Dolar (USD)
34.19
Euro (EUR)
37.06
Gram Altın
2977.72
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE
29 May 2024

​Siyonizm yasaklanmalı!

Siyonizm bir insanlık suçudur.

Bunu sadece Filistin’de yaptıkları soykırıma tepki olarak da söylemiyoruz. Siyonizm, fikir ve eylem bakımından ırkçı, faşist ve katliam ideolojisidir. İnsanlığı Yahudiler ve Yahudi olmayanlar olarak ikiye ayırır. Kendilerine vadedilmiş topraklar diye bir hikaye uydurup bu hikaye üzerinden başka milletlerin topraklarını işgal etmeyi meşru görür. Bu meşruiyetin sınırları o kadar geniştir ki, sekiz aydır-76 yıldır- çoluk çocuk kadın yaşlı, karşılarında gördükleri her canlıyı dünyanın da görüntülerini izleyerek şahit olduğu gibi, öldürmeyi “ibadet şuuruyla” yapan ve bundan zevk alan insanlık düşmanı bir türdür bunlar.

Siyonistler İnsanlık düşmanıdır çünkü Yahudi olmayanları insan görmezler. Bunları ayrı ayrı yazmaya gerek yok. Yahudi inancına, tahrif edilmiş kutsal kitaplarına bakın görürsünüz. Yaptıkları her vahşeti inançlarına dayandırarak meşru bir ibadet olarak yapıyorlar.

Bu yüzden Siyonizm yasaklanmalı, İsrail propagandası yapmak suç sayılmalıdır.

İsrail’de sivil yoktur. Çocuklar ve Siyonist işgalini kabul etmeyen çok küçük bir azınlık müstesna, çocukların öldürülmesi, kadınlara tecavüz edilmesine fetva veren ve soykırım yapan orduyu devamlı motive eden Hahamlardan, Gazze’ye yardım götüren tırların yolunu kesip, “açlıktan gebersinler” diyerek yardımları yağmalayan eli silahlı “sivil” görünümlü vatandaşlara kadar, her Yahudi, Siyonizmin askeri, soykırımın sorumlusudur.

Temelinde Arzı Mevud – Büyük İsrail hayalini gerçekleştirme ideali olan Siyonizm bir insanlık suçudur. Bunun yanında Siyonizm ülkemiz için de bir milli güvenlik sorunudur.

İsrail vahşetini ele aldığımız her platformda dile getirdik. Büyük İsrail projesinin bir ayağını “Türkiye” topraklarını, ülkemizi parçalamak oluşturur. Yıllardır PKK ve bölgedeki her terör oluşumunu destekleme sebepleri “Büyük İsrail” idealini gerçekleştirmek içindir.

Ülkemizi parçalamayı hedef alan bir plan var ve Gazze-Filistin direnişi düşerse sonraki hedef doğrudan biz olacağız.

Buradan şunu da anlamalısınız.

İdeolojisi görünüşü ve söylemi ne olursa olsun Türkiye’de İsrail’i destekleyen her grup, yapı ve şahıs ya dönmedir ya da İsrail’in etki ajanıdır. Siyonizme hizmet etmektedir. İster PKK’lı Kürtçü görünsün ister Türkçü, isterse Batıcı…

Türkiye'den çifte vatandaş olarak Filistin’e gidip, Siyonist İsrail ordusunda Müslüman çocukları katleden katiller yargılanmalı ve soykırım suçundan cezalandırılmalıdır. Otuz bin kadar insandan bahsediliyor. İsrail ordusuna katılıp Müslüman öldürmeye ve gerekirse ölmeye giden bu Yahudilerin Türkiye için ne kadar büyük bir tehdit olduğunun farkında mısınız? İsrail için ülkemizde nasıl bir faaliyet yürütebileceklerine? Ölmeyi ve öldürmeyi göze aldığı İsrail’e mi hizmet eder bu insanlar yoksa Türkiye’ye mi?

Eskiden “her Yahudi İsrail ajanıdır” diye bir cümle kullanılırdı Filistin meselesi özelinde. Bu gün gerçekten dünyanın her yerinde ve ülkemizde, istisnai bir azınlık dışında Yahudilerin İsrail’in yaptığı soykırımı nasıl desteklediklerini, yaşadıkları ülkelerde nasıl İsrail propagandası yaptıklarını ve lobileri eliyle insanları nasıl baskı altına aldıklarını herkes görüyor.

Ülkemizde katil ve ajan istemiyoruz… Safariye gider gibi gidip Filistinli Müslüman çocukları katleden sonrada ülkemize gelip keyfince yaşayan katillerden hesap sorulmalı.

Bu katiller vatandaşlıktan çıkartılmalı ve yargılanmalı. Soykırım yapan işgalci İsrail propagandası yapmak, Siyonist olmak insanlık suçu kapsamına alınmalı!

İsrail'i destekleyen kim varsa hesap sorulmalı.

Avrupa bizi yapmadığımız bir soykırım ile suçlayıp üstelik 'soykırım yok' demeyi bile suç sayan yasa çıkartıyorsa, dünyanın gözü önünde soykırım yapan canileri savunmak insanlık suçu sayılmalı.

Bunun için bir yasa çıkarılmasını istiyoruz. Türkiye bu hissiyatı taşıyan milletlere öncü olmalı. Bu konuda hassasiyet sahibi parti ve vekillerin adım atmasını bekliyoruz.

Millet olarak sizden talebimiz bu.


 
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme