Dolar (USD)
34.06
Euro (EUR)
37.80
Gram Altın
2802.04
BIST 100
9774.49
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Şampi̇yonluk önemli̇ mi̇?

GÜZİDE takımlarımız birinci olmak için çalışıyorlar. Bu alanda çok çaba harcıyorlar, en çok paraları gidiyor. Böylece takımlarının, kendilerinin ve kentlerinin adlarının duyulacağını sanıyorlar. Haksız da sayılmazlar. Para, şöhret, kuvvetli olmak güzel şeyler ama bunun yöntemi de önemlidir.

Kurallara riayet en başta gelen ilke olmalıdır. Yöneticilerin demeçleri öfke, sertlik içermemelidir. Bu seneki lig çekişmeli geçiyor. Yedi sekiz tane takımımız kendi aralarında mücadele ediyor. Maçlar çekişmeli geçiyor. Maçların kalitesi artıyor mu? Bu konuda maalesef iyimser değiliz. Hakem kararları ve yöneticilerin söylemleri tartışılıyor. Futbolun kalitesini gündeme getiremiyoruz.

Not-1: Cumhurbaşkanımızın spor alanındaki destekleyici, teşvik edici tutumu alkışlanması gereken bir tablodur. Gençlerin spor konusundaki tutumları olumlu böylece gelişecektir.

Not-2: Halime Yıldız ve Emine Seçkin Brezilya’da düzenlenen Para Badminton Turnuvası’nda madalya kazanmışlardır.

Not-3: Milli güreşçi Süleyman Karadeniz İtalya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Serbest Stil 92 kilo finalinde rakibini yenerek altın madalya kazanmıştır. Soner Demirtaş aynı turnuvada bronz madalya elde etmiştir.

Not-4: İnece-Erikliman-Giresun karayolu yapılmalıdır. Değerli yöneticilerimizden bu konuda yardım bekliyoruz.

Sonuç: Sporun özellikle futbolun kalitesi konuşulmalıdır.