Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2495.92
BIST 100
9524.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

19 Ocak 2015

Paris Provakasyonu Hangi Şeytani Zekanın İşi?

Küresel para babalarının kontrolündeki kanlı istihbarat örgütleri, "tek dünya devleti" için and içmiş medya kuruluşları ve adı, ideolojisi her ne olursa olsun, yine bu küresel çeteye dolaylı/dolaysız hizmet eden terörist gruplar Avrupa'nın göbeği Paris'te küçük bir oyun sergilediler: "Charlie Hebdo Baskını!"

Her zamanki gibi oyunun başrollerinde; kimin fonladığı, hangi merkezler tarafından dolaylı/dolaysız kullanıldıkları geçmiş tecrübelerle sabit, "Ortadoğu" menşeli "radikal İslamcı" "terörist" bir grup, diğer yanda kutsala hakareti maharet ve özgürlük sayan bir dergi ve mensupları! Sütre gerisinde ise, olayın kanlı bir şekilde gerçekleşmesini ve bitmesini bekleyen Fransız istihbaratı ve Fransız Polisi! Belki bunların işini (dünyanın en iyi korunan şehirlerinden birisinde) kolaylaştıran bilemediğimiz başka karanlık odaklaru2026

Dünyanın tescilli emperyalistlerine hizmet eden karanlık istihbarat örgütlerine karşılık IŞID ve El-Kaide gibi ABD-İsrail-İngiliz ortak imalatı terörist grupların bir anda piyasaya sürülmesi kimin işiyse bu oyunu sahneye koyanlar da belli ki aynı merkezler! Geçmişte ülkeleri birbirleriyle savaştırıp ulusal servetlerini sömüren, sarayın baş antikacılığından büyük tüccarlığa sıçrayarak, oradan da faiz, borsa gibi finansal araçlar üzerinden spekülatif oyunlar oynayarak bir anda Batı ekonomisinin baş kahramanı olanlar, İngiliz Merkez bankasını yıllarca yönetenler kimlerse, bu kanlı olayı sahneleyerek gizli emellerini gerçekleştirmek isteyenler de onlar.

Sonrasındau2026 İcbari, bindirme duygularla, biraz da "acil insani reflekslerle" kol kola girerek, terörü lanetlemek, hatta teröre karşı işbirliği mesajı vermek, "hayır bu teröristler bizden değil" demek için, ertesi gün Paris'in göbeğine biriken (çoğu zalim, insanlık suçlusu, eli kanlı olmak üzere) Batı'dan, Doğu'dan, Güney'den Kuzey'den liderler, devlet yöneticileri, siyasiler!

Hepsi de ne çabuk oyuna geldiler! Esas senaristlerin, asıl yönetmenlerin yapmak istediği de buydu zaten! Alçakça, sizi, sizden olduğu iddia edilenlerle vurmak bir yana, en insanlık dışı zulüm programlarını, savaşları, katliamları, soykırımları, tedhişi, terörü elleriyle sahneye koyarak ikiyüzlülüklerini gözünüzün içine sokanlar esas hedeflerine şimdi sizi ayaklarına getirerek ulaştılar! Demokrasi götürmek adına taş üstünde taş bırakmadıkları coğrafyaların şimdi benzerlerinde çeşitli operasyonlar yapmak adına çoktan yola çıktılar! Dünyanın en azılı katilleri iken akıl almaz bir psikolojik harekatla, bir ilüzyonla bir anda yine demokrasi, hoşgörü ve insanlık havarisi kesildiler. Başta İsrail Terör Devletinin Baş Teröristi Netanyahu olmak üzereu2026..

Kim bilir Türkiye gibi sıçramaya namzet hangi İslam ülkesi için kirli senaryolar üretiyorlar, kim bilir nereleri işgal etme planları yapıyorlar? Geçmişte olduğu gibi kim bilir nerede hangi spekülasyonlar üzerinden milyar dolarları kendilerine transfer etmek üzere kirli oyunlar kurdular! Hangi petrol kuyusunun başına bir devlet dikmek üzere yola çıktılar! Ortadoğu'da, Afrika'da hangi aşireti şımartarak hangi ülkenin başına bela etme arzusundalar? Nerede, hangi dev enerji ve Telekom yatırımının pazarlığı içerisindeler? Kim bilir hangi ülkede, hangi yerli işbirlikçileriyle, bazı meşru yönetimleri dikta rejimi ithamıyla, kaotik yöntemlerle alaşağı etmek derdindeler?

Ekonomik güç dengelerinin Batı'dan Doğu'ya doğru kaymasıyla, Dünyanın ekonomik haritalarının hızla değiştiği, kapitalizmin, neoliberal politikaların, piyasa tektanrıcılığının insani değerler ve adalet noktasında neredeyse iflas ettiği, insanlığın barışa, huzura, paylaşmaya, adil bölüşüme, merhamete, saygıya, insanlığa, "gel neredesin artık" diyerek her zamankinden daha fazla çağrıda bulunduğu bir dönemden geçerken böyle bir olayı tezgahlamak acaba hangi şeytani zekanın ürünü olabilir? Biraz düşünecek olursak rahatça buluruz elbet. Ancak;

Sakın bu olayın, Türkiye'nin bölgesinde etkili bir güç olma iddiasıyla, İran'la Türkiye'nin bölgede daha derinlikli işbirliklerine girmesiyle, Filistin'in bütün dünya nezdinde, Türkiye gibi lokomotif ülkeler vasıtasıyla, haklı davası için sesini daha gür çıkarmasıyla, hepsinden önemlisi insanlığın gelecekte tek güvenli sığınak olarak göreceği İslam'la, İslam Dünyası'ndaki sessiz ve derinden uyanışla yakından bir alakası olmasın?

E-mail: [email protected]