Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Temmuz 2022

Şehidimiz var

Rant devşirmeye meraklı durumdan vazife çıkarcı güruhun omurgasızları utanmadan sıkılmadan şehidimiz üzerinden de aynı aymazlıkla siyasi çıkar peşine düştüler.

Türk tabipler birliği ve onun İstanbul’daki temsilcilerinin bu menfur saldırı karşısında ipe un sererek, milli birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya kadar giden açıklamalarını ve hekimlerimizi illegal eylemlerine alet etmeye çalışmalarını şiddetle kınıyorum.

Be omurgasızlar, derdiniz kesinlikle menfur bir saldırı sonucu dünya yurdundan göç eyleyen meslektaşım değil ve olmaz da.

Sizin tek derdiniz var.

Devletimizi zayıflatarak sapkın emellerinize nail olmak.

Başaramıyorsunuz ve başaramadıkça da kudurdukça kudurarak rezil rüsva yoluyorsunuz.

Genç yaşta mesleğinin zirvesinde bir meslektaşımın yaşama hakkını elinden alan soysuz bu yaptığının bedelini alem-i ukbada fazlası ile ödeyecek.

Biz buna inanır iman ederiz.

Şehidlerimizin ölmediğini de kabul ederiz.

Bu menfur olaydan güruhunuza yal yok.

Boşuna uğraşmayın.

Geziden 15 temmuza, ekonomik çalkantılardan terör eylemlerine yediğiniz tüm herzelere rağmen bu millet size fırsat ve pirim vermiyor.

Vermeyecek de.

****

Geçtiğimiz hafta malum zihniyet tarafından işgal edilen Validebağ korusunun mezbelelik hali ile ilgili pür melale bir kelime ile cevap vermemle beraber koru işgalcilerinin yüzüme karşı utanmadan sıkılmadan defol git demesi ki, insani olmayan bir yaklaşım olduğu için bu güruhu ve onun destekçilerini tüm kalbimle ve kalıbımla bir kez daha kınıyorum.

Malum kesimin yalanına dolanına algısına ve hakaretine alışığız.

Ciddiye bile almam.

Ancak !

Üsküdar belediyesi iyi parti meclis üyesinin , sosyal medyada açıklama yaparak mal bulmuş mağribiciliğe soyunup , utanmadan sıkılmadan Atatürk istismarcılığı da yaparak durumdan vazife çıkarmaya çalışmasını doğrusu hem patisine hem de kendisine yakıştıramadım.

Akla ve mantığa muğayir bu açıklaması nedeni ile kendisini kınıyorum.

Her ne olursa olsun, siyasetçi kimlikli birisi her hangi bir meselede açıklama yapmadan önce dedikodu kazanında fokurdatılan yalan yanlış bilgilere itibar etmeyerek hakaret edeceği kişiye ulaşarak bilgisine baş vurduktan sonra yorumunu yapar.

Ama hazret işkembeden atıp tutmuş.

Birilerine selam bile çakmış.

Koruya çok yakın bir yerde ikamet eden bir vatandaş olarak, belediyemizin meclis üyesinden şunu beklerdim.

Belediye başkanı ile birlikte, yılların sorunu olup arapsaçına dönen ve bazı fırsatçıların bu gerginlikten yeni gezi peydahlamak istemelerini de göz önüne alarak aklı selim insanlarla birlikte mezbelelik hale gelmiş korunun işgalden kurtarılma projesini bizzat hazırlayarak ortak akılla bu soruna neşter vurarak çözmesi ama maalesef amaç kesinlikle üzüm yemek olmayınca böyle saçma sapan savrulmalara alet olduklarının farkında bile olmuyorlar.

Yangına körükle giderek suyu daha da bulandırmak kimin işine yarıyor bu hesaplanıyor.Yazık çok ama çok yazık.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

Değerli okurlarım Kurban bayramımızı tebrik ediyorum. Ümmete ve insanlığa huzur ve saadetler getrsin diyorum.