Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2434.45
BIST 100
9716.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Temmuz 2022

Savaşın medeniyet silahı Türkiye'den

Tarihten hepimiz biliriz ki, siyasi hava ısınıp gerginlik artınca fitili ateşleyen bir sembolik olaya ihtiyaç vardır. Birinci dünya savaşının Avusturya-Macaristan veliahtının öldürülmesi ile başlaması gibi… Aslında arka tarafta devam eden ciddi bir menfaat savaşı vardır ve fakat bunu gün yüzüne çıkartan bir olaya ihtiyaç vardır. Bugünlerde de üçüncü dünya savaşı bağlamında çok ciddi menfaat kavgaları devam ediyor. Kavganın temeli ise “küreselciler” ile “ulusalcılar” kavgası veya bir diğer ifadesi ile global uluslar üstü elitler (üst akıl, şeytani akıl) chattam house, davosçular artık kimi koyarsanız koyun bu listeye…Nasıl ki ülkemizde geçmişte çok ciddi vesayetler vardı, son 20 yılda bu vesayetleri birer birer tasfiye ettik, globalde de bir grup vesayet var, şimdi global vesayet sisteminin tasfiyesi süreci başlamıştır.

İnsanlığa baktığımızda bir üçgen gibi düşünün; üçgenin tabanından yukarıya doğru sıralayınca şu sıralamayı görüyoruz; en altta çalışanlar (emekçi sınıfı), bir üstte patronların işlerini iyi yapması için çalışan yöneticiler, onun üstünde patronlar olarak bildiğimiz faiz sisteminin hizmetkârları olan işverenler, işverenlerin üzerinde işveren istihdam eden bankalar (faiz kurumları) yer alır, bütün bunların üzerinde dünyadaki global elitleri oluşturan 10-20 aile yer alır ve bütün kaynaklar ve çalışmaların ürünleri oluk oluk bunlara akar... Aslında bunlar için ülkeler de bankacılık sistemi de IMF de birer hizmet mecrasıdır, bu kurumların varlık nedeni de “global elitlere” hizmetkârlıktır. Bunlara global uluslar üstü elitler (üst akıl, şeytani akıl) chattam house, davosçular vs vs her ne derseniz deyin, aynı grubun çatısındaki tayfayı ifade etmiş oluyoruz. Malum, “Golden Billion/Altın Milyar” kavramı Rus coğrafyasında popüler olan bir ifadedir. Bu elitlerin büyük servet biriktirmek ve sıradan insanların hayatlarını mahvetmek için ipleri elinde tuttuğunu ortaya koyan teorinin adıdır. “Altın Milyar” kavramı da aynı yapıyı ifade ediyor.

20.07.2022 günü Rusya Devlet Başkanı Vladimir PUTUN’in: Her ne kadar global uluslar üstü elitler mevcut dünya güçlüler sisteminin ve kendi düzenlerinin devamını isteseler de, yeni bir dönem geliyor, dünya tarihinde yeni bir dönem. Sadece gerçekten egemen/bağımsız devletler yüksek büyüme dinamiklerini sağlayabilir ve diğerlerine örnek olabilirler, “altın milyar” ülkeleri dünyaya kendi kurallarını ve batının “ırkçı ve neo-kolonial” hakimiyetini zorlayamaz. Tartışmaya açık olan liberalizm, totaliterliğin özelliklerini artırarak içselleştiriyor, gelişime yönelik araştırmaları ve özgür tarihsel gelişimi geriye götürüyor. Bu “altın milyar” bir neden ile altın kabul edildi ve pek çok şeye ulaştı. Fakat, böyle bir pozisyona bazı gerçekleşmiş fikirler sayesinde ulaşmadı, daha büyük ölçüde, hem Asya ve hem de Afrika’daki insanlardan çalmaları nedeniyle bu pozisyonu elde etti.

“Georgia Guidestones” olarak bilinen ve Küreselcilerin Anıtı/Tapınağı olduğu iddia edilen Georgia Guidestones, ABD'nin Georgia eyaletinin Elbert County şehrinde bulunan bir anıttır. 1979 yılında inşa edilmiştir. Kimin tarafından yaptırıldığı gizlenmektedir. 6 granit taştan oluşan anıtın yüzeylerinde, 8 modern dil ve 4 antik dilde yazılmış 10 ilke bulunur. 4 granit taş birbirine ayrı yönlere bakarken ortalarındaki ince bir granit sütun tepeye yerleştirilmiş kapağı tutar. “Anıtın gerçek dikilme amacının sır gibi saklanması ve bu taşları hazırlatanların bile tanınmaması, herkesi o dönemde hayrete düşürmüştü.” Taşın üzerinde 10 ilke, İngilizce, Rusça, Arapça, İspanyolca, Çince, Hintçe, İbranice ve Swahi dilinde kazınmıştır. Bu ilkeler:

1. -İnsan nüfusunu daima doğa ile uyumlu olarak 500.000.000'un altında tut.

