Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2509.29
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 Ocak 2017

Pek Muhterem Kemal Bey'e 10 Soru!

Hiçbir zaman cevaplayamayacağınız soruları dikkatlerinize arz ederim Pek Muhterem Kemal Bey:

1-"Evet" diyenler için "hain" diyorsunuz yau2026malumunuz, yurt dışına kaçan FETÖ mensupları, özellikle sosyal medyada "hayır" kampanyası yürütmekteler. "Hayır" için bastıran FETÖcüler için ne diyorsunuz Pek Muhterem Kılıçdaroğlu?

2- Son CHP-HDP hezimetinin ardından düzenlediğiniz grup toplantısında, "Düşüncesi, yaşam tarzı ne olursa olsun herkesin fikrini özgürce ifade edebildiği bir Türkiye'den yana olduğunuzu" öne sürdünüz. Anayasa değişikliklerine "evet" diyen milletvekillerini kafadan "ihanetle" suçlayan" bir şahsın "fikir özgürlüğünden yana olduğuna" kim inanır Pek Muhterem Kılıçdaroğlu?!

3-"Kan dökmeden geçiremezsiniz" yollu sözlerinizden sonra ve Anayasa değişikliği oturumlarının başlamasından hemen önce, yandaşlarınıza "Pazartesi gününden itibaren Meclis'te neler yapacağımızı görün!" yollu ifadelerle çağrıda bulunmuştunuz. Koca süreçten geriye kalan, milletin kürsüsünün işgali, bir ısırma, bir de Eski CHP'li Aylin Nazlıaka!.. Hadi bir de, "Kaset mağduru" eski genel başkanın yarım yamalak konuşmasıu2026 Bu muydu yani Pek MuhteremKılıçdaroğlu?

4- Bakın şimdi aklıma geldi; hani kimi camia önde gelenlerine tepki gösterirken, "Rakı sofralarında ülke kurtarırlar. Herkes çok iyi bilsin. Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil. Partiden bunları temizleyeceğim!" demiştiniz yau2026

Merak Ediyorum Pek Muhterem Kılıçdaroğlu; partiyi bu adamlardan temizlediniz mi?

Temizledinizse kimleri temizlediğinizi kamuoyuna açıklayabilir misiniz? Temizlemedinizse Pek MuhteremKılıçdaroğlu, niçin temizlemediniz?.. Vaz mı geçtiniz, gücünüz mü yetmedi?

5- Her seçimden mağlubiyetle çıktığınız halde, koltuğu bırakmamanızın sebebi nedir Pek Muhterem Kılıçdaroğlu ? Koca CHP'yi sizden daha iyi yönetebilecek, "Büyük" Atatürk'ün koltuğuna sizden daha fazla sahip çıkabilecek bir ismin olmadığını mı düşünüyorsunuz? Böyle düşünmüyorsanız, yani sizden daha iyi yönetebilecek isimlerin olduğuna inanıyorsanız, "Büyük" Atatürk'e ve CHP'ye olan sevginiz koltuğu bırakıp gitmenizi gerektirmez mi? Gerektirmezse neden gerektirmez Pek MuhteremKılıçdaroğlu?

6- Sayın Baykal'a yönelik rezil kaset komplosunun aydınlatılması için Meclis'te bir komisyon kurulmasını niçin talep etmediğinizi sorduğumda,"Yetkili kurullarımızda değerlendiririz!" demiştinizu2026 Üzerinden yıl geçti, hala değerlendirmediniz mi?

7-Hala değerlendirmediyseniz bunun sebebi nedir? Ya da ne olabilir, Pek Muhterem Kılıçdaroğlu?

8-Atatürk'ün koltuğuna oturan Deniz Baykal'ın şahsında bütün Kemalistlere kurulan FETÖ tezgahının aydınlanmasına destek için Meclis Komisyonu kurulmasını benim gibi Kemalizm'e soğuk bakan birinden çok daha fazla arzu etmeniz gerekmez mi, Gerekmezse niçin gerekmez Pek Muhterem Kılıçdaroğlu?

