Dolar (USD)
34.02
Euro (EUR)
37.98
Gram Altın
2830.97
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Sporda geçen hafta

Spor sahifelerine bakıyoruz. Futbol konusu gündemi oluşturuyor. Özellikle transfer haberleri gazetelerin sahifelerini dolduruyor. Avrupa’dan ve ülkemizden futbolcular kulüpler arasında mekik dokuyorlar sanki. Sevindirici olan yerli oyunculara daha çok rağbet ediliyor olmasıdır.

Emre Belözoğlu ve Emre Mor, Okay Yokuşlu, Deniz Türüç, Murat Sağlam, Yıldırım Mert Çetin gibi yerli oyuncularımız gündemi dolduruyorlar. Bu arada Rodrigues, Max Kruse, Vedat Muriqi gibi yetenekli ve öğretmen futbolcuların transfer haberleri bizleri gururlandırıyor. Umuyoruz ki gençlerimiz bu yarışmacı ortamdan yararlanırlar.

Necati Er’in rekorlarıyla gurur duyduk. Avrupa U-23 Atletizm Şampiyonası’nda milli atlet Necati Er başarılı bir sonuç aldı. Türkiye rekoru kırarak İsveç’te altın madalya kazandı. Necati Er üç adım atlamada kategorisinde dünyada yılın en iyi derecesini yaptı ve gözlerini olimpiyatlara çevirdi.

Not-1: Geçen hafta büyük Türk-İslam Düşünür’ü ve hizmet erbabı Mehmet Şevki Eygi bey vefat etti. Kendisi Türk gençliğine ve milletine büyük hizmetlerde bulundu. Rahmetle anıyoruz.

Not-2: Giresun Eski Milletvekili ve Orman Eski Genel Md. M.Ali Karadeniz vefat etti. Allah makamını cennet kılsın.

Not-3: 15 Temmuz 2019 Milli Birlik ve Kardeşlik ve Demokrasi Bayramı ülkemizde kutlandı. Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. Cumhurbaşkanımızın bütün konuşmalarını gururla ve sevinçle dinledik.

Not-4: Terörle mücadelede Devletimizi destekliyoruz.

Not-5: İnece- Erikliman- Giresun yolunun yapılmasını bekliyoruz. Muhtarımız Ümit Reha Goluoğlu özveri ile çalışmakta, köyün her işine koşturmaktadır. Reha beyden cami yolundaki su işi ile ilgilenmesini rica ediyoruz.

Sonuç: ‘Sportif başarılar büyük ölçüde yerli gençlerimizin önlerinin açılmasına bağlıdır.’