Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.81
Gram Altın
2490.73
BIST 100
9547.84
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Ekim 2021

​Onca Yiğit niye Şehit oldu?

Duyuyoruz ki, Millet İttifakıNın görünen ve görünmeyen ortakları, şimdiden Bakan pazarlığına başlamışlar.

Değerli okurlarım, hayatta bazı şeylerin, bırakın gündeme gelmesini, şakası bile yapılmaz... PKK'yla organik bağını koparmamış olan HDP'yle, Bakan pazarlığı yapmak, şakası bile yapılmayacak konuların en başındadır.

Allah aşkına söyleyin, bu pazarlık, terörle mücadelede gelinen noktayı sıfırlamak değil midir?

Vakan pazarlığına oturanlar, HDP'nin içinde olduğu bir iktidar döneminde, PKK'yla mücadele yapılamayacağını bilmiyorlar mı?

Ha onlar yapmak isteseler bile, HDP yaptırmaz... PKK'yla mücadele yapılması, her zaman HDP'nin ortaklıktan ayrılma nedeni olacaktır.

Kimse kusura bakmasın, bu PKK'nın el altından meşrulaştırılması demektir. PKK'nın siyasi ayağını iktidar ortağı yaptıktan sonra, bu eli kanlı örgütü meşrulaştırma yolunda başka ne kalıyor ki?

Dil ucuyla yalanlıyorlar...

Son günlerde, yukarıda bahsettiğim iddia, kulislerde güçlü bir şekilde dilendiriliyor. Maalesef aynı ton konunun muhataplarında yok. Onlar sadece dil ucuyla yalanlamakla yetiniyorlar.

CHP'yi bir noktaya kadar anlayabiliyorum. Fakat, İyi Parti'nin böyle bir pazarlık içinde olmasını anlayamıyorum.

İP, MHP'den ayrılan bir kısım milliyetçinin kurduğu parti değil mi? Acaba, MHP den ayrılınca İP'lilerin milli duyguları mı köreldi?

Eğer İP'lilerin milli duyguları körelmemiş olsaydı, bırakın Bakan pazarlığını, HDP nin içinde olduğu bütün masaları devirirdiler. Hatırlayın, Sayın Bahçeli,içinde HDP var diye Başbakanlık koltuğunu kabul etmedi.

Vu da tencereyle gizlenmeye çalışılıyor...

Değerli okurlar, geçenlerde ülkemizde Tencereyle gizlenmeye çalışılan konuları yazdım. HDP'yle yapılan Bakan pazarlığı da bu konulardan biri...

Yaptıkları pazarlığı tencereyle gizlemeye çalışanlar unutmasınlar ki, bu millet aç ve açıkta durur... Ama vatanın bekasını ilgilendiren konularda hiç taviz vermez...

Siyasi ayağıyla Bakan pazarlığı yapmanın sonunda, PKK iktidarın bir parçası olacaksa, onca Yiğit niye Şehit oldu?