Dolar (USD)
34.06
Euro (EUR)
37.77
Gram Altın
2797.13
BIST 100
9774.49
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Sporda ne haldeyi̇z?

DOĞRUSUNU söylemek gerekirse futboldan başka bir şey konuşmuyoruz. Futbolun da özünü, tekniğini değil yöneticilerin demeçlerini dile getiriyoruz.

Liglere bakıyoruz, yabancı oyuncular çoğunlukta. Şampiyon olabilmek için kuralları ve değerlerimizi çiğniyoruz. Dolayısı ile futbolda istenilen sonuca ulaşamıyoruz, “ekol” oluşturamıyoruz. Halbuki sporda altyapı yönünden istenilen düzeydeyiz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon ve diğer takımlarımız tesisler yönünden çok ileri düzeydedir. Sporun diğer alanlarında da altyapı yatırımları gerçekleştirilmiştir. Bütün bu yatırımlar son 25 senede sağlanmıştır. Bunların sağlanmasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin çabası ve öngörüsü rol oynamıştır. Bütün bunları saygıdeğer spor insanı Rıdvan Dilmen dile getirdi. Sporculuktan gelme bir başkanın olması ülkemiz için bir şanstır. Altyapısı bu kadar gelişmiş bir ülkenin sporcuları uluslararası alanda başarı göstermelidir. Bu konuda derin analizler yapılmalıdır. Bilim ve akıl ile netice alınma şansı yüksektir.

Not-1: Ülkemiz elli yıl öncesine göre daha kuvvetlidir ve sözü geçer durumdayız. Akdeniz’de ve güneyimizdeki problemler gücümüz sayesinde çözülecektir. Bu konuda başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çabalarını elbirliği ile desteklememiz gerekir.

Not-2: Sivas, Alanya ve Başakşehir’i ilgi ile izliyoruz.

Not-3: Kulüp yöneticilerinin demeçleri ortamı geriyor. Sporun gelişmesine hiç katkı yapmıyor.

Not-4: Hakemlerin objektif olmaları önemlidir. Ancak hakemlerin sanık sandalyesine oturtulmaları doğru değildir.

Not-5: İnece–Erikliman–Giresun karayolunun yapılmasını bekliyoruz.

Sonuç: Sporcu bir başkanımızın olmasının kıymetini takdir etmeliyiz.