Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.91
Gram Altın
2445.10
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

10 Kasım 2021

​Şehit yakınına küfür…

Bingöl'de bir vatandaş, İP’in HDP ile cilveleşmesini, Akşener ve Demirtaş’ın kahvaltı muhabbetini sindirememiş olacak ki; Lütfü Türkkan’a kardeşinin parçalanarak şehit olduğunu söylemiş. İP’li Lütfü Türkkan bir süre tuttuğu vatandaşın boynunu bırakırken bacısına ahlaksızca bir ifade de bulunuyor. Bacısına yapılan ağır küfrü işiten vatandaşın yüreği öfkeyle yeniden parçalanıyor. Bu yaşıma geldim bir milletvekilinin vatandaşın bacısına küfür ettiğini ilk defa görüyorum. Erdoğan yıllar önce birine “Ananı da al git!” demişti, şimdi ölü taklidi yapan siyasiler ve mütareke basını kıyameti koparmıştı: Vay!... Sen nasıl böyle dersin diye… Şimdi ise birileri Lütfü Türkkan’ı İstanbul beyefendisi yaptılar.

PKK karşısında gerçek mücadele vererek şehit düşenler, 15 Temmuz’da küresel alçakların maşası olan FETÖ karşısında kahramanca mücadele ederek şehit düşenler, oyun kuranları çılgına çevirmiştir. Bu durum ise hedefe ulaşamamanın kuyruk acısı ile bilinçaltında ki özellikle Erdoğan’a ve yiğitçe mücadele vererek şehit düşenlere karşı mevcut olan düşmanlığı dışa vurumu oluyor. Şehit düşmanlığı ve yakınlarına ağza alınamayacak küfür; eski Türkiye’nin yeniden var olmasına görevlendirilmiş zavallı zevatı saldırgan hale dönüştürüyor. Verilen siparişi; Türkiye’yi çökertme direktifini beceremeyenler, Türkiye’nin ayakta kalmasına, hatta ilerlemesine ve bu kazanımların rahatla gerçekleşmesine kanlarıyla katkıda bulunan şehitlere ve yakınlarına ister istemez düşman kesiliyorlar…

Allah aşkına kısa bir süreliğine düşünün; Ak Partili bir milletvekili vatandaşın bacısına hele şehit yakınına küfür etmiş olsaydı ne olurdu? Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan kıyameti koparır ve o milletvekilini anasından doğduğuna bin pişman ederdi. O şehit evine gider, buğulu gözlerle defalarca özür diler, ve hüzün damlayan sesiyle şehit için Kur’an okurdu. Ak partiye gönül vermiş insanlarımız ise o küfürbaz milletvekilimizi tükürüğü ile boğardı. İşte Erdoğan farkı böyle bir durumda bambaşka bir şekilde tezahür ederdi. Ama bunu Akşener gibi siyasiler beceremez, zaten bu siyasetçilikle olamaz! Bu ruh meselesi, yürek meselesi millete hizmetkâr olabilme düşüncesini gerçeğe dönüştürme meselesidir. Millete hizmetkârlığı düşünemeyen, millete bu olumlu yaklaşımı gösteremezler… Erdoğan, milletin acısıyla acılanan, milletin sıkıntısıyla sıkılan, milletin mutluluk ve bayramıyla coşan biri ve asla siyasetçi değil; devasa yürekli bir liderdir. Siyasetçi kibirli olur, siyasetçi kendi vekilinin kirli ağzına perde olur, kalkan olur... Ama… Vatan sevdalısı bir lider, biz olur, millet olur, kocaman yürek olur ve katıksız sevgilerin merkezinde yer bulur. Zaten Ak partili bir milletvekili asla vatandaşa hele şehit yakınına küfür etmez, etse bile Erdoğan ve insanlarımızın nefretini bulur, bizim mahallenin medyası ise yerden yere vurur.

Gel gör ki; Lütfü Türkkan için bu saate kadar ne Akşener tarafından nede zillet ittifakının mensuplarından kullanılan iğrenç küfür için samimi bir şekilde tepki ve öfke gösterilmemiştir. Kendisini milletin bacısı olduğunu ilan eden Akşener, şehit bacısına gönderilen küfre okyanus ötesine mevcut korkusundan dolayı gerekli tepkiyi sergileyememiştir.

İmanlı ve asil kan taşıyanlar, başkalarının bacısına kendi bacısı gibi bakar ve insan bacısına ahlaksızca bir ifadede bulunmaz! Hele o bacı şehit bacısı ise; bırak namusuna küfür etmeyi tırnağına bile yan bakamaz.

Siyasetçinin vatandaşa küfrü hakareti sahibine, efendisine havlayan it misali gibidir. Bu ne alçak siyasettir, vatandaşın boynunu sıkıştırıp, bir süre sürüklercesine yürüyüp ve okyanus ötelerinden gelen pulla namuslu hanımefendiye küfrü göndermek? Bu küfür, Türk kanı taşıyana değil, hiç kimseye yakışmaz. Nedir bu hanımefendilerin bacıların zavallı ve korkak insanların küfürlerine hedef olması. Hiçbir şeyden haberi olmayan hanımefendilerin küfür sağanağına hedef olması, sözde kadın hakları savunucularının sessiz kalmasıyla anlaşılmaz hale geliyor. Onların kulakları kendi ruhsuz mahallelerine gelen küfre son derece hassas oluyor ve son derece orantısız güç kullanıyorlar…