Dolar (USD)
34.02
Euro (EUR)
37.98
Gram Altın
2834.87
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Muslera gi̇bi̇si̇ lazım

SPOR kanalları prim yapıyor. Yorumcular maçları değerlendiriyor. Doğrusu halkımız da ilgi ile izliyor. Hele yorumcu bağırıp çağırıyorsa izlenme oranları yükseliyor. Söylenen ve söyleyen o kadar da önemli değildir. Gürültü koparma daha ehemmiyetlidir.

Hakkını teslimde cömert olmamız gerekir. Alanyaspor ile Galatasaray arasındaki maçta Muslera harika bir kalecilik sergiledi. Dokuz sezon boyunca Muslera efendiliği ile öne çıktı. Buna bir de oyunculuğundaki üstün performans eklenince ona olan hayranlığımız daha arttı. Muslera artık içimizden biridir.

Demek ki yabancı oyuncu alırken öğretmen ve rol-model niteliği olanlara ağırlık vermek gerekir. Emekliliği gelmiş ve Avrupa’da oynama şansını yitirmiş oyuncuları göz ardı etmeliyiz. Dövizimizi boşuna yurt dışına akıtmamalıyız. Muslera’yı onore edip hatta vatandaş yapabiliriz.

Not-1: Trabzonspor, Başakşehir, Sivasspor gibi kulüplerimizden umutlu olabiliriz.

Not-2: Futboldan başka spor dallarını da konuşmalıyız.

Not-3: Bahçelievler-Siyavuşpaşa-Beyazıt otobüslerinin sayısı arttırılmalıdır.

Not-4: Dolmuş, taksi, kamyon ve diğer sürücüler belirli aralıklarla psikoteknik ve psikiyatrik muayeneden geçirilmelidir.

Not-5: İnece-Erikliman-Giresun Karayolu yapılmalıdır.

Not-6: Giresun-Bulancak İnece Köyünde Camiyolu adında fındık bahçemiz (şahsıma aittir) köyün su borusu geçmektedir.

Not-7: Toplumdaki cinayetlerin ve şiddetin önlenmesi için psikologların ve psikiyatristlerden yararlanması gerekir.

Not-8: Ülkemizin gelecekteki en önemli problemi çocuklarımızın sigara, alkol ve madde kullanımının esiri olma olasılığıdır.

Sonuç: “Oyuncuların milli ve yerli olması önemlidir.”