2. -Farklılıkların ve uygunluğun, gelişiminin çoğaltılmasını bilgece idare et.

3. -İnsanlığı yaşayan yeni bir dil ile birleştir.

4. -Tutku, inanç, gelenek ve her şeyi yönet.

5. -İnsanları ve ulusları, adil yasalar ve sadece mahkemeler ile koru.

6. -Bütün anlaşmazlıkları ülkeler üstü bir mahkemeye bağla.

7. -Küçük yasalar ve kullanışsız protokollerden kaçın.

8. -Kişisel hakları, sosyal görevler ile dengele.

9. -Gerçeği, güzelliği, aşkı, sonsuzlukla ahenk kurma arayışını taktir et.

10. -Dünyada bir kanser olma, doğaya yer bırak.

Bu anıt geçenlerde yıkıldı, küreselcilere karşı savaşın kurumsal olarak başladığının işaret fişeği budur. Avusturya-Macaristan veliahtı öldürülmüştür artık…

Bu anıt yıkıldıktan sonra ne mi oldu; bir anda Bill Gates’in yapay et fabrikası yandı, Küreselcilerin Fransa müdürü Macron’u Uber skandalı çiğnedi adeta üzerinden bir araba geçti. Küreselcilerin Amerika Müdürü, Biden’ın cinsel sapık olduğuna ilişkin videoları patladı, sübyanlar büyüdü konuşmaya başladı. Japonya’da Shinzō Abe öldürüldü. OPEC Genel sekreteri petrol fiyatları ile ilgili harekete geçince bir gecede öldü. Küreselcilere karşı olan Trump gibi Boris Johnson da göreve devam edemedi, İngiltere'de parti içi darbeyle gitti. Lübnan ve Sri Lanka'nın ardından Pakistan da ekonomik çöküşün eşiğine geldi, ülkelerin iflası konuşuluyor. Sırada gerçekte müflis olan ancak açıklanmamış olan diğer ülkeler de var…Bu olayları çoğaltmak mümkün…

Bütün bu olaylar artık iki tarafın da çok sıkı çalıştığını gösteriyor, tek kale maç yapma devri bitmiştir. Artık, hiçbir şey eskisi gibi başıboş ve sahipsiz değil. Küreselcilere karşı, millî/ulusal devletleri temsil eden bizim tabirimiz ile bir “Ak Sakallılar Heyeti” çalışıyor. Bu savaşı ya globalciler kazanıp dünyanın mahvına neden olacak veya ulusal/millî devletler kazanacak; dünya tarihinin görmediği insanlığa layık bir yüksek medeniyet bütün kıtaların yüzünde, bütün asırların fevkinde yaşanacak ve yaşatılacak. Ancak, Globalcilerin bugüne kadar ortaya koyduğu “batı felsefesi” olarak ifade edebileceğimiz model insanlığa huzur ve barış getirmedi. Çok acil bir şekilde bu savaşta insanlığa insan fıtratının isterlerine uygun bir medeniyet modeli sunulması lazımdır. Ulus devletler bağlamında bunu sunması mümkün olan en önemli ülke ise Türkiye’dir. Ülkemiz, çok acil olarak, bu savaşta bir medeniyet modeli ortaya koyarak insanlığa güçlü bir çıkış yolu sunmalıdır. Kadim medeniyetimizin Anadolu irfanı ile sentezlenerek Anadolu'nun derin aklından dünyaya sunulması için var gücümüz ile çalışmalıyız. Fiziki savunma sanayii sektöründeki gücümüzden çok daha fazlasını ruhsal savunma olan medeniyet kurma ile taçlandırarak kültürel savaşın silahlarını dünyaya ihraç etmeliyiz.

Birileri düğmeye bastı, küreselcilerin putu olan “Great Reset”e reset attı. Biz de sunacağımız medeniyet modeli ile bunu formatlamalıyız... Tarih bizi bir kez daha çağırıyor…