Dolar (USD)
34.06
Euro (EUR)
38.04
Gram Altın
2833.28
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 Ocak 2017

Reina saldırısı ve Türkiye'nin yapması gerekenler

Reina saldırısı normal bir terör saldırısı değildir. Saldırıya baktığımızda alışılagelmiş bir terör faaliyeti değil istihbarat faaliyetidir. Bu eylemi madde madde olarak ele alalım:

Terörist, eylem sahasına girmeden önce "çevre önlemi" olarak ulaşım yolunda kaos oluşturup "dış müdahale"nin ana artelini kapatıyor.

"Eylem sahası"na girip faaliyetini bomba ve otomatik silahla tamamlıyor. Sonra üstünü değiştirip çıkıyor.

Dışarıda ana arteli kapatırken üniformalı bir polisi de şehid ediyor. Sahne tanıdık geldi mi? Tam bir Hollywood sahnesi değil mi?

Kapalı alanda otomatik silahla birlikte el bombası kullanma tamamen istihbarat örgütlerinin faaliyetidir. Bu eylem bir FETÖ faaliyetidir.

FETÖ sadece burada değil onlarca ülkenin istihbarat polis ve ordularına sızmıştır. Bu anlamda birçok devletin istihbarat birimini geçer.

FETÖ'nün Reina saldırısı bir kez daha gösterdi ki Türkiye, terör örgütleri ile değil hamisi olan devletler ve gizli servisleriyle savaşıyor.

"Üst Akıl" yerine artık düşmanın adını net koyalım: Derin NATO veya SUPER NATO, AB üyesi bazı ülkeler demenin zamanı gelmiştir.

Türkiye'de faaliyet gösteren başta Alman vakıfları olmak üzere tüm yabancı vakıf ve yaptıkları işlerle açığa düşmüş tüm "gazeteci" kimlikli ajanların sıkı bir takip altına alınması ve faaliyetlerinin derhal yasaklanarak ülke dışına çıkartılması gerekmektedir.

NATO ve AB üyesi ülkelerin çoğu, bu iki örgütün teröre bulaşmasından rahatsızdırlar. Sadece önlerine geçecek bir liderlik bekliyorlar.

Türkiye'nin yapacağı bu çıkış "Yeni Bir Dünya"nın temeli olur. Bu dünya, adalet ve gelirin daha da insani boyutlarda dağıtılmasını sağlar.

Yarından tezi yok Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan kamuoyunun önüne çıkıp bunu dillendirmesi kaçınılmazdır. Tarih, "tarihten gelen misyon"unuzu size hatırlatır.

Tarih, Doğu Roma(Bizans) zulmünden bıkan Hristiyan ahalinin Türklerden yardım istediği günü yeniden Türkiye'nin önüne koymuştur.

Sadece Hristiyan veya Müslümanlar değil bütün insanlık bu zalimlerden bıkmıştır. Türkiye, bu fırsatı teperse çok kısa süre sonra yok olacağı kuşkusuzdur. Ve emin olun 50 yıl sonra esamisi dahi okunmaz.

Fetullahçı Terör Örgütü, en az CIA kadar örgütlü ve yaygın bir örgüttür. En az 70 ülkenin ordusuna, polisine ve istihbarat kurumuna sızmayı başarmış bir terör örgütüdür.

CIA bu örgütleri para ile elde etmeye çalışırken, FETÖ, inanmış militanları aracılığı ile sıfır maliyetli olarak ülkelerin istihbarat polis ve devlet kurumlarını kendi hizmeti için kullanır.

Bu durumları göz önünde bulundurarak, FETÖ ile mücadele, onlara hayat hakkı tanınmamak üzere olmalıdır. Yoksa bu örgütle baş etmek imkansız.