Dolar (USD)
34.06
Euro (EUR)
37.92
Gram Altın
2802.19
BIST 100
9774.49
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

16 Eylül 2024

Narin çocuğu da Sıla bebeği de rahat bırakın

Narin çocuğun kaybolmasıyla başlayan süreç hepimizi derinden etkilerken nefesimizi tutup bir umut, Narin kızımızın canlı bulunmasını bekledik. Cesede ulaşılmanın ardından adeta bir milli yas ilan edilmişçesine herkes Narin çocuğa ağladı. Üzerindeki sır perdesi tamamen kalkmamış olan cinayetin tüm sorumlularının ibret-i alem için en ağır şekilde cezalandırılması Narin’i geri getiremese de başka Narinlerin aynı akibeti yaşamalarını engelleyebilir.

Narin’i arama sürecinde herkesin aynı oranda tepki vermesi, olayın takipçisi olması beklenen ve istenen bir durum olsa da kötü niyetli çoğu kişinin kayıp çocuk vakasını bile siyasi rant kapısına çevirmek istemesi çok üzücüydü. Toplumu galeyana getirmek, siyasi kazanç elde etmek isteyen fırsatçı tipler böylesi üzücü bir durumda bile ideolojik ve politik kazanç hesaplaması yaptılar. Siyasi gömleklilerin beyanatları bir yana içimizde provokatörler çocuk cesedi üzerinden bile ideolojik kazanım devşirmenin planını yaptılar.

Bu tiplerin ortak paydasını ise din -aslında din de değil- İslam düşmanlığının oluşturması bizleri artık şaşırtmıyor. Dünyadaki en saçma inanç sistemine dahi saygı duyan; ota, böceğe tapınanlar tarikatı mensuplarına aziz muamelesi çekenler söz konusu inanç İslam olunca büyük bir kıvraklıkla u dönüşü yapıp en katı, yargılayıcı, aforoz edici, mutaassıp kimliğe bürünüveriyor!

İnek tezeğini kutsayanlara, teknolojiyi reddeden toplumlara kanatlarını açmış kelebek gibi sevgiyle yaklaşanlar iş Müslümanlara gelince gözlerinden şimşekler çıkartan, ağızlarından alev topları püskürten bin başlı ejderhalara dönüşüyorlar!

Tamam İslam düşmanlığınızı anladık, alıştık, ya da artık önemsiz buluyoruz da bu nefretinizi masum çocuk bedenleri üzerine kusmanıza izin vermeyeceğiz!

Narin çocuğun Kur’an kursuna gitmesi üzerinden başlayan, tutuklu sanığın “namaz kıldım” ifadesine kadar nereden İslam bağlantılı bir öğe buluruz da dine saldırırız diye teyakkuz halinde olmanızı hangi nefret açıklayabilir?

Tutuklu sanığın profil fotoğrafına yapılan fotoshopları, ailenin siyasi tercihini bir partiye bağlayarak suçu İslam’a, dini bütün insanlara, bir siyasi partinin mensuplarına zimmetleme çabasını açıklayacak bir kelime henüz icat edilmedi!

Madem İslam’dan bu kadar nefret ediyorsunuz bunu itiraf edin, noterden “benim İslam diniyle hiçbir bağım yoktur” tasdikini de alın da Müslümanları yargılamaktan, yargısız infazdan vazgeçin!

Narin çocuk üzerinden oluşan tüm olası senaryolar içinde büyüteçle İslami unsur arayan bu zevat nedense Sıla bebek vakasında cinsel sapıklıkları kesinleşmiş kişilerin yaşam tarzlarını, ideolojilerini görmezden geliyor. Madem suçlu olma potansiyeli taşıyan kişilerin inançlarını ve ideolojilerini bu kadar ciddiye alıp bu örnekler üzerinden topyekün bir camiayı, inanç sistemi mensuplarını yargısız infaza tabi tutuyorsunuz bunu neden her vakada yapmıyorsunuz?

Adalet havarisi pozlarınızla İslam’a dair her detayı itibarsızlaştırıp bunu Müslümanlara saldırmak için arşivlerken bu hassasiyetinizi neden sadece bu ülke insanlarının inancına yönelik yapıyorsunuz? Emin olunuz ki sorduğumuz soruların cevaplarını sizlerden daha iyi biliyoruz da biz onurlu ve insan odaklı kişiler olarak sizlerin seviyesine inmemek için mücadele ediyoruz!

Sahte kaygılarınızı da oportünist hassasiyetlerinizi de yapmacık duyar kasmalarınızı toparlayıp alanı terk edin! Sadece bu ülkenin değil dünyanın tüm çocuklarını, mazlumlarını aynı adalet duygusuyla karşılamaya hazır mangal gibi yüreklerimizle biz sevgi ve merhamet dağıtmaya devam edeceğiz!