Dolar (USD)
34.06
Euro (EUR)
38.04
Gram Altın
2833.28
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

20 Eylül 2024

Narin olayı, toplu cinayete dönüştü

Uzun bir süreden beri, Diyarbakır'ın Tavşanlı Köyünde sekiz yaşındaki Narin bir cinayete kurban gitti ve maalesef bu menfur cinayetin faili halen belli olmadı. Eğer bu cinayeti Narin’in anne ve babası kimin işlediğini söyleseydi, bu kadar karmaşa meydana gelmezdi. Öyle anlaşılıyor ki ailenin içinde bir problem var. Çünkü hiç bir anne bu kadar sessiz kalamaz. Bu benim şahsi kanaatim. Sanki bütün köy söz birliği etmiş gibi bir durum var ortada. Buda işin bir başka garabeti. Adliyede 21 yıl görev yaptım, ayrıca bütün ömrüm boyunca böyle bir olaya tanık olmadım.

Toplanan deliller tam ortaya çıkmayıncaya kadar cinayeti kimin işlediği hakkında yorum yapmak hiç kimsenin hakkı değildir. Bazı gazeteci geçinenler de, Narin’in bütün ailesini ve akrabalarını rezil rüsva ettiler, kimi bunların Hizbullah olduğunu, kimi PKK lı olduklarını, kimi bu cinayetin namus meselesi olduğunu söyledi. Yetmedi, kimi de Kur'an Kursunu hedef aldı, şimdide cami imamının toplu seks yaptığına dair alçakça söylenen ardı arkası kesilmeyen yalan ve iftiralar birbirini kovaladı.

Bu kadar rezil, alçakça, namussuzca, hayasız ve pervasızca yapılan bu iftiraları şimdi kim temizleyecek?

Edipler edepli olmalı. Edepsizler; edip kılığına girse topluma verecekleri zararın haddi hesabı yoktur. Hiçbir kural tanımadan, yazıp çizeyim şöyle bir şöhret elde edeyim, yahut birçok insan benim yalanlarımı okusun ki kendimi bir yere koymuş olayım, diyenler var aramızda.

Bütün bu dava dosyasındaki deliller savcının elindedir. Mahkemeye dava açılıncaya kadar bu delillerin tamamı gizlidir. Behey!Bazı gazeteci veya siyasetçi veya bilmem ne geçinenler!Yediğiniz pisliğin farkında mısınız?Acizane kolay kolay böyle tabirleri pek kullanmam. Amma bu davada öyle bazı rezil insanlar meydana çıktı ki, şeytanın tam bir ifsad komitesi haline geldiler.

Eğer kanunlarımız yeterli olsaydı, İslam hukukuna göre bu şerefsizlerin birçoğuna seksen sopa vurmak gerekirdi.Karanlık dehlizler onların yeri olacak, sıçanların, hamam böceklerinin, çıyanların arasında kendilerini bulacaklardı.

Avrupa'dan ithal edilen birçok küfrikanunlar, bu rezilleri korumaya yetiyor da,artıyor bile.Bu kadar yalan ve iftirayı hiçbir aile, hiç bir toplum asla kaldıramaz.

Aklında şeytanın fikirleri, kaleminden zehir akan, bazı medya mensupları, aramızda şerefli insanlar gibi dolaşıyor. Çünkü;helaket ve felaket asrında yaşıyoruz.

Dünya kuruldu kuruları böyle bir ahlaksızlık hiç bir zaman bu kadar revaç bulmamıştır.

Narin katledildi amma, ailesi ve bütün köy halkı,belki yüz yıllar sürecek ve unutulmayacak şekilde manen katledildi. Bu cinayet medyatik zalimlerin yalan ve iftiraları yüzünden belki yüzlerce manevi cinayete dönüştü.

Zalimler için yaşasın cehennem!Başka türlü nasıl izah edebiliriz..

Rabbim hakkı hak bilen, batılı batıl bilenlerin yar ve yardımcısı olsun.

Haydi kalın sağlıcakla.