Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.87
Gram Altın
2428.66
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


​Siyasetin seviyesini siyasetçinin edepsizliği düşürüyor

Medyadan duymuş, görüntülerini izlemişsinizdir. Bu seviyesiz siyasetçinin burada tekrarlamaya bile hicap ettiğimiz küfrü sıradan bir olay değildir.

Çünkü:

*Bu adam sıradan bir milletvekili olmayıp İyi Parti’nin o zamanki Grup Başkanvekilidir.

*Üstelik partinin görüşlerini açıklayan, parti adına tartışmalara katılan biriydi.

*O çirkin sövgüyü yaptığı zat bir şehidimizin ağabeyi idi ve o sıfatla ağzı bozuk milletvekiline yaklaşmıştı.

*Ayrıca şehidimiz parçalanarak hayatını bu ülke için kaybetmişti.

*Küfürbaz vekil önce ne yaptı? Yaptığı çirkin ve edepsiz küfrü inkâr etti, yalana başvurdu. Gerçeğin ortaya çıkacağını hesaba katmadı. Bu ayrı bir skandal idi.

*Ancak küfrün görüntüleri ortaya çıkınca bu defa özür dileyeceğini söyledi. Fakat şehit yakınından özür dilemesi gerekirken ondan değil genel başkanından özür diledi.

*Videolu açıklamasını arka planına Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ün Nutuk adlı eserini görünür şekilde yerleştirmiş bir halde yaptı. Yani bu iğrenç fiiline Atatürk’ü de alet etti, onu şahsi edepsizliği için kullanmaya cüret etti. Bu da ayrı bir çirkinlikti.

*İstifa etmesi kamuoyunca yoğun bir şekilde istendi, fakat edepsiz küfrün sahibi bunu unutturacağını düşünerek yanaşmadı.

*Tepkiler çığ gibi artınca istifa etmek yine aklına gelmedi, ancak genel başkanı isteyince mecburen grup başkanvekilliğinden istifa etmek zorunda kaldı.

*Şimdi ondan beklenen milletvekilliğinden de istifa etmesidir.

Daha ne diyelim? Siyasetin seviyesini düşüren, ayaklar altına alan bu mebus yüce gazi Meclisin yüz karasıdır. Milletimiz, bilhassa gazilerimiz ve şehit yakınları onu orada görmek istememektedir.