9- Partinizin enerji, tarım, istihdam, dış politika vs. alanlarda sadece eleştirileri değil, çözüm yollarını da gösteren kapsamlı çalışmaları, efendime söyleyeyim, projeleri var mıdır? Varsa bunlar nerededir? Mesela "yandaş ve de candaş" gazetelerinizde filan niçin yer bulmamaktadır? Böyle çalışmalar, projeler yoksa niçin yoktur? Rakı sofralarından ahkam kesenleri partinizden temizlemeyi vaat ettiğiniz konuşmanızda, sürekli olarak proje üreteceğinizi söylemiştiniz yau2026 Üzerinden yıl geçti, o projeleri ürettiniz mi? Ürettinizse nerededir, üretmedinizse niyedir Pek Muhterem Kılıçdaroğlu?

10-Hadi, 10'a tamamlayalım da adet yerini bulsun Pek Muhterem Kemal Kılıçdaroğlu:

"Evet" diyen bütün milletvekillerini "ihanetle" suçlayan siz, "evet"diyecek on milyonlarca vatandaşı da kafadan "ihanetle" suçladığınızın farkında mısınız? 'Vekil asil gibidir' malu00fbm! "Evet" diyen milletvekillerini "ihanetle" suçlayanın, aynı yönde oy kullanan asillere de, dolayısıyla "hain" demiş olacağı aşikar olduğuna göreu2026 O çok büyük kitleden nasıl oy isteyeceksiniz? Yoksa yoksa, "Bana bu kadarı yeter, daha fazla oy moy istemiyorum" mu diyorsunuz Pek Muhterem Kılıçdaroğlu?

YENİ TÜRKİYE'YE "EVET" DİYENLERİN REFERANDUM STRATEJİSİ!

Şükür, Anayasa Değişiklik Paketi Meclis'ten geçti.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin yolunu açan bütün milletvekillerimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Bugüne kadar alınan mesafe büyük, lakin bundan sonra alınması gereken mesafe çok daha büyük.

Önümüzdeki yol çok daha zorlu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın değişikliğe onay vermesinin ardından başlayacak yeni süreçte son derece dikkatli olmamız gerekiyor.

FETÖ"işaret fişeği"ni çaktı!

Şer odaklarından her türlü pislik beklenir.

İşte, Meclis'teki referandum oylamalarının son gününde "FETÖ'yle paralel hareket eden" sol terör örgütleri, Emniyet'e, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na saldırılarda bulundu.

Süreç çok çetin ve her türlü saldırıya açık.

Durum böylesine nazik olduğu içinu2026

Bir:

Devletin güvenlik birimleri, müessif olayların meydana gelmesini önlemek için bugüne kadar ortaya koyduğu performansı katlayacaku2026

İki:

Özellikle "evet"e destek veren "aydın"larımız hallerine, hareketlerine, dillerine, üsluplarına dikkat edecek!

Ülkeyi karıştırmak isteyen kesimlerin provokasyonlarına zemin hazırlayacak söz ve eylemlerden özenle kaçınacak!..

Zorlu bir süreçu2026

Elele, yürek yüreğe, şuurlu hareketlerle aşacağız inşallah!

x

HAKARETE UĞRAYAN BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİ Du00c2Vu00c2 AÇMALI!

Kemal Kılıçdaroğlu, "yine" başarısızlıkla sonuçlanan bir sürecin ardından son derece sakat ifadeler kullandı.

Yeni Türkiye'ye "evet" diyen Ak Parti ve MHP milletvekillerinibirkez daha "ihanet"le suçladı.

Herhangi bir vatan evladını oyunun renginden dolayı "ihanetle" suçlamak suçtur!..

Milletvekili herhangi bir vatan evladı değildir, milletin vekilidir.

Vekil asil gibidir.

Vekile edilen hakaret millete edilmiştir!

Vekilin, başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, birçok CHP'linin defalarca savurduğu "hain" hakaretini görmezden gelmek gibi bir hakkı yoktur!..

Hakarete hakaretle karşılık verdiğinizde, tepki gösterdiğinizin durumuna düşersiniz.

Bu durumda yapılması gereken, milletten alınan vekaletin onurunu korumak üzere "hukuki yollara" başvurmaktır.

Meselau2026

"Hain" hakaretine uğrayan bütün milletvekillerimiz tazminat davaları açabilir.

Anayasa değişikliği oylamalarında "evet" oyu kullanan milletvekillerimizi "ihanetle suçlamak"çok büyük ihtimalle mahku00fbmiyet getirir.

Buralardan gelecek paraları, mesela, 15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimine kahramanca karşı çıkarken katledilen şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize bağışlamak en iyi yoldur.

Yargı'ya başvurmak her vatan evladının hakkıdır.

Milletvekili için bu bir "hak"tan da öte, bir "görev"dir!..