Dolar (USD)
34.02
Euro (EUR)
37.97
Gram Altın
2827.14
BIST 100
9962.68
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Eylül 2017

Nedir Yeni Asyacılardan çektiğimiz -II-

Yeni Asyacıların 1960'ların sonu ve 70'lerin başlarında muhafazakar ve dindar yurttaşlarımızın siyaset alanında var olma çabalarını nasıl hançerlediklerine dair ilk yazım inanılmaz tepkiler gördü. Özellikle ata yurdu Erzurum'dan ve Millu00ee Görüş'ün kadim neferlerinden inanılmaz bilgiler geldi. Ömürlerini, mallarını mülklerini bu davaya feda eden insanların anlatımlarından bir daha anladım ki, Yeni Asyacıların biricik görevi Rant kollama ve İslami kesimin siyaset sahnesinde var olmasını engellemek. (Bunların maskelerine kanıp onların yanında yer alan masumları saf kalplileri tenzih ediyorum tabi ki.)

CHP'nin bizim kadim şehitliğimizde bol alkol, edepsizlik ve kusmukla süslediği Sarhoş Adalet Kurultayı'nda Yeni Asya'nın yayın şeyisi Kazım Güleçyüz, sarhoşların kusmukları arasında Müslümanlara höykürüp, İmam Hatiplilerimizi terörist olarak göstermeye çalıştı. Bu Bit yavrusuna göre "İmam Hatip okulların terörist yetiştiriyor"muş.

Yaptığım istatistiki çalışmalarda İmam Hatipli teröriste rastlamadım. Ama İmam Hatip okulunda okuyan başörtülü bir kızın bir barın tuvaletinde koluna Esrar adlı uyuşturucuyu zerk ederken öldüğüne dair bir polis tutanağı ile karşılaştım.

Yani mu kızcağız, kadın bedeninin paspas edildiği, arka sokakların mezbelelik bir barında yüksek dozda uyuşturucu alırken, yani keşlerin tabiri ile "Altın Vuruş" yaparken ölmüş. Polis tutanağını okuyunca yüreğim bin parça oldu. Hem İmam Hatipli Hem de henüz 15'inde olan bir çocuk. Allah böyle acıyı düşmana dahi vermesin.

Çocuğun kimliğini araştırırken, çok ilginç bir noktaya vardım. Uyuşturucu bağımlısı kızcağız meğer Kazım Güleçyüz'ün patronunun kızı imiş.

Yeni Asya şeyisi Güleçyüz'ün İmam Hatiplere olan düşmanlığının sebebi acaba bu olay olabilir mi diye düşünüyorum.

Yeni Asyacıların İmam Hatip ve dindarların iktidarından rahatsız olmalarının sebebini de araştırmaya başladım. Dönemin Başbakanı Erdoğan, Saidi Nursi'nin kitaplarının basım hakkını yasa gereği Kültür Bakanlığı'na devredince bu gurup kelimenin tam anlamı ile çılgına dönmüş. Risalelerin telifinin Kültür Bakanlığı'na geçtiği günden bu yana en sefil, en rezil ve en pespaye yayınlar hakaretler küfürler ve iftiralarla iktidardaki muhafazakarlara saldırmaya başladıklarını müşahede ettim. Arşivler ortada dileyen bakabilir.

Yeni Asya şeyisi Güleçyüz'ün İmam Hatiplerle ilgili çirkin rezil ve seciyesini serdeden iftirasını bir kenara bırakıp birkaç soru sormak istiyorum:

Siz yeni Asyacılar neden Müslümanları siyaset sahnesinde hep arkadan bıçakladınız?

Amerikan emperyalizminin ülkemizdeki temsilcisi, Kur'an-ı Kerim'in 200 civarında ayetini inkar eden ve "Morrison Süleyman" lakaplı Süleyman Demirel'i hangi dini gerekçelerle desteklediniz?

Ortaya çıktığınız günden bu yana, her seçim döneminde Müslümanların ensesinde boza pişiren emperyalizmin siyaset sahnesindeki CHP ile uğraşacağınıza, Müslüman siyasilere neden hep çemkirip durdunuz?

Yeni Asyacılar olarak bugüne kadar Türk ve İslam dünyasının düşünce, felsefe, bilim, ekonomi ve hayatın diğer alanlarında ne gibi bir şey ürettiniz?

Türk tarımına, hayvancılığına, bilimsel hayatına, savunma sanayiine, nano teknolojinin gelişimine, cyber teknolojinin temellerinin atılmasında ne yaptınız ne ürettiniz?

Bugüne kadar önerebildiğiniz bir yönetim ve yönetişim modeli var mıdır?

Kaç tane Yeni Asyacı gen, biyoloji veya Nükleer Enerji mühendisi yetiştirdiniz?

Söyler misiniz, Risale-i Nurlar'ın gelirini yiyip semirmek ve şehirlerin kanalizasyon sistemlerini doldurmaktan başka ne yaptınız?

Bu güne kadar kaç derde sadra şifa babında çare oldunuz?

Kök hücreden doku mu ürettiniz?

İran'dan Turan'a, Afganistan'dan Yemen'e kadar milyonlarca Müslüman kaç mülteciye sahip çıktınız? Kaç mültecinin karnını doyurdunuz?

İnsanlığa hizmet eden kaç vakıf kurdunuz?

Tıkadığınız kaç kanalizasyonu temizlediniz?

Bu millete, bu ümmete, bu insanlığa bir çivi mi ürettiniz?

Sen Kazım Güleçyüz, 30 yıldır medyada yöneticisin. Söylesen kaç tane gazeteci yetiştirdin?

Terörist yetiştiriliyor diye iftira attığın İmam Hatiplere bak bir de. Şu anda bu ülkeyi yöneten lider kadrodan tut da katma değer üretenlerin büyük çoğunluğu sen ve senin ağababan emperyalistlerin ötelediği, küçümsediği İmam Hatiplilerdir.

Yüzünüze karşı "bu nurcuları bir kravatla kandırıyorum" diyen "Morison Süleyman" ve onun avenelerinin peşine takılırken, boğazından kısıp çocuğunu İmam Hatiplere gönderen o fakir Müslüman Anadolu insanının nesilleri Türkiye'yi bugünkü müreffeh hale getirdiler.

Peki senin yanaşma olduğun, kusmuklarının içerisinde höykürmeye çalıştığın CHP ne kattı bu ülkeye?

Hadi Müslümanlardan; insanlardan ve insanlıktan utanmıyorsunuz. Onu anladık da bugüne kadar telifinden beslendiğiniz Saidi Nursi'nin şahsi maneviyesinden de mi utanmıyorsunuz?

Bu millet size hiç itibar etmedi. Bundan sonra da etmeyecek.

Bu millet Hürdür ve hür kalacak ama siz her dem birine yanaşma olacaksınız.