Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.81
Gram Altın
2502.96
BIST 100
9454.13
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Kasım 2021

Siz gidin önce Dersimliler ile helalleşin

Kendilerini çağdaş ve ilerici, halkı ise gerici ve yobaz görenlerin bu ülkede bıraktığı acıların derin izleri hala var. Çünkü her acı iz bırakıyor!

Bizler 28 Şubatı, askeri darbeleri, Başörtüsü yasakları, İmam Hatip ve Kur’an kursların kapatılması gibi çok ağır travmalar yaşadık. CHP’nin bu ülkede sebep olduğu acıların kapanması mümkün değildir bu nedenle helalleşme teklifini müstehzi buluyoruz. Dahası oy avcılığı...

Sayın Kılıçdaroğlu,

Partinizin sebep olduğu kaybolan yıllarımızı ve mutluluğumuzu geri getirebilir misiniz?

Bir İmam Hatipli olarak ikinci evlat muamelesi gördük. Okulda yakacak olmadığından ısınmak için ellerimize üfleyerek ısınmaya çalıştığımız o çileli yılları nasıl unutalım ki!Niyet okumayı bilmeyiz ama yaptıklarınızdan gelecekte daha neler yapabileceğinizi tahmin edebiliyoruz. Çünkü halis olmayan niyetten hayırlı işler çıkmaz.

Sayın Kılıçdaroğlu,

Kalbe ve inanca indirilen darbeler kolay kolay silinmiyor. Başörtüsü tezgâhı ile bir neslin hayalleri çalındı, ikna odalarında psikolojik baskılara maruz kaldığımız da partinizin kılı bile kıpırdamadı. Tam tersi destek olundu!

Bu ülkede Başbakan ve Bakanlar asılırken, gencecik vatan evlatları “bir sağdan bir soldan” darağaçlarında sallandırılırken bugün dilinize pelesenk olan diktatör kelimesini kullanmadınız neden?

Bugün, Müslüman kesimden oy almak için CHP’nin sebep olduğu yangınları üfleyerek söndüremezsiniz çünkü hiç bir yürek yangını üfleyerek sönmez. Diyelim ki iktidar oldunuz bu yangınların tekrar çıkartılmayacağını garanti edebilir misiniz?

Sayın Kılıçdaroğlu,

'İslâm barış dinidir' samimi olan herkesle barışırız ama maalesef biz sizi samimi bulmuyoruz. Tuhaftır, PKK elebaşlarının devletle “helalleşme” teklifinin sizin teklifinizle aynı zamana denk gelmesi bir tesadüf olabilir mi öğrenmek istiyoruz.

Bir de sürekli kul hakkından bahsedip duruyorsunuz ya, bizim inancımızda kul hakkı büyük haklardandır, mübarektir ve onunla oynanmayacağı bilinmeli değil mi? Diyeceğim o ki, pamuk şekeri dağıtmakla pamuk adam olunmuyor.

Sayın Kılıçdaroğlu,

“Allah bana kul hakkıyla gelmeyin affetmem diyor” Çok hakkımız alındı çok zulme uğradık. Bu nedenlerle Allah’ın affetmediğini biz nasıl affedelim ki! Allah insanın sözlerinden çok yaptıklarına bakar. CHP’nin yaptıkları hiç de affedilir değil. Bu yüzden helalleşmek isteğinizi dürüst ve samimi bulmuyoruz.

Sayın Kılıçdaroğlu,

Tüm iç ve dış Türkiye düşmanları ittifak halinde tek dişi kalmış canavar misali Türkiye’ye saldırırken ve “Tayyip gitsin” diye her türlü senaryoyu ortaya koyarken sizin Tayyip Erdoğan’la derdiniz nedir?

“CHP Atatürk’ün partisidir” diyorsunuz ya, neden partinizde Atatürk’ün adını ağzına almayanlar baş tacı ediliyor ve neden bunlara karşı Kemalist damarınızbir türlü kabarmıyor?

PKK kırk yıldır ülkemize vuruyor! Siyasi uzantısı HDPonun değirmenine su taşıyor. Bir kere olsun PKK’ya terör örgütü demediniz ve FETÖ gerçeğini hep göz ardı ettiniz. Alabilirseniz eğer siz gelin önce devletimizden ve milletimizden helallik alın.

Sayın Kılıçdaroğlu,

Bizde onca acı varken ve siz de PKK’ya terör örgütü demediğiniz ve terör destekçisi HDP’ye yol olduğunuz sürece düşman değiliz ama sizinledost olamayız.

Son sözümüz şudur,

Önceliği devlet ve millet olmayan hiç bir teklife evet demeyeceğiz.