Dolar (USD)
33.99
Euro (EUR)
37.82
Gram Altın
2820.22
BIST 100
9577.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Spor ve tabi̇p odası seçi̇mleri̇

SAĞLIK ve spor arasında kalın, kopmaz bir bağ vardır. Sağlık denince akla hekimlik hizmetleri gelmektedir. Hekimler sağlık camiasının motor işlevi gören erleridir.

Spor ve sağlık arasındaki ilişki hayatın her sahasında kendini göstermektedir. İçinde yaşadığımız pandemi süreci bunun en belirgin kanıtıdır.

Pandemi sürecinde hekimler ve diğer sağlık personeli elbirliği ile özverili şekilde çalışmışlar ve geniş kitlelerin takdirini kazanmışlardır. Pandemi gibi evrensel derdi mükemmel bir sağlık sistemi altyapısı ve hekimlik anlayışı ile aşabildik. İşte böyle bir ortamda tabipler mesleklerine sahip çıkmak ve idarecilerini seçmek için sandığa gidecekler.

16 Ağustos 2020 Pazar günü İstanbul Tabip Odası’nın seçimi var. Yerli-milli yaklaşımı benimseyen doktorlar Hekim Hakları Derneği çatısı altında seçime katılıyorlar. Değerli meslektaşlarımızın ilgisini ve desteğini bekliyoruz.

Çatımızın amacı hekimlerin özlük haklarına ve mesleki sorunlarına sahip çıkmaktır. Bunu sağlamak için büyük bir özveri ile arkadaşlarımız çaba göstereceklerdir.

Not-1: TFF’nin, kulüplerin mali yapısı ile aldığı kararlar yerindedir ve takımları düzlüğe çıkaracaktır.

Not-2: Beşiktaş’ın “Bırakma Beni” kampanyası yerinde olmuştur. Diğer takımlarımızın halkı yardıma çağırmalarını öneriyoruz.

Not-3: Mavi Vatanımızı koruma kararlılığını sevinçle ve takdirle karşılıyoruz. Cumhurbaşkanımızın etrafında, liderliğinde kenetlenmenin tam zamanıdır.

Not-4: Arda Turan’ın Galatasaray’a dönmesi milat olabilir. Kendisi yetenekli ve başarılı bir oyuncudur.

Not-5: Giresun Valisi Enver Ünlü Bey başarılı bir idarecidir. Kendisi Avcılar kaymakamlığı icra etmiştir ve halk tarafından çok takdir edilmiştir. Kendisinin başarılı olacağına inanıyoruz.

Not-6: Prof. Dr. Ayhan Songar hocamızın adının bir sağlık kuruluşuna verilmesini yüksek makama arz ederiz.

Sonuç: ”Sporda yerlikten vazgeçmemeliyiz”