Dolar (USD)
34.00
Euro (EUR)
37.85
Gram Altın
2821.99
BIST 100
9577.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Öfke, yöneticilik ve spor

ÖFKE biyolojik bir duygudur. İnsanlardaki öfke kontrol edilemediği takdirde istenmeyen sonuçlara yol açar. Hele toplumun liderlerinin öfkelerini kontrol etme zorunluluğu mevcuttur. Çünkü onların temsil görevi vardır, sorumlulukları ağırdır. Temsil ettikleri camia onların sözlerine göre hareket eder.

Yöneticilerin öfkeleri spor camiasını yakından ilgilendirir. Çünkü taraftarlar idarecilerinin ve oyuncularının hareketlerine, sözlerine önem verirler, onları kriter kabul ederler.

Önerimiz ve temennimiz odur ki spor camiası isteyenlere ‘öfke kontrol eğitimi’ verebilirler. Öfkeyi kontrol zordur ama mümkündür. Bu eğitim sayesinde spor karşılaşmaları zevkli, dostluk içinde geçer.

Not-1: Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Arda Turan gibi değerlerimizden Türk sporu yararlanmalıdır.

Not-2: Transfer döneminde yerli oyunculara ağırlık verilmelidir.

Not-3: Duayen gazeteci İlyas Namoğlu Hakk’ın rahmetine kavuştu. Kendisine Rabbimizden rahmet yakınlarına sabır dilerim. Yusuf Namoğlu’na özellikle baş sağlığı temenni ederiz.

Not-4: 16 Ağustos 2020 tarihinde İstanbul Tabip Odası seçimleri sakin bir ortamda gerçekleşti. Kazanan ekibi kutlarız. Hekim Hakları Derneği kaybetsek de, büyük bir özveri ile çabaladı ve çekirdek bir kadro oluşturdu.

Not-5: Koronavirüs salgını devam ediyor. Temizlik, mesafe ve maske takma kuralına uyalım.

Sonuç: ”Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in basın toplantısı doyurucu idi.”