Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.95
Gram Altın
2324.62
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Mart 2015

Sizler Aşağı, Kasımpaşa

Dedik ya, bunlar 'domuzluğuna, uyuzluğuna' sırf muhalif olmak için muhalefet yapıyorlar.
Nedir? Ekonomi batsın, terör tekrar palazlansın. Hergün yeni yine yeniden gencecik insanların, binbir zahmetle yetiştirilen evlatların şehit haberleri gelsin, 'üst aklın' arzusuyla evlerine, ocaklarına ateşler salınsın. Ama yeterki Tayyip gitsin.
Sırf köpekler istiyor diye gökten kemik yağacak değil A! Ama durumun vehametini tasavvur edin.
Artık hiçbir hükümlerinin kalmadığını, kimsenin aslında kendilerini kaale almadıklarını bildikleri için daha da azgınlaşıyorlar.
Aslında 'adam yerine bile konmuyorlar' da, ben hafifletmek için 'kaale alınmıyorlar' diyorum.
Kaç gündür ağızlarında yeni bir 'lakırdı' aman efendim 'dolar' neden yükseliyormuş! Hani çocukların eline oyuncak verirsin de sağını solunu kurcalar, tüm ikaz ve izah gayretinize rağmen kendi 'şımarık davranışına' devam eder, başta olduğu gibi sonda da siz haklısınızdır ama nihayetinde 'çocukdur' işte!
He, o hesap.
Nasıl bir hesap? Acaba bunların ağa babaları, yoksa 'ebeveynleri' mi desek ama ona da soysop gerek, mirim! Yahut 'üst akılları', baronları kim?
Kimden yahut kimlerden talimat alıyorlar?
Evet, açık açık soruyorum, kimden talimat alıyorsunuz? Kim bu karanlık insanlar? Kim bu ülkenin aleyhinde 'dahili ve harici bedhahlar'! Mustafa Kemal'den de alıntı yaptım ya, daha ne istiyorsunuz!
Doğruya doğru, bizim talimgahımız da belli talimat aldığımız 'adam' da. O da hiç şüphesiz milletin bağrından çıkan,milletin adamı ve demokrasinin vazgeçilmezi olan sandıktan çıkan, halkın meşru tercihi ve teveccühüdür!
Ya siz, siz nerden çıktınız? Katil Esed'le kolkola, yahut başka bir katil ve darbeci olan Sisi ile aynı safta demokrasi havarisi iki yüzlü, her fırsatta Türkiye'ye ayar vermeye çalışan Batı'nın içerdeki uzantıları, nerden?
Benim işime geliyor aslanım! He, mayişim da 'dolarnan' ya kız. Yok, heveslenmeyin, evliyim anam!
Değil dolar 3, isterse 15 lira olsun. Tayyip bey sağolsun, veriyor! Değil mi?
Hodri meydan ulan!
Önceden öyleydi ya, halka 'höd' çekenler sonra Arena'da gladyatör dövüştürenler, şimdilerde 'halkı' hatırlayıp 'halka' yaslandılar!
He, Uğur Dündar ve avanesini kastediyorum yau2026
Hadi açalım hesapları da bakalım kimin banka da kaç 'doları' varmış!
Kaç gündür, özellikle dış basının bu dolar herzesi iyice ayyuka çıktı. Artık 'bizim çocuklar ne darbe yapabiliyor ne de muhalefet', iş başa düştü dercesine emsali görülmemiş tazyikli manipületif saldırı yapıyorlar.
Şu paralel yapıya aman işte değerlendirmelere bakalım.
Neymiş, Türkiye'nin Wall Street'i panik içindeymiş. Kimin panik içinde olduğu belli, belli deu2026 Citigroup AkBank Hisselerini satıyormuş dolayısıyla Krizu2026. Lira, Dolar karşısında değer kaybediyormuşu2026 Krizu2026.
Bu, iki başlıktan ekonomi.
Öncelikle şunu da belirteyim, ben bugüne dek batı medyasında Türkiye haberlerinin bu kadar gündemi işgal ettiğini görmedim.
Devam ediyor haberler. Türkiye'de basın özgürlüğü yokmuşu2026 Erdoğan'ı eleştirmek mahkumiyete eşdeğermişu2026. Erdoğan diktaya gidiyormuşu2026 DAİŞ'le şöyle ilişkisi varmış, Ege'de durum karışıkmışu2026.
Türkiye, Erdoğan, Kriz arkası arkasına sürekli haber yapılıyor. İki haberden biri hatta daha fazlası Türkiye!
Ama bir de satır aralarına bakalım. Mı?
Londra borsası zor durumda! Dolar'ın son zamanlarda hızlı değer artışı Avrupa borsalarını sarstı! A a, kriz nerdeymişki?
Daha iki gün önce 1.1 olan Euro, Dolar paritesi bugün 2002 değerlerine gerilemiş ve 0.8'e düşmüş! Üstelik Euro sadeceDolar'ın artışından değil kendi değerinde de son 10 yılın en alt seviyesine inmiş.
Vallahi bacım, ben onların yalancısıyım!
****

Uzlet ülfetin yoludur Dostum. Gök inse yere mana değişmez, kıyamet kopsa bu dava düşmez.
Yazarımız Yakup Köse'nin yanındayız.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan