Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


​Şenol Güneş gi̇tti̇

Hollanda yenilgisinin faturasını Şenol Güneş’e kestik. Bu faturayla Şenol Hoca’nın geçmişini silip attık. Sanki çok kötü bir şey olmuş gibi, Şenol Hocayı mahkûm ettik.

Peki mesele bitti mi? Bitmez çünkü Türk milleti olarak çabuk unutuyoruz. Şenol Hoca’nın futbolcu olduğunu ve antrenörlüğünü gözardı ediyoruz. Çalıştırdığı takımları verimli ve arzu edilen noktaya getirmiştir.

Trabzon’u Bursa’yı Beşiktaş’ı kıvanç duyulacak seviyeye getirmiştir. Şenol Hocamızın oyunculuğu kadar kişiliği de iftar edilecek düzeydedir. Şenol Hoca’nın pırlanta gibi kişiliği ve temiz geçmişi vardır. Kişiliğiyle geçmişe damga vurmuştur.

Şenol Hoca her alanda olumlu ve uyumlu kişiliği ile de gençlerimize mükemmel bir örnek oluşturmuştur. Spor ortamında Şenol Güneş Hoca temiz kalabilmiştir. Hocamız milli takımımızı dünya kupasına götürmüştür ve üçüncü yapmıştır. Sporun maraton olduğu unutulmamalıdır. İnişli-çıkışlı maratonda Şenol Hoca da bunları yaşamıştır.

Böyle Şenol Hoca gibi temiz ve başarılı bir insanı silmek doğru değildir. Fatih Terim’in hocamıza sahip çıkmasını kutluyoruz.

Not-1: Milli Takımlarımız psikoloji biliminden ve spor psikoloğundan yararlanmalıdır.

2-Milli Takım için adı geçen Alman çalıştırıcıyı öğretmen gibi değerlendirmeliyiz. Yanına öğrenci olarak Türk yardımcılar verilmelidir.

3-Memleketimiz Giresunspor’un durumunu iyi görmüyoruz. Başarılı olmasını arzu ediyoruz. Spor psikoloğundan mutlaka faydalanmalıdır.

4-Futbolda Edirne’nin ötesinde başarılı olmaya odaklanmalıyız, güzel futbol hedefimiz olmalıdır.

5-Sefa Saygılı Hocamızın kitaplarını değerli öğrencilerimize önemle tavsiye ediyorum.

Sonuç: “Şenol Güneş Hocamız genç sporcularımız için mükemmel bir örnektir.”