Dolar (USD)
32.51
Euro (EUR)
34.75
Gram Altın
2421.59
BIST 100
9710.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Temmuz 2019

Pençe -2 Harekatı başladı

Milli Savunma Bakanlığımızın yaptığı açıklamaya göre bir önceki harekattan arta kalan Hakurk'un çevrelenmesi, çevrelenirken alan hakimiyetinin tesisi, Kandil'e uzanan hattın kontrol altına alınması, Kandil’in izole edilmesi, havadan yumuşatılması; terör yuvalarının yer ile yeksan edilmesi maksadıyla bölgenin işgal ve tahkimi söz konusu. İşgal diyorum çünkü; geçmiş yıllarda 40 km. gir sonra çık sonra terör örgütü hayatiyetini üst seviyede devam ettirsin yok artık. Şimdi yapılan;" gir-temizle-alan hakimiyeti tesis et"tir ve bölgenin tahkim edilmesi ile de (karakol veya gözlem noktaları ile kara ve hava istihbarat unsurları ile sürekli denetim altında tutulması),hayatın normalleştirilmesi, huzurun tesisi söz konusudur.

Allah milletimize, devletimize, askerimize güç kuvvet versin.
Tarih ve insanlık eskiden günümüze hep Mısır, Mezopotamya, İndus (Hindistan) toprakları üzerinde şekillenmiştir. Bu topraklar üzerinde zaman zaman hak, adalet zaman zaman küfür ve zulüm inşa edilmiştir. Bazen iç bazen de dış faktörlerle inşa edilen bu nizamlardan küfürle abat olunmuşsa da zulümle abat olunmamıştır.

Tarih ve coğrafyamız yeni bir işgal ve işgale bağlı yıkım sürecine evrilmiş durumda. Sırtlanlar, çakallar, kendisini paranın ve dünyanın efendisi olarak görenler yeniden sahnede. Kırk yıldır Mezopotamya topraklarında kan ve gözyaşı döküyorlar. Yerli ve bölgesel işbirlikçiler de onlarla el ele kol kola.

Milletimiz tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de kendi içinde ve civarında hak ve adaleti tesis etmeye çalışmakta. Bu amaçla yakın coğrafyamızda bozulan düzeni yıkılan insanlığı şehirleri ve insanlık onurunu yeniden ayağa kaldırmaya çalışmakta.

Onun için Suriye'deyiz. Onun için Irak'tayız. Katar, Somali ve diğer coğrafyalardayız. Kader yeniden milletimize "adaletin kılıcı olma" görevini tensip buyurdu. Elhamdulillah. Bununla gurur duymalıyız. Tarihin en azgın zalimlerine karşı hak ve adalet huzur ve sükûnet bayrağı yeniden bu milletin elinde. Mevlam bu bayrağı bu milletin elinde yükseltsin.

Biz bozulan huzuru inşa etmeye çalışırken oyun kurucularda bizim içimize çomak sokmaya içeride bizi bölüp parçalamaya siyasi, sosyal ve ahlaki birliğimizi bütünlüğümüzü bozmaya çalışıyor. Bölgede terör örgütleri üzerinden kaos inşa edilip, arkasından düzenli işgaller gerçekleştiriliyor.

Bugün Suriye kaç parça bilen yok. Irak ha keza. Afganistan, Libya ve diğerleri... Kurdukları kaos nizamı sadece o ülkeleri değil bizi de derinden etkiliyor. Ekonomimizi, sosyolojimizi, siyasetimizi, kısaca her yerimizi ve her şeyimizi etkiliyor. Kurdukları kaos nizamı artık sadece Afganistan'da, Irak ve Suriye'de ve diğer İslam beldelerinde değil. Dolaylı olarak Ülkemizde, şehirlerimizde, cadde ve sokaklarımızda hatta ve hatta evlerimizin içlerine kadar bizleri etkilemiş insanımızın huzurunu ortadan kaldırmış durumda.

Sıranın bize gelmesini beklememiz mümkün değil.
15 Temmuz'da sıra bize gelmişken Allah'ın lütfu ve inayeti ile
savuşturduk. Fakat yenileri hep olacak. Yenileri olurken birliğimiz en büyük gücümüz ve dayanağımız olacak.

Biz adalet, hakça paylaşım insanlığın huzur ve sükûnu derken batı inşa ettiği düzen ve değerlerden çıkar ve konforundan kısacası kendisinden asla ödün vermiyor. Kurulan menfaat sofrasından hakkımızı almamıza bile tahammül göstermiyor. Dolayısıyla hakkımızı güçle söke söke almak zorundayız...

Onun için S400 alınmalı ve yerlisi yapılmalı onun için silah sanayiimiz güçlü ve yerli olmalı ve en önemlisi bu ülkeye millete ve dine aşık nesiller, devlet ve millet adamları ile siyasetçiler yetiştirmeliyiz.

Bu çerçevede PENÇE HAREKATI bir süreç bir vetiredir. Ağustos 2016'da başlayan FIRAT KALKANI, Aralık 2017 'de HAKURK Harekatı, Ocak 2018 ZEYTİN DALI, ARALIK 2018 SİNCAR-KARAÇOK...

Aralık 2017'de başlatılan ve kararlılıkla ilerleyen HAKURK HARKATI'nda sona yaklaşıldı.Türkiye milli birlik ve bütünlüğüne karşı bölgede peydahlanmış köpekleri döverken küresel sirk arslanlarını da terbiye etmeye çalışıyor.

Milletimiz bir devletimiz daim olsun.