Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2432.79
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

27 Mart 2023

​PKK'yı kabul etmemiz isteniyor...

Başlığı okuduğunuzda... Bana olur mu öyle şey dediğinizi biliyorum. Ardından da, binlerce insanımızın ölümünden sorumlu olan bir terör örgütünü nasıl kabullenebiliriz diyorsunuz.


Siz bu eli kanlı örgütü kabullenemeyiz diyorsunuz ama... Birileri, PKK'yı siyasi uzantılarının söylemleri üzerinden örgütü normalleştirmeye çalışıyor.


İşte bakın, adam meydana çıkmış, "bebek katiline özgürlük" diyor. Meydanda bulunan ana muhalefet temsilcilerinin kılı bile kıpırdamıyor. Sözüm ona, bunlar memleket yönetimine talip.


Hoş bunlar, iktidar olduklarında, terör örgütünün siyasi temsilcilerine Bakanlık vermeyi içlerine sindirmiş siyasilerdir. Şimdi bizimde alışmamız için uğraşıyorlar.


Kimse kusura bakmasın, biz vatandaş olarak, gençlerimizin katillerinin normalleşmesine göz yumamayız. Çünkü olaylar böyle böyle sıradanlaştırılıyor.


Varsın birileri, gelecek üç beş puan oy için, herşeyi gözden çıkarsın. Ama biz vatandaş olarak bunu yapamayız.


Vebaldir vebal...


Eğer PKK'nın, kırk yıldır ülkemize verdiği zararı göz ardı edersek, şehitlerimiz ve ailelerinin vebalini üzerimizde taşırız.


HDP'nin taleplerine, iktidara gelmek için "evet" diyenler, PKK'nın hain kurşunlarıyla şehit olan evlatlarını toprağa verirken, ailelerin söylediği -"Vatan sağolsun" sözünü unutmasınlar.


Tabi bu sözü, bizimde sandıkta oy kullanırken unutmamamız gerekiyor.