Dolar (USD)
32.51
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2489.89
BIST 100
9537.12
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

29 Ağustos 2022

Taciz

Eğer sapanından başka silahın yoksa Filistin’de çocuk olursun, İsrail uçaklarından atılan bombalarda katledilen yakınlarının intikamını alabilmek özgürce bir hayat kurma hayaliyle vurulur veya İsrail zindanlarında çürürsün.

Eğer bir okun varsa, Amerika’da yerli olursun, Emperyalist yamyamların ateşli silahları karşısında topraklarını kaybeder, ailenin yok edilişini izlersin.

Eğer bir tabancan varsa, 50 metreye kadar yakın mesafe kişisel savunmanı yaparsın.

Eğer bir tüfeğin varsa Suriye’de özgürlük savaşçısı olursun. 400 metreye kadar savunmanı yapar düşmanlarını bertaraf edebilirsin. ABD ve Rusya’nın havadan halı bombardımanlarında ya ölür veya sahayı terkeder biçare mülteci olursun.

Eğer bir Makinalı tüfeğin varsa 800 metreden teröristleri avlayabilir, kara muharebelerinde alan hakimiyeti ve üstünlük sağlarsın.

Eğer bir uçaksavarın varsa, helikopter saldırılarından kendini ve birliğini koruyabilirsin.

Eğer bir helikopterin varsa, kuş uçmaz kervan geçmez sarp dağlarda birliklerine havadan destek sağlarsın.

Eğer İHA’ların varsa alan istihbaratı sayesinde düşmanından haberdar olursun. Eğer Bayraktar gibi bir SİHA’n varsa harp konseptini değiştirir, tankları, topları ördek gibi avlarsın.

Eğer Fırtına obüsün varsa 40 km uzaktaki hedefleri milim şaşmadan vurur alanı rahatlıkla temizleyebilir, sınırlarını 40 km öteden koruyabilirsin.

Eğer, Koral’ın varsa, Rusya’nın Hazar’dan Suriye’ye gönderdiği füzeleri berteraf eder iş göremez hale getirirsin.

Eğer Siper’in varsa, uzun menzilli hava savunma sistemini üretmeye başlamış, sınırlarını füzelere karşı güvence altına almışsındır.

Eğer, SİHA’larla donatılmış Anadolu Uçak Gemin varsa, Ege’de istediğin an istediğin adayı çıkartma yapacak ortama getirirsin.

Eğer F-16’ların varsa havdan gelebilecek saldırılara karşı hazır olur, gök vatanı koruyabilirsin.

Eğer Milli Muharip Savaş Uçağını üretebilirsen, bölgende caydırıcı bir güç olursun.

Eğer S-400’ün varsa, Yunan’ın Ege ve Akdeniz’deki tacizlerini berteraf eder, Fransız Rafael, ABD F35’lerini indirebilirsin.

Eğer S-500’ün varsa kıtalar arası balistik füze savaşlarında inandırıcı güç olursun.

Eğer nükleer enerji ve teknolojin varsa, Uzayı kendine otoban yapar, süpersonik füzeleri bir savunma mekanizması haline getirir, ABD emperyalizmine kafa tutabilirsin.

Liste uzun….

Eğer CHP gibi bir organizasyonun varsa, bunların hiçbirisinin olmaması için İsrailli, Yunan, Amerikalı, Rus gibi içerden 5. Kol faaliyeti yürütür sonra da ben kuvayı milliyim diye caka satarsın.

Türkiye’nin terör belasını Suriye ve Irak’ta bertaraf etmesini yani Tel Rıfat ve Münbiç’ten başlayarak sınırlarımız boyunca bütün terör hedeflerine yapılacak operasyonu durdurabilmek için Yunanistan ve arkasındaki güçler harekete geçti. Son üç gündür Türk F-16’larına karşı Yunan tacizini müttefiklerimiz seyrediyor. S-400 aldığı için Türkiye’yi cezalandıranlar Yunanistan’ın NATO görevi yapan Türk uçaklarına S-300’leri kilitlemesini teşvik ediyor.

Libya’da Başağa-Dibeybe çekişmesi de Mavi vatan denkleminin bozulması tehlikesine karşı Suriye’den dikkatimizi Libya’ya çevirme hareketlerinden biri daha. Moskova’da Fidan-Ali Memluk görüşmesinden çıkacak sonuç, ABD’nin Suriye’den çıkışını hızlandırırsa, oluşacak huzur ortamı, pandemi ve Ukrayna kriziyle sarsılan dünya dengeleri Türkiye’yi merkez ülke haline getirir. İçerde, Gülşen’le, Fatih Tezcan ile kamuoyunu meşgul etmek yerine vatanımıza yöneltilen gerçek taciz ve tehditlere dikkatleri çekmek Yunan’ın da arkasındaki güçlerin de sesini kesecektir. Vesselam…..