Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2429.44
BIST 100
9723.52
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

13 Ağustos 2021

​Sabır taşını çatlatan Muhalefet...

Kıymetli okurlarım, ülkemiz son yılların en büyük Yangın afetiyle karşı karşıya kaldı.

Bu afet, milletin küçük bir bölümü hariç, herkesin yüreğini dağladı. Küçük bir bölümü hariç diyorum... Çünkü, bunların medya mecralarında yaptıkları paylaşımlardan, milletin hissiyatından bihaber oldukları görülüyor.

Yangın bölgelerinde, milyonlarca Ağaç yanarken, bunlar Erdoğan ve İktidar’ı güçsüz düşürmenin derdine düştüler.

Yangın bölgelerinde, sayısız can yok olurken, bunlar siyasi rant peşinde dolaştılar. Hedefe ulaşmak içinde, her türlü yalan ve iftiradan kaçınmadılar.

Erdoğan düşmanlığının, bunları manevi kör yaptığını biliyorduk. Yangın kabusu sırasında gördük ki, bu düşmanlık bunların vicdanlarını da köreltmiş.

Kıymetli okurlar, bu süreçte yapılan paylaşımlar sabır taşını çatlatacak nitelikteydi. Buradaki tek artımız, yapılan propagandaların piyasada meltem esintisi bile oluşturmamasıdır.

Aslına bakarsanız, vatandaş bu paylaşımların ardındaki niyeti bilerek hareket ediyor. Sözün daha doğrusu, millet bunların gazına gelmiyor.

Biraz düşünün... Allah korusun, eviniz veya işyerinizde yangın çıkmış. Siz alevleri söndürmek için, canınızı dişinize takmış mücadele ediyorsunuz...

O sırada, birileri tepenize dikilmiş, hababam sizi eleştiriyorlar. Böyle bir durumda ne hissedersiniz? O kişiler hakkında neler düşünürsünüz?

Evet, muhalefetin, afet esnasında yaptığı açıklamalar da aynen böyledir.

PKK’nın yaptıklarını perdeleme gayreti...

Diyorlar ki, Yaşanan Orman yangınlarını PKK’ya mal etmek, örgüte itibar kazandırmaktır.

Hayır efendim, Orman yangınlarındaki PKK'nın payını delillerle ispatlamak, örgütün ne kadar aşağılık olduğunu ortaya çıkarmaktır.

Demek ki örgüt o kadar güçsüzleşti ki Orman yangını çıkarmaktan öteye geçemiyor. Malum, bu aşağılık işi yapmak hiç zor değildir.

Acaba, Orman yangınlarını PKK çıkarmıştır demeyelim diyenler, birilerinin ellerini mi temizlemeye çalışıyorlar?