Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

30 May 2015

Saksafon da çalar mı?

'O kadar vaktim yok' dedi, adam. 'Hem, olsa da sana ayırmak istemem!'u2026


60'ların modasıydı, Amerikan özentileriu2026 edebiyat türüdür, daha sonra 'beyaz perdeye' de böyle yanısıtıldıu2026 lafa tersten gireceksin ki, okuyucunun aklını alasın. Alasın ki, 'üst akla' hizmetin de ortaya çıkmasın, şapşik!

Hani 'Narrative Hook' dedikleri!

Bizden çıkıp, kendini bize pazarlamaktır bu, alaturkası 'anasını boyayıp babasına satmak' nevinden!

16 yaşında. Alyssa Gilmore adlı kız çocuğu sabık Başkan William(Bill) Jefferson Clinton aleyhine Arkansas Eyaleti Little Rock Mahkemesine velayet davası açmış.

Daha önce 'Oval Ofiste' sekreterlik görevinde bulunduğu sırada annesi Whitney Gilmore'un 1998-2001 arasında Başkan Clinton ile ilişkisi olduğunu iddia eden Alyssa, kendisinin bu ilişkiden doğduğunu söyleyerek kendisine, iddiasını ispatlamak için Clinton'ın babalık testi yapılmasını talep etmiş.

Genç kız 'Clinton'ın benim babam olduğunu biliyorum' derken, 'Annem ve Clinton'ın birlikte çekilmiş resimlerde de nasıl aşık oldukları görülüyor' iddiasında!

Delilleri 'yeterli bulan' hakim Henri Watkins davayı kabul etmiş. Bunun üzerine, davaya katılmayan Bill Clinton, Washington'dan hemen cevap vermiş.

Genç kızın annesiyle ilişkisi olduğunu reddeden Clinton 'Bütün bunların tam da karım Hillary Clinton'ın 2016 seçimlerine Başkan adayı olması sürecinde olması çok manidar ve kesinlikle bunu savsaklamak için yapılıyor' demiş.

'Elbette o dönem Whitney benim sekreterimdi. Ancak yıllarca hem benim hem de karımın en iyi arkadaşımızdı. Bunun ötesinde bir ilişkimiz yoktu.' diye sözlerini sürdüren Clinton 'Tabii kızı Alyssa ile de görüşüyordum ama kesinlikle babası değilim. Tüm bunlar Cumhuriyetçiler'in Hillary'e yaptığı bir komplo. Bu şekilde başkan olmasını engelliyeceklerini sanıyorlar' dedi.

Geçen akşamdı, Aydın Doğan'ın elinde kalan tek tük 'kalemşörlerden' biriu2026 Çıktığı camiada 'Yavşak' bilinenu2026

Selocan, son dönemin en gözde 'fenomeni', CHP'nin 'gurusu' Atilla'ya 'Taş çıkartır', popstar alaturkanın en iddialı adayı!

Güzel bir parodi güzel bir mizansen! Karşılıklı 'kahve muhabbeti'. Güzel bir 'saz dinletisi', 'kikiri kakara'u2026

Ne eksikti peki, 'Bal gibisin, Yalarım, ısırırım' mı!

He 'Clinton davası'? 8 Haziran'da karara bağlanacakmış diyolla!




***

Yüce makamlardır niyet Dostum. Ezelden ebede ayan bir fetih şuuru, cümle mazlumun, hele şühedanın tek umudu.


@yusufserce twitter.com/yusufserce