Dolar (USD)
34.07
Euro (EUR)
38.00
Gram Altın
2833.60
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Nisan 2017

Sayın Erdoğan'a açık mektup

Sayın Cumhurbaşkanım;

Çeyrek yüzyıllık meslek hayatımda matbuat aracılığıyla şahsa hitap yazdığım ilk mektubumdur. Umarım bu son olur aynı zamanda.

Sayın Cumhurbaşkanım;

Ülkemizde NATO'nun 5. Kol faaliyeti olarak organize edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), zat-ı alinizin dirayeti ve dik duruşu vesilesi ile ifşa olmuş sonra da kamu vicdanında rezil ve mahku00fbm olmuştur. Böylece, bir uluslar arası ihanet ve casusluk şebekesi olarak tarihimizin utanç sayfalarında yer almıştır.

Vakıa, milletin vicdanında mahku00fbm olan ve kubura atılıp üstüne sifon çekilen bu terör örgütünün mensupları, günlük hayatta vatandaşlar tarafından tam tecrit muamelesine tabi tutulurken, devletimizin tüm mekanizmalarında (bahusus adliye, seyfiye ve ilmiye) halen gücünü muhafaza etmektedir. Özellikle İlmiye ve Seyfiye cenahında melun güç ve egemenliklerini hala muhafaza etmektedirler.

Sayın Cumhurbaşkanım;

Bu millet, sizin açtığınız "değişim sancağı" altında toplandı ve el ele vererek devletimizi "istiklal-i tamm"a doğru adım adım taşımaktadır. Lakin özellikle üniversitelerde aksi yönde gerici, akıl dışı ve yobaz jakobenizm oldukça egemendir. Üniversitelerdeki kifayetsiz "akademisyen" kimlikli Fetullahist teröristler, çocuklarımıza Marxizm ve sol gibi insanlık tarihinin en utanç verici, en gerici ve en cani ruhlu ideolojisinin zehrini aşılamaktadırlar.

Sayın Cumhurbaşkanım;

Üniversiteler ve son olarak da Bandırma Hava Üssü'ndeki meydan okuma bir kez daha gösteriyor ki, FETÖ ile mücadelede şahsınız ve bu millet olarak yalnızız. Bürokrasimiz, özellikle ordu ve üniversiteler bu terör örgütüne karşı ciddi ve gönüllü bir mücadele yapmamaktadır.

Yarın ülkemin günbatımında hep beraber, Allahın izni ve keremi ve bu aziz milletin feraseti ile yeni bir doğuşa; bir aydınlığa ve tam bağımsızlığa adımımızı atmış olacağız. Ve ölüm kefenini giyerek "tam bağımsız Türkiye" için yola çıkan zat-ı alinizden uluslararası ihanet, casusluk ve cinayet şebekesi olan ikiz kardeşler FETÖ ve PKK'ye karşı mücadelemizde daha radikal ve ciddi adımlar atmanızı bekliyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanım;

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yurt dışına kaçan teröristlerinde ciddi bir parçalanma ve iç çatışmalar başlamış durumdadır. Mesleği sadece gazetecilik olan bana dahi ülkeye dönüş için teröristlerin sıraya girdiği bilgisi geldiyse emin olun, devletimizin istihbarat birimlerinde daha da fazla bilgi vardır.

Bu durum, aslında Türkiye'mize büyük bir fırsattır. Şöyle ki:

Malum-u aliniz, FETÖ'nün kaçak teröristlerinin tamamı sığındıkları ülkelerin (özellikle bazı NATO üyesi) istihbarat servisleri tarafından Türkiye'ye karşı ciddi anlamda kullanılmaktadır. Bu teröristlerin ülkeye dönüşleri ile ilgili zatınızdan bir güvence almaları halinde inanın tarihin seyri değişecektir.

Yarın akşam, sizin liderliğinizdeki bu milletin kutlu zaferi ile alakalı yapacağınız hitabet edeceğinizi umuyor ve bekliyoruz. Bu hitabette, "Yurt dışına kaçmış teröristlerin ihanetlerinden vazgeçip geri dönmeleri, FETÖ'nün faaliyetlerini ifşa etmeleri ve sığındıkları ülkelerde kendileri ile temasa geçen istihbarat örgütlerinin faaliyetleri ile bilgi vermeleri hallinde af edilecekleri"ne dair bir beyanatta bulunmanız, FETÖ'ye ölümcül darbe vuracaktır.

Çünkü aylardır, hatta yıllardır ailesinden, eşinden çocuklarından uzak kalan teröristler arasında ciddi bir çözülme başlamış. Çoğunun FETÖ'ye inancı kalmamış. Ancak işledikleri cürümün cezasının ağırlığından dolayı Türkiye'ye de dönemiyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanım;

Yurt dışına kaçmış Fetullahçı teröristlerin doğru bilgi vermeleri karşılığında onlara bir af taahhüdünüz, emin olun örgütün en üst seviyesinde çözülmeleri sağlayacaktır. Firari teröristlerin önemli bir kısmı teröristbaşı Lanetullah Gülen'in yalanlarına ve ihanetlerine inançları ciddi anlamda sarsılmıştır. Sizin bu yöndeki bir beyanatınız sadece FETÖ'yü değil, onları maşa olarak kullanan emperyalist, faşist ve Nazizst devletlerin Türkiye'ye yönelik yıkıcı faaliyetlerini de ifşa edecektir. Ve bu durum aslında, Türkiye aleyhtarı tüm devletlerin istihbarat faaliyetlerinin ele geçirilmesi anlamında da muazzam bir bilgi kaynağı olacaktır. Bu bilgi kaynağı hayalinizdeki Büyük Türkiye'yi daha hızlı bir şekilde realize edecektir.

En kalbi muhabbet ve dualarımlau2026