Dolar (USD)
34.08
Euro (EUR)
38.00
Gram Altın
2834.43
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

17 Ağustos 2016

Öğretmen maskeli FETÖ'cü teröristler

Casusluk ve ihanet şebekesi Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen mücadele kamuoyunun büyük bir kısmını memnun etmiyor. Devlet organlarındaki FETÖ'cülerin yanı sıra bu terör örgütü ile uzaktan yakından ilgisi olmayanlar da bu kırımdan nasipleniyorlar.

FETÖ mensuplarının kamudan ayıklanma işi çok ciddi bir şekilde yürütülmediği gibi binlerce masum insanın canı yakılıyor. Bunun yanında 15 Temmuz'a karşı canı ile direnen halk ise gittikçe iktidardan yılmaya soğumaya başlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ısrarla her gün FETÖ ile mücadelenin amansız yürütülmesini emretmesine rağmen, bazı bakanlıklar ve özellikle belediyelerde bir çöp dahi oynamıyor.

Özellikle bazı büyükşehir belediyelerinin en tepe yöneticilerinin FETÖ'cü teröristlerle geçmişe dayalı yakın münasebetleri, akrabalık ilişkileri, alengirli işleri bu ayıklama operasyonunun önündeki en büyük engel.

Belediyelerin imkanlarını bu örgüte peşkeş çekenler, bir yandan Atalay Demirci gibi meydanlara çıkıp hançeresini yırtarcasına FETÖ aleyhinde höykürürken, perde gerisinde onları korumaya devam ediyorlar.

Aynı şekilde basında da durum pek de farklı değil. FETÖ'nün en azgın, en sapkın ve en haşhaşi savcı polis ve istihbaratçıları ile aynı kaptan yemek yiyen hatta ve hatta aynı yatağı paylaşanlar, hala hükümet yanlısı medyanın en özel istihbarat birimlerinin başındalar, ekranlarda gerdan kırıyorlar, şimşek gibi sözde FETÖ'ye çakıyorlar. Halbuki yaptıklarına baktığımızda FETÖ ile mücadeleyi sulandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar.

Örneğin, Zekeriya Öz'ün katına çıkan asansörün şifresini koruma polisleri dahi bilmemesine rağmen, bu şifreyi bilen gazeteciler hala gazete sayfalarında FETÖ ile mücadeleyi sulandırırken, Ferhat misali kanallardan çıkıp aklımızla alay ediyorlar.

FETÖ ile mücadelede ön saflarda görünen bazı medya organlarımızın tepe yöneticilerine baktığımızda bu sulandırmaya adeta teşne oluyorlar. Kimi solcu kimi kıtipiyoz omurgasız solucanlara bırakılan medyaya baktığımızda ne bir ufuk ne bir strateji belirleyebiliyorlar. Hepsi ama hepsi Reis'in gerisinde onun sözlerinin etrafında dönüp dolaşıyorlar. Ve çoğu da paralel ihanet şebekesinden daha rezil desiselerin peşindeler.

İhanet ve casusluk şebekesi FETÖ ile mücadele kanaatimce biz halk olarak kendimiz yaparak sayın cumhurbaşkanının yeni Türkiye idealini tesiste yardımcı olmalıyız.

Kanaatime göre, esnaf, işadamı, çiftçiu2026 Herkes ama herkes en yakınındaki, kıyısındaki köşesindeki FETÖ'cüyü derhal enterne edip onu kendi muhitinde barındırtmamalı. Esnaf ise esnaflığını engellemeli, çiftçi ise, çitini çubuğunu eline verip def etmeli. Çünkü FETÖ'cünün yaptığı her faaliyet örgütün kar hanesine yazılmak amacını taşır.

FETÖ'ye düne kadar yakın duran herkesle münasebetlerini kesmeli. Ve kesinlikle düşman gözü ile bakmalı!

Casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ'ye düşman gözü ile bakmadığımız sürece kaybetmeye mahku00fbmuz. Yarından tezi yok, bu aşağılık katil örgütün sosyal hayatımızdaki tüm sempatizan ve savunucularını dahi enterne edip göç ettirmek zorunda bırakmalıyız.

FETÖ'nün en önemli militanları, yurt dışında bulunan "öğretmen" maskeli teröristlerdir. Hüku00fbmet, derhal bir karar çıkartıp Tüm "öğretmen" maskeli teröristlerin bir hafta içerisinde Türkiye'ye dönmemeleri halinde vatandaşlıktan çıkarılıp tüm mallarının hazineye irad edileceğini açıklamalı. FETÖ'nün bu dışarıdaki teröristleri getirilmediği veya dağıtılmadığı sürece yabancı ülkelerdeki güçlerine halel gelmeyecektir.

FETÖ'cü teröristlerin şu anda en güçlü ve katalizör görevini üstlenen bu "öğretmen" maskeli teröristlerdir. Bu terörist yapılanma dağıtıldığında, örgüt kısa bir süre sonra marjinalleşip parçalanacaktır.