2432.66
BIST 100
9795.75
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Temmuz 2016

Tecavüzcü de sizsiniz işkenceci de

Evet, gerçekten ama gerçekten bu konuyu yazmak istemiyorum. Çünkü tam anlamıyla hakkını verememekten imtina ediyorum, hadisenin hassasiyetine binaen eksiklik olmaması endişem FETÖ'nün alçak ama çok şükür başarısız ve inşallah Allah'ın lütfuyla zafere dönecek bu darbe kalkışmasını yazmak kolay değil.

Ama öyle gözü dönmüş, öylesine hunharca saldırıyorlar ki, insan dayanamıyor!

Şimdi de 'Af Örgütü' Türkiye üzerine dünyaya 15 Temmuz Darbe teşebbüsünü örtmek için yeni dümenler pazarlıyor!

Bu nasıl bir rezalet, bu nasıl bir aşağılık tutumdur! Gavurun bizden yana tavır almasını beklemek zaten ahmaklığın daniskasıdır.

Gerek yüce dinimiz ve kutsal kitabımız Kur'an'da bu yazar, gerekse tecrübeyle müsbet yüzlerce yıllık tarihimizde.

Yüz küsür yıllık batılılaşma gayretinin nafile olduğu ayyuka çıkmıştır ya, hala bu işin paşini bırakmayan 'soysuz' ve kansızlar var! Sanıyorlar ki, onların boyasıyla boyanınca onlardan yazılacaklar! Kendilerini kandırmaktan ve aşağılık duruma düşmekten öte hiçbir halt olduğu yoktur elbet!

Neymiş, hak hukuk adalet! Bu vasıflar güya demokrasi şemsiyesi altında batıda mevcutmuş da, bunların öykünmesi ondanmış.

Alın size düşmanı sevindiren haini bile kıskandıran ve akıl oyunlarının dik alası bir tertip daha. Uluslararası Af Örgütü denen menem şey, FETÖ ile mücadele kapsamında, darbe teşebbüsü soruşturması kapsamında tutukluların 'beyanıyla', artık nasıl bir bağları, nasıl bir irtibatları varsa, kendilerine tecavüz ve işkence yapıldığı iddialarını dünya gündemine taşıdı.

Bu Af Örgütü denen çete, diğer beynelmilel çeteler gibi, zavallı dünyanın ezilmiş kesimlerine 'şirinlik muskasından' öte bir şey ifade etmez! Hepsinin başında da 'özellikle' yine o zavallı milletlerden bir 'devşirme' bulunur ki, bu şirinliğin dozu bir tık daha artsın! Başka da bir numarası yoktur!

Savaş, karmaşa falan olan yerlerde sözde 'insan hakları' ihlallerini tesbit ederler! Ve hep de 'muhalif' olanlar ihlal eder bu dedikleriniu2026.

O değil de, işin asıl iftihar vesilesi o 'meşhum' milletin o 'meşhum' Baş Komutan'ın ortaya koyduğu dirayet ile bunların kudurması ve de asıl 'cinnet' haliyle saldırmalarının sebebi!

Ha, işin içinde gizienen bir gerekçe de şüphesiz FETÖ lideri, terrorist başının Türkiye'ye iadesi için yapılan resmi, su götürmez hakikatlere dayalı dosylar ile yapılan hukuki girişimlerdir elbet! Tam, bugün yarın olumlu iade cevabı beklerken, hoop,alsana 'Af Örgütü'.

Maşa sıkışınca çare 'çamura yatmak'! Amaç belli, 'aha Af Örgütü sizde tutuklulara kötü muamele yapılıyor' raporu verdi, ee biz Fethullah denen hain şerefsizi size veremeyiz!

Hem Amerika, hem Batı bu çıkmaz sokaklarda sözde kendi değerlerini harcadıkça ancak kendileri kaybetmektedir. Ne kadar 'algı yönetimi' ve pazarlaması yapsalar da, sonuçda Darbeci ahmakların TRT'yi işgal etmesi gibi sadece tek 'kanaldan' bilgi devri gerilerde kaldı. Anlık hadiseler, milyonlara değil milyarlara ulaşıyor!

Ayrıca da şunu daha anlayamadılar anlaşılan! Bundan kelli bu işte geri dönüş yok, ta ki bu necip millet aynı kararlılıkla Başkomutan'ın yanında her zaman olduğu gibi 'dik dursun'.

Durmak Yok, Yola Devam.


@yusufserce twitter.com/yusufserce